vassilis_al Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Στις 1/12/2019 στις 8:26 ΠΜ, mp123 είπε Δεν υπαρχει συγκριση στα δυο κινητα.Εκτος και θελεις να βλεπεις το μηλο και δεν σε νοιαζει τιποτε αλλο. Υ.γ το μονο μειων εινσι το punch hole.αληθεια δεν ειναι ωραιο να τα λεμε ολα. Άρα αν δεν κάνω λάθος είσαι υπέρ του S10, σωστά; Στις 1/12/2019 στις 3:55 ΜΜ, paris_chav είπε Kατοχος S10 εδω Και 2 και 3 χρονια θα σου βγαλει. Το θεμα ειναι οτι θα παρει το android 10, το 11 του χρονου και μετα παπαλα. Γρηγορο θα ναι και σε 2 χρονια, οπως ειναι τωρα το S8 ας πουμε αλλά σε 2 χρονια δεν θα τρεχεις την τελευταια εκδοση android (το S8 θα μεινει στο pie). Aναμφιβολα το s10 ειναι πιο πληρες (υπερευρυγωνιος, night mode, amoled, καρτα μνημης κτλ) αλλά προσωπικα δεν θα προτεινα ευκολα σε χρηστη iOS να κανει τη μεταβαση. Το 11 (το απλο) δεν το σκεφτεσαι ; Ή φευγει πολυ απ το μπατζετ ; Τελος, για τη μπαταρια που ρωτησες. Η μερα οριακα αν θα βγει αναλογα την χρηση, εμενα που του πινω το αιμα, δεν τη βγαζει συχνα. Γι' αυτο αν δεν σε ενοχλει το διπλο punch hole και το μεγαλυτερο μεγεθος, θα σου ελεγα να σκεφτεις και το S10+ που εχει μεγαλυτερη μπαταρια και καλυτερη αυτονομια. Μάλιστα! Το 11 δεν το σκέφτομαι γιατί φεύγει αρκετά το budget… δηλαδή στο Σκρουτζ το XR έχει αντίστοιχη τιμή με το S10 και πριν λίγο καιρό είχα δεδομένο ότι θα πάρω το XR, αλλά μετά άρχισα να βλέπω και το S10 και πραγματικά δεν έχω ιδέα τι να επιλέξω… δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να προβληματιστώ τόσο για ένα κινητό..! Όσο για τη μετάβαση, είναι πολλοί αυτοί που φεύγουν από Android και πάνε σε iOS, γιατί το λες ότι δεν θα μου το πρότεινες; Όσο για το S10+ εκτός του ότι είναι ακριβότερο, είναι τεράστιο… δηλαδή και το S10 είναι μεγάλο, αλλά το S10e δεν το σκέφτομαι ιδιαίτερα διότι χάνει σε κάποια πράγματα. Όσο για τις αναβαθμίσεις, στο iOS είναι απαραίτητες σχεδόν… στο Android είναι τόσο απαραίτητες; Ρωτάω γιατί έχω ένα galaxy tab του 2013 και ενώ έχει αρχαίο λογισμικό (Android 4.1.2) λειτουργεί αξιοπρεπώς και τις περισσότερες εφαρμογές τις υποστηρίζει. Δηλαδή είναι τόσο τρομερό να έχει καποιος τώρα το Android 9 αντί για το 10 ας πουμε; Ρωτάω γιατί στο iOS πχ χάνεις κάποιες λειτουργίες που υποστηρίζονται απ το νέο λειτουργικό που αφορούν πράγματα του οικοσυστήματος της Apple (πχ iCloud). Στις 1/12/2019 στις 8:22 ΜΜ, nickolas είπε Το 11 Ποσο πιο ακριβό είναι; Το 6s σου άρχισε να γίνεται αργό; Έχει μια διαφορά των 150-200€ στο skroutz που δεν είναι μικρή για μένα. Δεν σέρνεται το 6s μου αλλά δεν είναι σε καμμία περίπτωση όπως ήταν παλιότερα. Στις 1/12/2019 στις 11:26 ΜΜ, paris_chav είπε Ειμαι σχεδον σιγουρος (ας το επιβεβαιωσει καποιος 100%) οτι το XR κανει πορτραιτο ΜΟΝΟ σε ανθρωπο (σε αντιθεση με τα XS, XS Max) ενω το S10 κανει γενικα (σε ανθρωπο,ζωο,αντικειμενο). Αν δεν εντοπισει δηλ προσωπο δεν θολωνει το background. Ναι ισχύει αυτό που λες, το έψαξα κι εγώ… το πορτρέτο του xr γίνεται με ένα μόνο φακό και γι αυτό γίνεται μόνο σε πρόσωπα. Αλλά αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό νομίζω.
Fulgore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, vassilis_al είπε Εαν εχεις αγορασει αλλα πραγματα απο apple ecosystem,πας σε iphone. Εαν δεν εχεις,πας σε galaxy το δοκιμαζεις και αν δεις οτι δεν σε τραβαει,πας σε iphone.
paris_chav Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 45 λεπτά πριν, vassilis_al είπε Μάλιστα! Το 11 δεν το σκέφτομαι γιατί φεύγει αρκετά το budget… δηλαδή στο Σκρουτζ το XR έχει αντίστοιχη τιμή με το S10 και πριν λίγο καιρό είχα δεδομένο ότι θα πάρω το XR, αλλά μετά άρχισα να βλέπω και το S10 και πραγματικά δεν έχω ιδέα τι να επιλέξω… δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να προβληματιστώ τόσο για ένα κινητό..! Όσο για τη μετάβαση, είναι πολλοί αυτοί που φεύγουν από Android και πάνε σε iOS, γιατί το λες ότι δεν θα μου το πρότεινες; Όσο για το S10+ εκτός του ότι είναι ακριβότερο, είναι τεράστιο… δηλαδή και το S10 είναι μεγάλο, αλλά το S10e δεν το σκέφτομαι ιδιαίτερα διότι χάνει σε κάποια πράγματα. Όσο για τις αναβαθμίσεις, στο iOS είναι απαραίτητες σχεδόν… στο Android είναι τόσο απαραίτητες; Ρωτάω γιατί έχω ένα galaxy tab του 2013 και ενώ έχει αρχαίο λογισμικό (Android 4.1.2) λειτουργεί αξιοπρεπώς και τις περισσότερες εφαρμογές τις υποστηρίζει. Δηλαδή είναι τόσο τρομερό να έχει καποιος τώρα το Android 9 αντί για το 10 ας πουμε; Ρωτάω γιατί στο iOS πχ χάνεις κάποιες λειτουργίες που υποστηρίζονται απ το νέο λειτουργικό που αφορούν πράγματα του οικοσυστήματος της Apple (πχ iCloud). . Δεν θα το πρότεινα εύκολα από άποψη διαφορετικότητας λογισμικού και ενδεχόμενης δυσκολίας προσαρμογής. Το ιδανικό θα ήταν να είχες ένα φίλο, όχι απαραίτητα με s10 αλλά με one ui γενικότερα για να το έβλεπες σαν λογισμικό. Προσωπικά είχα 6s plus, πήγα σε s9+ και κατόπιν στο s10. Δεν έκανα πάνω από 2-3 μέρες να συνηθίσω τη διαφορά του one ui απ' το iOS αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο για τον καθένα. Μπορείς να κάνεις αυτό που σου έγραψε και ο Fulgore πιο πάνω με τη σημείωση ότι η δοκιμή μπορεί να σου κοστίσει πάνω από 100 ευρώ. Αν δηλ το πάρεις, δεις ότι δεν σου κάνει και το δώσεις μετά σαν μεταχειρισμένο. Το λέω γιατί για να σκέφτεσαι τη διαφορά του s10/xr απ' το 11 στο σκρουτζ, δεν σου είναι αδιάφορο αυτό το ποσό. 52 λεπτά πριν, vassilis_al είπε Δηλαδή είναι τόσο τρομερό να έχει καποιος τώρα το Android 9 αντί για το 10 ας πουμε; Ρωτάω γιατί στο iOS πχ χάνεις κάποιες λειτουργίες που υποστηρίζονται απ το νέο λειτουργικό που αφορούν πράγματα του οικοσυστήματος της Apple (πχ iCloud). Μα κι εμείς (s10) android 9 έχουμε ακόμα 😜 Μόνο οι Γερμανοί πήραν επίσημα android 10 (one ui 2.0) και μεταξύ αυτών και εγώ που δεν άντεξα και φλάσαρα μέσω odin😜
vassilis_al Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 54 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εαν εχεις αγορασει αλλα πραγματα απο apple ecosystem,πας σε iphone. Εαν δεν εχεις,πας σε galaxy το δοκιμαζεις και αν δεις οτι δεν σε τραβαει,πας σε iphone. Εκτός από το iPhone που έχω τώρα, δεν έχω κάτι άλλο Apple, το tablet μου είναι Samsung. 28 λεπτά πριν, paris_chav είπε Δεν θα το πρότεινα εύκολα από άποψη διαφορετικότητας λογισμικού και ενδεχόμενης δυσκολίας προσαρμογής. Το ιδανικό θα ήταν να είχες ένα φίλο, όχι απαραίτητα με s10 αλλά με one ui γενικότερα για να το έβλεπες σαν λογισμικό. Προσωπικά είχα 6s plus, πήγα σε s9+ και κατόπιν στο s10. Δεν έκανα πάνω από 2-3 μέρες να συνηθίσω τη διαφορά του one ui απ' το iOS αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο για τον καθένα. Μπορείς να κάνεις αυτό που σου έγραψε και ο Fulgore πιο πάνω με τη σημείωση ότι η δοκιμή μπορεί να σου κοστίσει πάνω από 100 ευρώ. Αν δηλ το πάρεις, δεις ότι δεν σου κάνει και το δώσεις μετά σαν μεταχειρισμένο. Το λέω γιατί για να σκέφτεσαι τη διαφορά του s10/xr απ' το 11 στο σκρουτζ, δεν σου είναι αδιάφορο αυτό το ποσό. Μα κι εμείς (s10) android 9 έχουμε ακόμα 😜 Μόνο οι Γερμανοί πήραν επίσημα android 10 (one ui 2.0) και μεταξύ αυτών και εγώ που δεν άντεξα και φλάσαρα μέσω odin😜 Ναι κατάλαβα! Άρα κι εσένα κάτι σε τράβηξε στο one ui και έμεινες στη Samsung ενώ είχες iPhone, τι ήταν αυτό; Επίσης έχει μια φίλη μου το Note 9… το οποίο το βρίσκω ελκυστικό, αλλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο με το έχεις το κινητό με καθημερινή τριβή… Δηλαδή από το λίγο που το βλέπω μου αρέσει, αλλά γενικότερα δεν ξέρω πως θα είναι. Οσο για το να το πουλήσω εάν δεν μου κάνει, άσχετα από τα 100€ που θα χάσω, είναι τόσο εύκολο να το πουλήσεις; Τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ γιατί κρίνω από μένα και νομίζω δεν θα αγόραζα μεταχειρισμένο, αλλά για να το λες μαλλον δεν θα είναι τόσο δύσκολο. Όσο για το Android 9 10 που είπα πιο πάνω, το έφερα ως παράδειγμα για να σε ρωτήσω εάν είναι τόσο «μείον» το να μην έχεις την τελευταία έκδοση του Android. Δηλαδή το 2020 θα έχω το Android 10, το 2021 θα έχω το Android 12… το 2022 θα είναι τόσο «μείον» το να μην έχω το Android 13; Θα μπορώ να κατεβάζω εφαρμογές ή να τις ενημερώνω; Ή θα μένω με παλιές εκδόσεις; επισης πως πάει το s10 με το Android 10 μιας και το έχεις βάλει;
mp123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, vassilis_al είπε Άρα αν δεν κάνω λάθος είσαι υπέρ του S10, σωστά; Πιστευω να εχεις παει να τα εχεις δουλεψει λιγο. Φιλος εχει το xr( το εχω δοκιμασει κανενα μισαωρο )εγω εχω το s9 plus.μερα με την νυχτα τα κινητα.φυσικα υπερ του s10.λειτουργικο συστημα ,ευκρίνεια οθονης ,ταχυτητα, κατασκευη,bezel less οθονη , καμερα.δεν υπαρχει συγκριση.τι καθομαστε και συζηταμε τωρα. Το μονο που με χαλαει ειναι το punch hole για αυτο δεν το εχω αγορασει.θα περιμενω ως τον μαρτη να βγει το s11 που ελπιζω να μην εχει.αλλοιως τοτε θα παω σε note10.
simplemaths Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Φίλε πήγα πέρσι από 6s σε huawei p20 lite. Ξενέρωσα απίστευτα και το έδωσα μέσα στο 2μηνο. Ήταν όλα "λίγο" πιο αργά, αρκετά για να σε εκνευρίσει. Κάποιες φορές μου έκλειναν εφαρμογές, έκανε ρεσταρτ μόνο του... Το σκότωσα και πήρα XR και φέτος έδωσα το XR για 11. Δεν ξαναγυρίζω σε android, πιστέυω η καλύτερη επιλογή για εσένα είναι λίγο υπομονή να πέσει λίγο ακόμα και να πάρεις το 11, αλλιώς XR. Μην πάρεις android και σε 3 μήνες το δώσεις για 1/3 της αξίας όπως εγώ
vassilis_al Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, mp123 είπε Πιστευω να εχεις παει να τα εχεις δουλεψει λιγο. Φιλος εχει το xr( το εχω δοκιμασει κανενα μισαωρο )εγω εχω το s9 plus.μερα με την νυχτα τα κινητα.φυσικα υπερ του s10.λειτουργικο συστημα ,ευκρίνεια οθονης ,ταχυτητα, κατασκευη,bezel less οθονη , καμερα.δεν υπαρχει συγκριση.τι καθομαστε και συζηταμε τωρα. Το μονο που με χαλαει ειναι το punch hole για αυτο δεν το εχω αγορασει.θα περιμενω ως τον μαρτη να βγει το s11 που ελπιζω να μην εχει.αλλοιως τοτε θα παω σε note10. Το XR είναι σχεδόν ίδιο με τα παλιότερα iPhone, όσο για το S10, το συγκεκριμένο δεν το έχω δουλέψει ιδιαίτερα, αλλά έχει μια φίλη μου το note 9 και θεωρώ ότι είναι παρόμοιο. Κάμερα θεωρείς ότι έχει καλύτερη το S10; Και οπίσθια και εμπρόσθια; Όσο για το punch hole δεν με χαλάει, ίσα ίσα μαρέσει! 3 ώρες πριν, simplemaths είπε Φίλε πήγα πέρσι από 6s σε huawei p20 lite. Ξενέρωσα απίστευτα και το έδωσα μέσα στο 2μηνο. Ήταν όλα "λίγο" πιο αργά, αρκετά για να σε εκνευρίσει. Κάποιες φορές μου έκλειναν εφαρμογές, έκανε ρεσταρτ μόνο του... Το σκότωσα και πήρα XR και φέτος έδωσα το XR για 11. Δεν ξαναγυρίζω σε android, πιστέυω η καλύτερη επιλογή για εσένα είναι λίγο υπομονή να πέσει λίγο ακόμα και να πάρεις το 11, αλλιώς XR. Μην πάρεις android και σε 3 μήνες το δώσεις για 1/3 της αξίας όπως εγώ Απλά το p20 lite που αναφέρεις το θεωρώ χειρότερο κι απ το 6s που έχω τώρα. Το έχω δουλέψει και δεν είναι καθόλου καλό. Δεν νομίζω δηλαδή ότι συγκρίνεται το p20 lire (που ναι μεν είναι κι αυτό Android) με το Galaxy S10. Όσο για το iPhone 11, δεν θα πρέπει να περιμένω κανένα χρόνο μέχρι να πέσει στην τιμή που είναι το xr τώρα; Ρωτάω γιατί εγώ πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω κινητό, απ την άποψη ότι το 6s μου το φορτίζω 3-4 φορές τη μέρα.
simplemaths Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, vassilis_al είπε Το XR είναι σχεδόν ίδιο με τα παλιότερα iPhone, όσο για το S10, το συγκεκριμένο δεν το έχω δουλέψει ιδιαίτερα, αλλά έχει μια φίλη μου το note 9 και θεωρώ ότι είναι παρόμοιο. Κάμερα θεωρείς ότι έχει καλύτερη το S10; Και οπίσθια και εμπρόσθια; Όσο για το punch hole δεν με χαλάει, ίσα ίσα μαρέσει! Απλά το p20 lite που αναφέρεις το θεωρώ χειρότερο κι απ το 6s που έχω τώρα. Το έχω δουλέψει και δεν είναι καθόλου καλό. Δεν νομίζω δηλαδή ότι συγκρίνεται το p20 lire (που ναι μεν είναι κι αυτό Android) με το Galaxy S10. Όσο για το iPhone 11, δεν θα πρέπει να περιμένω κανένα χρόνο μέχρι να πέσει στην τιμή που είναι το xr τώρα; Ρωτάω γιατί εγώ πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω κινητό, απ την άποψη ότι το 6s μου το φορτίζω 3-4 φορές τη μέρα. Ναι σίγουρα θα αργήσει, τότε εγώ λέω XR
vassilis_al Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, simplemaths είπε Ναι σίγουρα θα αργήσει, τότε εγώ λέω XR Μιας και ήσουν κάτοχος του xr, την καμερα του πως τη βρίσκεις; Επίσης το xr με το 11 έχουν πολλές διάφορες;
simplemaths Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Η κάμερα είναι ίδια με το 11/xs κλπ σε κανονικές φωτογραφίες. δεν έχει night mode ευρυγωνικό φακό και δεν μπορεί να βγάλει πορτραίτο αν δεν βγάζεις άνθρωπο. αυτά που λέω εντομεταξύ δεν είναι κάτι τραγικό, είναι πολύ μικρές διαφορές για εμένα. Ψάξε review online για περισσότερες πληροφορίες, νομίζω πέρα απο την κάμερα έχει καλύτερο επεξεργαστή και +2 ώρες σε μπαταρία απο σημαντικά features.
vassilis_al Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 45 λεπτά πριν, simplemaths είπε Η κάμερα είναι ίδια με το 11/xs κλπ σε κανονικές φωτογραφίες. δεν έχει night mode ευρυγωνικό φακό και δεν μπορεί να βγάλει πορτραίτο αν δεν βγάζεις άνθρωπο. αυτά που λέω εντομεταξύ δεν είναι κάτι τραγικό, είναι πολύ μικρές διαφορές για εμένα. Ψάξε review online για περισσότερες πληροφορίες, νομίζω πέρα απο την κάμερα έχει καλύτερο επεξεργαστή και +2 ώρες σε μπαταρία απο σημαντικά features. Άρα παρόλο που έχει μόνο φακό, έχει καλύτερη καμέρα σε γενικές γραμμές, άσχετα από τις επιπλέον λειτουργίες… Η μπροστινή κάμερα; Όσο για τη μπαταρία έχω ακούσει ότι είναι πολυ καλή, και είναι πολυ σημαντικό για μένα να βγάζει τη μέρα, όχι παραπάνω απαραίτητα γιατί έτσι κι αλλιώς το βάζω το βράδυ να φορτίσει… Για τον επεξεργαστή, λες ότι είναι καλύτερος ο Α12 απ αυτόν που έχει το S10 εε;
haHa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, simplemaths είπε Η κάμερα είναι ίδια με το 11/xs κλπ σε κανονικές φωτογραφίες. Oχι, δεν ειναι ιδια. Ειναι λιγο υποδεεστερη απο του iphone 11/xs και το ιδιο ισχυει και για τη συγκριση με το samsung s10. 24 λεπτά πριν, vassilis_al είπε Άρα παρόλο που έχει μόνο φακό, έχει καλύτερη καμέρα σε γενικές γραμμές, άσχετα από τις επιπλέον λειτουργίες… Η μπροστινή κάμερα; Όσο για τη μπαταρία έχω ακούσει ότι είναι πολυ καλή, και είναι πολυ σημαντικό για μένα να βγάζει τη μέρα, όχι παραπάνω απαραίτητα γιατί έτσι κι αλλιώς το βάζω το βράδυ να φορτίσει… Για τον επεξεργαστή, λες ότι είναι καλύτερος ο Α12 απ αυτόν που έχει το S10 εε; Πολυ χοντρικα: Οθονη: Αισθητα καλυτερη το S10 απο το XR, δεν υπαρχει καν συγκριση με τις φθηνιαρικες LCD που μπαινουν στο XR μονο λογω κοστους. Καμερα: Λιγο καλυτερη η βασικη καμερα στο S10, συν εξτρα zoom και telephoto camera, οποτε γενικοτερα υπερτερει αισθητα στο θεμα καμερας και στο ποσες περιπτωσεις καλυπτει. Επιδοσεις: Σχεδον ιδιες, υπερτερει λιγο το XR Μπαταρια: Υπερτερει το XR, κατι λογικο απο την στιγμη που εχει ιδιου μεγεθους οθονη, ειναι αρκετα μεγαλυτερo και βαρυτερο(ειναι 24% βαρυτερο, τεραστια διαφορα!). Ενδεικτικα, το XR 6.1" εχει διαστασεις πιο κοντα στο s10+ των 6.4" απο οτι με το s10 των 6.1". Πρεπει να σκεφτεις αν θα σε βολεψει ενα βαρυδι των 194gr, οταν ο ανταγωνισμος ειναι στα 157gr. Αν δεν σε ενοχλει το βαρος, γιατι δεν πας στο s10+, που παρολο την μεγαλυτερη οθονη ειναι ελαφρυτερο, μονο λιγο μακρυτερο και εχει παρομοια μπαταρια; Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από haHa
mp123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, vassilis_al είπε Το XR είναι σχεδόν ίδιο με τα παλιότερα iPhone, όσο για το S10, το συγκεκριμένο δεν το έχω δουλέψει ιδιαίτερα, αλλά έχει μια φίλη μου το note 9 και θεωρώ ότι είναι παρόμοιο. Κάμερα θεωρείς ότι έχει καλύτερη το S10; Και οπίσθια και εμπρόσθια; Όσο για το punch hole δεν με χαλάει, ίσα ίσα μαρέσει! Δεν υπαρχει συγκριση.εχω so9 plus , η γυναικα εχει note 9. Δεν θεωρω τιποτα.η πραγματικότητα ειναι πως το xr δεν το συγκρινεις με το s10.δεν ειναι ιδια κατηγορια.
paris_chav Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, vassilis_al είπε Εκτός από το iPhone που έχω τώρα, δεν έχω κάτι άλλο Apple, το tablet μου είναι Samsung. Ναι κατάλαβα! Άρα κι εσένα κάτι σε τράβηξε στο one ui και έμεινες στη Samsung ενώ είχες iPhone, τι ήταν αυτό; Επίσης έχει μια φίλη μου το Note 9… το οποίο το βρίσκω ελκυστικό, αλλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο με το έχεις το κινητό με καθημερινή τριβή… Δηλαδή από το λίγο που το βλέπω μου αρέσει, αλλά γενικότερα δεν ξέρω πως θα είναι. Οσο για το να το πουλήσω εάν δεν μου κάνει, άσχετα από τα 100€ που θα χάσω, είναι τόσο εύκολο να το πουλήσεις; Τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ γιατί κρίνω από μένα και νομίζω δεν θα αγόραζα μεταχειρισμένο, αλλά για να το λες μαλλον δεν θα είναι τόσο δύσκολο. Όσο για το Android 9 10 που είπα πιο πάνω, το έφερα ως παράδειγμα για να σε ρωτήσω εάν είναι τόσο «μείον» το να μην έχεις την τελευταία έκδοση του Android. Δηλαδή το 2020 θα έχω το Android 10, το 2021 θα έχω το Android 12… το 2022 θα είναι τόσο «μείον» το να μην έχω το Android 13; Θα μπορώ να κατεβάζω εφαρμογές ή να τις ενημερώνω; Ή θα μένω με παλιές εκδόσεις; επισης πως πάει το s10 με το Android 10 μιας και το έχεις βάλει; 1. Εμεινα ικανοποιημενος απ το one ui. Ο κυριος λογος ομως που εφυγα απ το iOS ηταν οι υψηλες τιμες των καινουργιων iphone. Κοιταξα λοιπον προς android μερια, πηρα τo "ρισκο" με το s9+ αλλά εμεινα συνειδητα γι αυτο και μετα πηγα στο s10. 2. Οι εφαρμογες θα ανανεωνονται. Πρεπει να εχεις μεινει πολυ πισω πχ να εχεις android 10 και να ειμαστε στο 14-15 για να χεις τετοιο προβλημα. Αν εισαι μια εκδοση πισω ή ακομα και 2, δυσκολα να βρεις εστω και μια εφαρμογη που δεν θα ενημερωνεται. Απλα οπως και να το κανουμε ειναι ασχημο μετα απο 2 χρονια ενω εχεις δωσει τοσα λεφτα για μια ναυαρχιδα να μην παιρνεις την τελευταια εκδοση λογισμικου μαζι με τα οποια features. Μπες στη θεση αυτων που εχουν s8, note 8 και θα μεινουν με το 9. 3. Τωρα που το ξαναβλεπω αρχισαν πλεον να παιρνουν αρκετες χωρες το 10 και επισημα οποτε ειναι θεμα ημερων να ερθει και κατα δω και μαλλον βιαστηκα😝 Θα επρεπε να εχεις one ui 1.0(s9), 1.1 (s10) ή 1.5 (note 10) για να σου απαριθμησω τις διαφορες, παντως προς το παρων ( 3 μερες εχω το one ui 2.0) μονο βηματα μπροστα βλεπω και δεν εχω κανενα παραπονο.
VagVene Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Γιατι δεν αλλαζεις μια μπαταρια στο 6s ? Ειναι 25ευρω, και περιμενεις ενα χρονο να πεσει η τιμη στο 11 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα