frodobaggins Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Εως 180 (ανεβαίνουμε και 200 για εξαιρετική περίπτωση) 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Κατα προτίμηση Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούργιες 5) Μέγεθος οθόνης; Αδιάφορο 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Οχι 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι, είναι ο κύριος λόγος για την αγορά του κινητού 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Οχι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι (εχει δουλέψει και android και iOS, αλλα στα χρήματα αυτα το ρομποτακι ειναι μονοδρομος ) 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Πολύ γενική χρήση. Κατα κύριο λόγο Instagram, Facebook, Youtube, etc.. Οπως γράφω και στη φόρμα, με ενδιαφέρει ενα κινητό που θα εχει την καλύτερη κάμερα για τα χρήματα που διαθέτω. Ειναι ο μοναδικός παράγοντας για την αγορά του. Οποτε παρακαλώ πολύ, οποια πρόταση γίνει, να γίνει με γνώμονα την κάμερα και μόνο. Υστερα απο διαφορες συζητήσεις με γνωστους και φίλους μου προτάθηκε το Mi A3 (αρκετες φορες ειναι η αληθεια). Αλλά επειδή δεν εχω επαφή με τον κόσμο των smartphones, θέλω να ακούσω την γνώμη σας πριν προβώ σε οποιαδήποτε κίνηση. (Better safe than sorry ) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
mp123 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Αφηστε τα xiaomi τσαμπα λεφτα ειναι.στα 180 θα σου ελεγα samsung a40.αλλοιως κατι σε huaway στα λεφτα αυτα. 1
chios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 mi A3 πολύ ανώτερο σε όλα . και αν θες να δώσεις κάτι παραπάνω mi9 lite 2 1
georgerapp Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Mi a3 και θα κάνεις τον κόπο να διαβάσεις λίγο το topic του στο my phone για να περάσεις gcam και να την βάλεις μπροστά στην οθόνη να την χρησιμοποιεί και αυτήν και Motorola one vision . Επίσης καλό σε αυτόν τον τομέα και από όσα έχω διαβάσει είναι απροβληματιστο. Είμαι στην ίδια σκέψη για τον αδελφό μου , πολύ βασικός χρήστης . Διαβάζοντας το νήμα του mia3 έχω μπει σε κάποιες σκέψεις για μικροπροβλήματα , δίχως να το κατηγορώ γιατί έχει πολλούς χρήστες , άρα πολλές συσκευές πολλές πιθανότητες σε ένα φόρουμ να ακούσεις πρόβληματα. Ένα μείον είναι και η 720 οθόνη σε θέαση browser άντε και βίντεο , γιατί κατά τα άλλα είναι πολύ όμορφη. Επειδή ξανά λέω πρόκειται για νουμπα , ίσως πάω σε Motorola που λένε τα παιδιά για δυνατό WiFi άψογο gps και σήμα κινητής.βαλε και τις επαρκεστατες κάμερες το θεωρώ κομπλέ. Χάνει σε αυτονομία , εκεί το mia3 είναι πιο καλό.
chios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Πήγα σήμερα επιτέλους και είδα από κοντά το mia3, έπαθα πλάκα με την οθόνη του αν δεν ήξερα ότι ήταν 720 θα νόμιζα ότι ήταν μεγαλύτερη, εκπληκτικά χρώματα και γενικά πολύ ωραίο τηλέφωνο στο χέρι, θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια. Στο one vision δεν θα πήγαινα με τίποτα λόγω exynos και την χάλια μπαταρία που έχει Battery life Endurance rating 67h vs Endurance rating 101h του Α3. 1 2
georgerapp Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 για την χρηση που το θελει ο αδελφος μου και το οτι εχει μπριζα στην δουλεια (καθως ειναι εσωτερικου χωρου) στο ζυγισμα -720p πιθανοτερα bugs καθως και με καθε αναβαθμιση ο κατασκευαστης προτείνει ανελέητο σταυροκοπημα να μη σε γεμισει προβληματα vs λιγοτερη αυτονομια την ωρα που ολοι αλλαζουμε η σπαμε τις συσκευες μας πριν η μπαταρια παρει την κατω βολτα , σκεφτομαι το Β να μη με πριζει μετα που θα το παω εγγυηση ; στο skroutzομαγαζο θα του πω ! γιατι το καπελακι της info δεν παιζει για 720p . και οσο και αν το συμπαθω , γιατι το συμπαθω το mi a3 οταν πηγα και το ειδα και εβαλα 4κ βιντεο (τα κλασσικα , κατι περου , κατι καραιβικες , κατι με ζωα ) καταλαβα οτι βλεπω 720p , γιατι ειναι 720p ρε παιδια , να το αλλαξουμε ; υ.γ ο αδελφος χεστηκε για το 720p , πιο πολυ τα bugs και η έλλειψη επισημης εγγυησης με νοιαζει μη μου τα κανει κουδουνια . 1
vargas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, georgerapp είπε για την χρηση που το θελει ο αδελφος μου και το οτι εχει μπριζα στην δουλεια (καθως ειναι εσωτερικου χωρου) στο ζυγισμα -720p πιθανοτερα bugs καθως και με καθε αναβαθμιση ο κατασκευαστης προτείνει ανελέητο σταυροκοπημα να μη σε γεμισει προβληματα vs λιγοτερη αυτονομια την ωρα που ολοι αλλαζουμε η σπαμε τις συσκευες μας πριν η μπαταρια παρει την κατω βολτα , σκεφτομαι το Β να μη με πριζει μετα που θα το παω εγγυηση ; στο skroutzομαγαζο θα του πω ! γιατι το καπελακι της info δεν παιζει για 720p . και οσο και αν το συμπαθω , γιατι το συμπαθω το mi a3 οταν πηγα και το ειδα και εβαλα 4κ βιντεο (τα κλασσικα , κατι περου , κατι καραιβικες , κατι με ζωα ) καταλαβα οτι βλεπω 720p , γιατι ειναι 720p ρε παιδια , να το αλλαξουμε ; υ.γ ο αδελφος χεστηκε για το 720p , πιο πολυ τα bugs και η έλλειψη επισημης εγγυησης με νοιαζει μη μου τα κανει κουδουνια . Δεν έχει bugs φίλος το Α3 .Το έχω 3 μήνες δεν έχω δει κάτι. 1
ad276 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Μην τρελαινεστε με τα xiaomi..... Πολυ καλες καμερες χωρις παρεμβασεις εχουν τα motorolla g6 κσι g7 οπως επισης και τα honor 8x και 10 lite..... Πολλοι θα τα κοροιδεψουν αλλα αυτα τα αγοραζεις και δεν σσχολησε με πατεμβασεις απλα φωτογραφιζεις..... 1
vargas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ad276 είπε Μην τρελαινεστε με τα xiaomi..... Πολυ καλες καμερες χωρις παρεμβασεις εχουν τα motorolla g6 κσι g7 οπως επισης και τα honor 8x και 10 lite..... Πολλοι θα τα κοροιδεψουν αλλα αυτα τα αγοραζεις και δεν σσχολησε με πατεμβασεις απλα φωτογραφιζεις.....ε Έχει καλή καμερα το 8x ; Μην γράφετε υπερβολές παιδιά . Το Α3 όπως κ όλη η σειρά mi φοράει τον Sony 582/586 του mi 9 κ του one plus 7 ... Είναι αδύνατον οι συγκεκριμενες συσκευές που αναφέρεις να συγκριθούν φωτογραφικά με το Α3 . Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από vargas 1
mp123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, vargas είπε Έχει καλή καμερα το 8x ; Μην γράφετε υπερβολές παιδιά . Το Α3 όπως κ όλη η σειρά mi φοράει τον Sony 582/586 του mi 9 κ του one plus 7 ... Είναι αδύνατον οι συγκεκριμενες συσκευές που αναφέρεις να συγκριθούν φωτογραφικά με το Α3 . Επειδη τα εχω δουλεψει τα δυο κινητα ( το 8χ το ειχα δευτερο ,το note 7 το ειχε η μικρη ενταξη λιγο καλυτερη καμερα το 7.αλλα γενικα σαν κινητα ποιοτητα κατασκευης οθονη ταχυτητα αξιοπιστια δεν συγκρινετε το 8χ.πολυ καλυτερο.το note7. Υ.γ πριν λιγο καιρο ειμουν κινα.ενα εχω να σας πω.δεν ειδα κινεζο με χιαομι.ουτε μαγαζια εξω διαφημισεις κλπ.ολοι με apple ,huaway ,samsung.εδω εμεις τα εχουμε κανει κορυφη.στην κινα γελανε με τα χιαομι.αυτα τα λιγα να μην λετε ασυναρτησιες εδω.
ad276 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vargas είπε Έχει καλή καμερα το 8x ; Μην γράφετε υπερβολές παιδιά . Το Α3 όπως κ όλη η σειρά mi φοράει τον Sony 582/586 του mi 9 κ του one plus 7 ... Είναι αδύνατον οι συγκεκριμενες συσκευές που αναφέρεις να συγκριθούν φωτογραφικά με το Α3 . Δεν ειπα οτι το Α3 εχει χαλια καμερα απλα αναφερω οτι υπαρχουν και αλλα με εξισου πολυ καλες καμερες χωρις να χρειαζεται να πειραματιζεσαι με το κινητο. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από ad276
vargas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, mp123 είπε Επειδη τα εχω δουλεψει τα δυο κινητα ( το 8χ το ειχα δευτερο ,το note 7 το ειχε η μικρη ενταξη λιγο καλυτερη καμερα το 7.αλλα γενικα σαν κινητα ποιοτητα κατασκευης οθονη ταχυτητα αξιοπιστια δεν συγκρινετε το 8χ.πολυ καλυτερο.το note7. Υ.γ πριν λιγο καιρο ειμουν κινα.ενα εχω να σας πω.δεν ειδα κινεζο με χιαομι.ουτε μαγαζια εξω διαφημισεις κλπ.ολοι με apple ,huaway ,samsung.εδω εμεις τα εχουμε κανει κορυφη.στην κινα γελανε με τα χιαομι.αυτα τα λιγα να μην λετε ασυναρτησιες εδω. https://www.counterpointresearch.com/china-smartphone-share/ μάλλον εσύ γράφεις ασυναρτησιες φίλος .. 7 ώρες πριν, ad276 είπε Δεν ειπα οτι το Α3 εχει χαλια καμερα απλα αναφερω οτι υπαρχουν και αλλα με εξισου πολυ καλες καμερες χωρις να χρειαζεται να πειραματιζεσαι με το κινητο. Χωρίς gcam το Α3 απλα δεν συγκρίνεται με το 8x κλπ . Ρωτηστε όπου θελετε απλά δεν...το 8x το ειχα πέρσι οποίος θέλει τσεκάρει τις αγγελίες μου . Ένα πολύ μετριο τηλεφώνο με καλή μπαταρία κ κακή κάμερα είναι Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από vargas 1
ad276 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Ακριβως οπως το λες ΜΕ gcam αρα η δικια του θελει παρεμβαση απο τον χρηστη.Το 8x ομως δεν θελει παρεμβαση....
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Να μας πεις και το account της γυναίκας σου στο Instagram 😛
vargas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, ad276 είπε Ακριβως οπως το λες ΜΕ gcam αρα η δικια του θελει παρεμβαση απο τον χρηστη.Το 8x ομως δεν θελει παρεμβαση.... Δεν με κατάλαβες . Χωρίς gcam είναι έτη φωτός από 8x κλπ. Φοράει imx 582 ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα