vassilis_al Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους… Πρόκειται να αγοράσω νέο smartphone (τώρα είμαι χρήστης του iPhone 6s) και θα ήθελα τη γνώμη σας… είμαι μεταξύ του iPhone XR και το Galaxy S10… από τη μία σκέφτομαι ότι έχω ήδη Apple και θα είναι πολύ βολικό να πάω σε ένα νεότερο iPhone, ωστόσο από την άλλη θα ήθελα να δω και πως είναι να έχεις Android (μετά από χρόνια που έχω να πάρω)… όσο για τις δυο συσκευές το XR δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένα πολύ αξιόπιστο τηλέφωνο και θα υποστηρίζεται για κάποια χρόνια αλλά από την άλλη το S10 θεωρώ ότι έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά, αλλά δεν ξέρω τι διάρκεια ζωής θα έχει… για πείτε, ευχαριστώ πολύ!
vassilis_al Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, M4tR1x είπε Μιλάμε για καινούριες συσκευές; Ναι ναι καινούριες!
chios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Αφού είσαι χρήστης iPhone καλύτερα να πας σε iPhone, το s10 αν και καλό κινητό δεν θα πήγαινα λόγο χάλια μπαταρίας.
Fulgore Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, vassilis_al είπε δεν ξέρω τι διάρκεια ζωής θα έχει… Του χρονου θα παρει Android 11 και μετα τελος η υποστηριξη.
timos71 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Κοιταξε διαφορα στις επιδοσεις δεν θα δεις(τουλαχιστον οχι σημαντικη). Οποτε πρεπει να βαλεις σε σειρα τις προτεραιοτητες σου. Το galaxy s10 εχει καλυτερη καμερα με περισσοτερες επιλογες(ultrawide,telephoto), καλυτερη οθονη(amoled vs ips) και διαφορα καλουδια (π.χ reverse wireless charging , aptx bluetooth)\ To iphone XR ειναι μια πιο safe επιλογη αφου ξερεις το λειτουργικο ηδη και θα ειναι ακριβως η ιδια εμπειρια επισης εχει καλυτερη μπαταρια και σιγουρα θα εχει μεγαλυτερη υποστηριξη απο την apple στο περασμα του χρονου.
vassilis_al Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 56 λεπτά πριν, chios είπε Αφού είσαι χρήστης iPhone καλύτερα να πας σε iPhone, το s10 αν και καλό κινητό δεν θα πήγαινα λόγο χάλια μπαταρίας. Το XR απ'όσο μου έχουν πει βγάζει 1 μέρα και ίσως λίγο παραπάνω… το s10 δεν βγάζει τη μέρα; Ρωτάω γιατί μια φίλη έχει το note 9 και της βγάζει 1 μέρα ακριβώς και το έχει ήδη ένα χρόνο 42 λεπτά πριν, Fulgore είπε Του χρονου θα παρει Android 11 και μετα τελος η υποστηριξη. Απλά σκέφτομαι ότι και το iPhone που παίρνει αναβαθμίσεις γίνεται πιο αργό… κυρίως στην 4η 5η αναβάθμιση… Ωστόσο με το Android 11 όπου θα σταματησει, δεν θα είναι στη συνέχεια λειτουργικό; 42 λεπτά πριν, timos71 είπε Κοιταξε διαφορα στις επιδοσεις δεν θα δεις(τουλαχιστον οχι σημαντικη). Οποτε πρεπει να βαλεις σε σειρα τις προτεραιοτητες σου. Το galaxy s10 εχει καλυτερη καμερα με περισσοτερες επιλογες(ultrawide,telephoto), καλυτερη οθονη(amoled vs ips) και διαφορα καλουδια (π.χ reverse wireless charging , aptx bluetooth)\ To iphone XR ειναι μια πιο safe επιλογη αφου ξερεις το λειτουργικο ηδη και θα ειναι ακριβως η ιδια εμπειρια επισης εχει καλυτερη μπαταρια και σιγουρα θα εχει μεγαλυτερη υποστηριξη απο την apple στο περασμα του χρονου. Η αλήθεια είναι ότι με έχουν τραβήξει αυτές οι «χαζές» λειτουργίες που έχει… όπως επίσης και το wifi 6 που έχει το s10… αλλά εάν μακροπρόθεσμα πάψει να είναι γρήγορο και θέλω σε 1,5-2 χρόνια καινούριο κινητό δεν αξίζει… Γνωρίζεις τι «διάρκεια ζωής έχει ένα galaxy της σειράς S ; Ας πούμε για πόσο καιρό θα είναι γρήγορο και τα σχετικα; Δεν θα βγάλει 3 χρόνια; οσο για την κάμερα, κάποιος ο οποίος θέλει μια καλή κάμερα, αξίζει να πάρει το s10 παρά τα αρνητικά του;
timos71 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, vassilis_al said: Το XR απ'όσο μου έχουν πει βγάζει 1 μέρα και ίσως λίγο παραπάνω… το s10 δεν βγάζει τη μέρα; Ρωτάω γιατί μια φίλη έχει το note 9 και της βγάζει 1 μέρα ακριβώς και το έχει ήδη ένα χρόνο Απλά σκέφτομαι ότι και το iPhone που παίρνει αναβαθμίσεις γίνεται πιο αργό… κυρίως στην 4η 5η αναβάθμιση… Ωστόσο με το Android 11 όπου θα σταματησει, δεν θα είναι στη συνέχεια λειτουργικό; Η αλήθεια είναι ότι με έχουν τραβήξει αυτές οι «χαζές» λειτουργίες που έχει… όπως επίσης και το wifi 6 που έχει το s10… αλλά εάν μακροπρόθεσμα πάψει να είναι γρήγορο και θέλω σε 1,5-2 χρόνια καινούριο κινητό δεν αξίζει… Γνωρίζεις τι «διάρκεια ζωής έχει ένα galaxy της σειράς S ; Ας πούμε για πόσο καιρό θα είναι γρήγορο και τα σχετικα; Δεν θα βγάλει 3 χρόνια; οσο για την κάμερα, κάποιος ο οποίος θέλει μια καλή κάμερα, αξίζει να πάρει το s10 παρά τα αρνητικά του; Κοιταξε 2 χρονια θα στα βγαλει σιγουρα. Απλα αν εισαι ατομο που κρατας πολλα χρονια τη συσκευη σου να ξερεις δεν θα εχεις updates (π.χ 5 χρονια μετα) οπως κανει η Apple. Ναι η καμερα εχει τον υπερευρυγωνιο και τον τηλεφακο που για εμενα κανουν διαφορα αλλα αν συγκρινεις τη κυρια καμερα του xr με του s10 δεν υπαρχουν αξιοσημειωτες διαφορες(ειδικα σε συνθηκες ημερας). Τωρα το αν αξιζει θα το αποφασισεις εσυ αναλογα τι σε ενδιαφερει περισσοτερο. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από timos71
vassilis_al Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, timos71 είπε Κοιταξε 2 χρονια θα στα βγαλει σιγουρα. Απλα αν εισαι ατομο που κρατας πολλα χρονια τη συσκευη σου να ξερεις δεν θα εχεις updates (π.χ 5 χρονια μετα) οπως κανει η Apple. Ναι η καμερα εχει τον υπερευρυγωνιο και τον τηλεφακο που για εμενα κανουν διαφορα αλλα αν συγκρινεις τη κυρια καμερα του xr με του s10 δεν υπαρχουν αξιοσημειωτες διαφορες(ειδικα σε συνθηκες ημερας). Τωρα το αν αξιζει θα το αποφασισεις εσυ αναλογα τι σε ενδιαφερει περισσοτερο. Ναι κατάλαβα… Όσον αφορά την καμερα, στο πορτρέτο για παράδειγμα ποιο είναι καλύτερο; Επίσης γνωρίζεις αν τα galaxy είναι αξιόπιστα; Δηλαδή αν το φορτώσω (γιατί έχει αποθηκευτικό χώρο 128 γίγα) και του βάλω και κάρτα μνήμης θα συνεχίσει να είναι γρήγορο;
mp123 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν υπαρχει συγκριση στα δυο κινητα.Εκτος και θελεις να βλεπεις το μηλο και δεν σε νοιαζει τιποτε αλλο. Υ.γ το μονο μειων εινσι το punch hole.αληθεια δεν ειναι ωραιο να τα λεμε ολα. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από mp123
paris_chav Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Kατοχος S10 εδω Και 2 και 3 χρονια θα σου βγαλει. Το θεμα ειναι οτι θα παρει το android 10, το 11 του χρονου και μετα παπαλα. Γρηγορο θα ναι και σε 2 χρονια, οπως ειναι τωρα το S8 ας πουμε αλλά σε 2 χρονια δεν θα τρεχεις την τελευταια εκδοση android (το S8 θα μεινει στο pie). Aναμφιβολα το s10 ειναι πιο πληρες (υπερευρυγωνιος, night mode, amoled, καρτα μνημης κτλ) αλλά προσωπικα δεν θα προτεινα ευκολα σε χρηστη iOS να κανει τη μεταβαση. Το 11 (το απλο) δεν το σκεφτεσαι ; Ή φευγει πολυ απ το μπατζετ ; Τελος, για τη μπαταρια που ρωτησες. Η μερα οριακα αν θα βγει αναλογα την χρηση, εμενα που του πινω το αιμα, δεν τη βγαζει συχνα. Γι' αυτο αν δεν σε ενοχλει το διπλο punch hole και το μεγαλυτερο μεγεθος, θα σου ελεγα να σκεφτεις και το S10+ που εχει μεγαλυτερη μπαταρια και καλυτερη αυτονομια.
nickolas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Το 11 Ποσο πιο ακριβό είναι; Το 6s σου άρχισε να γίνεται αργό;
paris_chav Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Στις 30/11/2019 στις 2:10 ΠΜ, vassilis_al είπε Ναι κατάλαβα… Όσον αφορά την καμερα, στο πορτρέτο για παράδειγμα ποιο είναι καλύτερο; Επίσης γνωρίζεις αν τα galaxy είναι αξιόπιστα; Δηλαδή αν το φορτώσω (γιατί έχει αποθηκευτικό χώρο 128 γίγα) και του βάλω και κάρτα μνήμης θα συνεχίσει να είναι γρήγορο; Ειμαι σχεδον σιγουρος (ας το επιβεβαιωσει καποιος 100%) οτι το XR κανει πορτραιτο ΜΟΝΟ σε ανθρωπο (σε αντιθεση με τα XS, XS Max) ενω το S10 κανει γενικα (σε ανθρωπο,ζωο,αντικειμενο). Αν δεν εντοπισει δηλ προσωπο δεν θολωνει το background.
nickolas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δεν το νομίζω γιατί το 7plus μου κάνει και σε αντικείμενα (άλλο το πόσο επιτυχημένο ειδικά αν έχουν γυαλί πάνω τους).
paris_chav Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, nickolas είπε Δεν το νομίζω γιατί το 7plus μου κάνει και σε αντικείμενα (άλλο το πόσο επιτυχημένο ειδικά αν έχουν γυαλί πάνω τους). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα