Fulgore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, paris_chav είπε πηρα τo "ρισκο" με το s9+ αλλά εμεινα συνειδητα γι αυτο και μετα πηγα στο s10. Απλα οπως και να το κανουμε ειναι ασχημο μετα απο 2 χρονια ενω εχεις δωσει τοσα λεφτα για μια ναυαρχιδα να μην παιρνεις την τελευταια εκδοση λογισμικου μαζι με τα οποια features. Μπες στη θεση αυτων που εχουν s8, note 8 και θα μεινουν με το 9. Δεν ειναι καθολου ασχημο. Κινητρο για να αγορασει ο αλλος την νεα ναυαρχιδα ειναι. Οι Android ναυαρχιδες παγκοσμιως δεν πουλανε οπως τα iphone και ο λογος που εταιρειες οπως Samsung και Xiaomi ειναι τοσο ψηλα σε πωλησεις ειναι για τα φθηνοτερα μοντελα τους https://www.cnet.com/g00/news/iphone-xr-topped-all-other-phones-in-the-first-half-of-2019-report-says/?i10c.encReferrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8%3d Γιατι στα iphone πχ μετα απο ερευνα φαινεται οτι ο κοσμος γενικα τα κραταει 3+χρονια.
paris_chav Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Δεν ειναι καθολου ασχημο. Κινητρο για να αγορασει ο αλλος την νεα ναυαρχιδα ειναι. Οι Android ναυαρχιδες παγκοσμιως δεν πουλανε οπως τα iphone και ο λογος που εταιρειες οπως Samsung και Xiaomi ειναι τοσο ψηλα σε πωλησεις ειναι για τα φθηνοτερα μοντελα τους Ναι μεν ειναι ενας τροπος να σε σπρωξει στην καινουργια ναυαρχιδα της, απ την αλλη ομως ειναι και ενας λογος που οι ναυαρχιδες της Samsung χανουν τοσο γρηγορα την αξια τους. Η μη μακροχρονη υποστηριξη. Οποτε εν τελει δεν ξερω αν της βγαινει σε καλο ή κακο.
vassilis_al Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, haHa είπε Oχι, δεν ειναι ιδια. Ειναι λιγο υποδεεστερη απο του iphone 11/xs και το ιδιο ισχυει και για τη συγκριση με το samsung s10. Πολυ χοντρικα: Οθονη: Αισθητα καλυτερη το S10 απο το XR, δεν υπαρχει καν συγκριση με τις φθηνιαρικες LCD που μπαινουν στο XR μονο λογω κοστους. Καμερα: Λιγο καλυτερη η βασικη καμερα στο S10, συν εξτρα zoom και telephoto camera, οποτε γενικοτερα υπερτερει αισθητα στο θεμα καμερας και στο ποσες περιπτωσεις καλυπτει. Επιδοσεις: Σχεδον ιδιες, υπερτερει λιγο το XR Μπαταρια: Υπερτερει το XR, κατι λογικο απο την στιγμη που εχει ιδιου μεγεθους οθονη, ειναι αρκετα μεγαλυτερo και βαρυτερο(ειναι 24% βαρυτερο, τεραστια διαφορα!). Ενδεικτικα, το XR 6.1" εχει διαστασεις πιο κοντα στο s10+ των 6.4" απο οτι με το s10 των 6.1". Πρεπει να σκεφτεις αν θα σε βολεψει ενα βαρυδι των 194gr, οταν ο ανταγωνισμος ειναι στα 157gr. Αν δεν σε ενοχλει το βαρος, γιατι δεν πας στο s10+, που παρολο την μεγαλυτερη οθονη ειναι ελαφρυτερο, μονο λιγο μακρυτερο και εχει παρομοια μπαταρια; Ενώ το Xr θεωρητικά είναι κατώτερο μοντέλο σε σχέση με το s10, πραγματικά δεν ξέρω ποιο θεωρείται καλύτερη επιλογή… γιατί πχ πρακτικά το Xr είναι πιο γρήγορο όπως μου λες. Όσο για το S10+ και λόγω τιμής αλλά και λόγω μεγέθους δεν το σκέφτομαι ιδιαίτερα. 5 ώρες πριν, mp123 είπε Δεν υπαρχει συγκριση.εχω so9 plus , η γυναικα εχει note 9. Δεν θεωρω τιποτα.η πραγματικότητα ειναι πως το xr δεν το συγκρινεις με το s10.δεν ειναι ιδια κατηγορια. Σίγουρα είναι άλλη κατηγορία. Απλά το Xr τρέχει iOS γι αυτό ρωτάω για αξιοπιστία, ταχύτητα, ενημερώσεις και τα σχετικά σε σχέση με το Android. 5 ώρες πριν, paris_chav είπε 1. Εμεινα ικανοποιημενος απ το one ui. Ο κυριος λογος ομως που εφυγα απ το iOS ηταν οι υψηλες τιμες των καινουργιων iphone. Κοιταξα λοιπον προς android μερια, πηρα τo "ρισκο" με το s9+ αλλά εμεινα συνειδητα γι αυτο και μετα πηγα στο s10. 2. Οι εφαρμογες θα ανανεωνονται. Πρεπει να εχεις μεινει πολυ πισω πχ να εχεις android 10 και να ειμαστε στο 14-15 για να χεις τετοιο προβλημα. Αν εισαι μια εκδοση πισω ή ακομα και 2, δυσκολα να βρεις εστω και μια εφαρμογη που δεν θα ενημερωνεται. Απλα οπως και να το κανουμε ειναι ασχημο μετα απο 2 χρονια ενω εχεις δωσει τοσα λεφτα για μια ναυαρχιδα να μην παιρνεις την τελευταια εκδοση λογισμικου μαζι με τα οποια features. Μπες στη θεση αυτων που εχουν s8, note 8 και θα μεινουν με το 9. 3. Τωρα που το ξαναβλεπω αρχισαν πλεον να παιρνουν αρκετες χωρες το 10 και επισημα οποτε ειναι θεμα ημερων να ερθει και κατα δω και μαλλον βιαστηκα😝 Θα επρεπε να εχεις one ui 1.0(s9), 1.1 (s10) ή 1.5 (note 10) για να σου απαριθμησω τις διαφορες, παντως προς το παρων ( 3 μερες εχω το one ui 2.0) μονο βηματα μπροστα βλεπω και δεν εχω κανενα παραπονο. Άρα ήταν θέμα προτίμησης, σου άρεσε και έμεινες, κατάλαβα. Όσο για τις εφαρμογές καλό το ότι ενημερώνονται, αλλά όσο για το ότι μένεις πίσω μετά από δυο χρόνια είναι όντως κακό και γι αυτό διστάζω λίγο😔 Γιατί το iOS όπως και να το κάνεις παίρνει ενημερώσεις για 4-5 χρόνια. Μια χαρά λοιπόν για το Android 10, μάλλον θα έρθει πιο σύντομα απ ότι είχα διαβάσει. One UI δεν έχει και το note 9; Ρωτάω γιατί με αυτό το galaxy έχω πιο στενή επαφή😜 Επίσης τώρα θα σε τρελάνω, όπως έχω τρελαθεί κι εγώ.. ένας γνωστός μου μού είπε να δω για OnePlus, αλλά δεν έχω ιδέα, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.. έχεις άποψη; 4 ώρες πριν, VagVene είπε Γιατι δεν αλλαζεις μια μπαταρια στο 6s ? Ειναι 25ευρω, και περιμενεις ενα χρονο να πεσει η τιμη στο 11 Γιατί έχει πρόβλημα ενα τσιπάκι σε αυτή τη συσκευή και δεν κρατάει η μπαταρία (ήταν μια συγκεκριμένη παρτίδα με αυτό το θέμα)... την είχα αλλάξει παλιότερα αλλά ήταν αξιοπρεπής για κανα 3μηνο μόνο… Επίσης θα ήθελα να το αλλάξω γιατί τα 16GB είναι ελάχιστα… 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Δεν ειναι καθολου ασχημο. Κινητρο για να αγορασει ο αλλος την νεα ναυαρχιδα ειναι. Οι Android ναυαρχιδες παγκοσμιως δεν πουλανε οπως τα iphone και ο λογος που εταιρειες οπως Samsung και Xiaomi ειναι τοσο ψηλα σε πωλησεις ειναι για τα φθηνοτερα μοντελα τους https://www.cnet.com/g00/news/iphone-xr-topped-all-other-phones-in-the-first-half-of-2019-report-says/?i10c.encReferrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8%3d Γιατι στα iphone πχ μετα απο ερευνα φαινεται οτι ο κοσμος γενικα τα κραταει 3+χρονια. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό κερδίζει πολυ το iPhone, στη διάρκεια ζωής δηλαδή… γι αυτό είμαι διστακτικός για Android, ενώ θεωρητικά το S10 έχει πολυ καλύτερα χαρακτηριστικά από το Xr.
Fulgore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν υπαρχει θεμα συγκρισης και απορω γιατι εχουμε φτασει τις 3 σελιδες. Το S10/S10+ ειναι ανωτερο απο πλευρας hardware(καμερες,οθονη,ηχος,μπαταρια,ταχυφορτιση,microSd μπλα μπλα μπλα),ενω το iphone ειναι ανωτερο μονο στην Software υποστηριξη(updates)και αν θες συγκεκριμενα κινητο με Ios. Αν δεν σε ενδιαφερει το Ios ή η software υποστηριξη,πηγαινε στο S10 ή σε οποιο αλλο Android κινητο θες. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από Fulgore
vassilis_al Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, paris_chav είπε Ναι μεν ειναι ενας τροπος να σε σπρωξει στην καινουργια ναυαρχιδα της, απ την αλλη ομως ειναι και ενας λογος που οι ναυαρχιδες της Samsung χανουν τοσο γρηγορα την αξια τους. Η μη μακροχρονη υποστηριξη. Οποτε εν τελει δεν ξερω αν της βγαινει σε καλο ή κακο. Ακριβώς! Και γι αυτό το λόγο έχουν και χαμηλή μεταπωλητική αξία. 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν υπαρχει θεμα συγκρισης και απορω γιατι εχουμε φτασει τις 3 σελιδες. Το S10/S10+ ειναι ανωτερο απο πλευρας hardware(καμερες,οθονη,ηχος,μπαταρια,ταχυφορτιση,microSd μπλα μπλα μπλα),ενω το iphone ειναι ανωτερο μονο στην Software υποστηριξη(updates)και αν θες συγκεκριμενα κινητο με Ios. Αν δεν σε ενδιαφερει το Ios ή η software υποστηριξη,πηγαινε στο S10 ή σε οποιο αλλο Android κινητο θες. Γι αυτό το συζητάμε επειδή κάπου είναι το ένα καλύτερο και κάπου το άλλο.
mp123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Απο οτι βλεπω δεν τα εχεις δει τα κινητα.πηγαινε σε ενα καταστημα δες τα για πεντε λεπτα δεν χανεις τιποτα.μην διαβαζετε τα specs και οτι αρλουμπες λενε.δες τα ζωντανα.ετσι πριν λιγες μερες πηρα στην μικρη το samsung m20 .ηθελα να της παρω το xiaomi note 8 η το mi a3 διαβαζοντας απο εδω οτι ειναι καλα και επισεις τα specs.δεν λεω απο specs αλλο τιποτα τα xiaomi κορυφη.αλλα στην πραξη καμμια σχεση. Με λιγα λογια μην διαβαζεις τιποτα.πηγαινε και δες τα ζωντανα.ασε εμας εδω να λεμε οτι θελουμε.ο καθενας μας εχει διαφορετικες αποψεις. Υ.γ τα one plus one αστα.σε τετοιες τιμες δεν αξιζει να εχεις κινεζο.
vassilis_al Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Απο οτι βλεπω δεν τα εχεις δει τα κινητα.πηγαινε σε ενα καταστημα δες τα για πεντε λεπτα δεν χανεις τιποτα.μην διαβαζετε τα specs και οτι αρλουμπες λενε.δες τα ζωντανα.ετσι πριν λιγες μερες πηρα στην μικρη το samsung m20 .ηθελα να της παρω το xiaomi note 8 η το mi a3 διαβαζοντας απο εδω οτι ειναι καλα και επισεις τα specs.δεν λεω απο specs αλλο τιποτα τα xiaomi κορυφη.αλλα στην πραξη καμμια σχεση. Με λιγα λογια μην διαβαζεις τιποτα.πηγαινε και δες τα ζωντανα.ασε εμας εδω να λεμε οτι θελουμε.ο καθενας μας εχει διαφορετικες αποψεις. Υ.γ τα one plus one αστα.σε τετοιες τιμες δεν αξιζει να εχεις κινεζο. Ναι έχεις δίκιο σε αυτό που λες, γιατί από κοντά μόνο το Xr έχω δει. Ευχαριστώ όπως και να χει για το χρονο! 1
paris_chav Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vassilis_al είπε One UI δεν έχει και το note 9; Ρωτάω γιατί με αυτό το galaxy έχω πιο στενή επαφή😜 Επίσης τώρα θα σε τρελάνω, όπως έχω τρελαθεί κι εγώ.. ένας γνωστός μου μού είπε να δω για OnePlus, αλλά δεν έχω ιδέα, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.. έχεις άποψη; Ακριβώς. One ui έχει και το note 9. Οπότε έχεις μια εικόνα για το λογισμικό. Όσο για τα 1+, δεν έχω ειδική άποψη γιατί δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου κάποιο. Απ' όσο ξέρω, έχουν πιο μακροχρόνια υποστήριξη και παίρνουν πιο γρήγορα την τελευταία έκδοση android απ' τα Samsung και το oxygenOS είναι πολύ ελαφρύ και smooth. Ωστόσο δεν μπορείς να τα τεστάρεις σε κατάστημα γιατί οι "μεγάλοι" δεν τα φέρνουν και γενικά έρχονται Ελλαδα από λίγα καταστήματα του skroutz. Οι περισσότεροι τα αγοράζουν απ' το site της 1+. Υπάρχει και η επιλογή της Κίνας για πιο φθηνά αλλά τότε δεν σε καλύπτει με εγγύηση σε περίπτωση βλάβης η εδώ OnePlus (Πολωνία). Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από paris_chav
haHa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, vassilis_al είπε Ενώ το Xr θεωρητικά είναι κατώτερο μοντέλο σε σχέση με το s10, πραγματικά δεν ξέρω ποιο θεωρείται καλύτερη επιλογή… γιατί πχ πρακτικά το Xr είναι πιο γρήγορο όπως μου λες. Όσο για το S10+ και λόγω τιμής αλλά και λόγω μεγέθους δεν το σκέφτομαι ιδιαίτερα. Αρχικα, δεν είναι μονο η ταχύτητα (ιδιαίτερα οταν οι μικροδιαφορες δεν είναι ευκολα αντιληπτες στο χρηστη) που κανουν ενα τηλέφωνο καλυτερο. Επισης, το s10+ είναι και ελαφρυτερο και λεπτοτερο και στενοτερο(πολυ σημαντικο για το πως το κρατας με ενα χερι) απο το XR. Μονο στο μηκος είναι μεγαλύτερο. Οπότε αν δεν σου κανει το s10+ σε μεγεθος/βαρος, τοτε το XR είναι χειρότερο. Τελος, εν ετει σχεδόν 2020, δεν πρέπει να παρειε κινητο με 64gb μη επεκτάσιμη μνημη. Το λεω αυτο επειδή ανεφερες οτο το s10+ είναι ακριβο, ενω απεχει ελαχιστα απο το XR 128gb. Με λίγα λόγια, μην σκέφτεσαι καν το XR με 64gb.
adi32 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για τι χρήση το θέλεις? Αυτά που έκανες με το 6s τα κάνεις πολύ καλύτερα με κινητά πολύ μικρότερης αξίας από 500+ ευρώ που κοιτάς. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από adi32 1
vassilis_al Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Στις 3/12/2019 στις 11:31 ΜΜ, paris_chav είπε Ακριβώς. One ui έχει και το note 9. Οπότε έχεις μια εικόνα για το λογισμικό. Όσο για τα 1+, δεν έχω ειδική άποψη γιατί δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου κάποιο. Απ' όσο ξέρω, έχουν πιο μακροχρόνια υποστήριξη και παίρνουν πιο γρήγορα την τελευταία έκδοση android απ' τα Samsung και το oxygenOS είναι πολύ ελαφρύ και smooth. Ωστόσο δεν μπορείς να τα τεστάρεις σε κατάστημα γιατί οι "μεγάλοι" δεν τα φέρνουν και γενικά έρχονται Ελλαδα από λίγα καταστήματα του skroutz. Οι περισσότεροι τα αγοράζουν απ' το site της 1+. Υπάρχει και η επιλογή της Κίνας για πιο φθηνά αλλά τότε δεν σε καλύπτει με εγγύηση σε περίπτωση βλάβης η εδώ OnePlus (Πολωνία). Ευχαριστώ πολύ! Θα ζητήσω απ αυτή τη φίλη μου με το note 9 να μου το δώσει να περιηγήθώ στο μενού… δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο… τι θα της πω;😂 φέρε μου το κινητό σου για μερικές μέρες; χαχαχα! Άρα το OnePlus δεν το σκέφτομαι…! Στις 4/12/2019 στις 12:07 ΠΜ, haHa είπε Αρχικα, δεν είναι μονο η ταχύτητα (ιδιαίτερα οταν οι μικροδιαφορες δεν είναι ευκολα αντιληπτες στο χρηστη) που κανουν ενα τηλέφωνο καλυτερο. Επισης, το s10+ είναι και ελαφρυτερο και λεπτοτερο και στενοτερο(πολυ σημαντικο για το πως το κρατας με ενα χερι) απο το XR. Μονο στο μηκος είναι μεγαλύτερο. Οπότε αν δεν σου κανει το s10+ σε μεγεθος/βαρος, τοτε το XR είναι χειρότερο. Τελος, εν ετει σχεδόν 2020, δεν πρέπει να παρειε κινητο με 64gb μη επεκτάσιμη μνημη. Το λεω αυτο επειδή ανεφερες οτο το s10+ είναι ακριβο, ενω απεχει ελαχιστα απο το XR 128gb. Με λίγα λόγια, μην σκέφτεσαι καν το XR με 64gb. Η αλήθεια είναι ότι το Xr δεν είναι καθόλου βολικό στο χέρι, σαν τούβλο είναι. και όσο για την διαφορά στην τιμή με τα 128 γίγα δεν το είχα σκεφτεί. Πάντως έχεις δίκιο για τη μνήμη γιατί μπορεί τώρα τα 64 να είναι σχετικά εντάξει αλλά όσο περνάνε τα χρόνια οι απαιτήσεις σε αποθηκευτικό χώρο όλο και αυξάνονται Στις 4/12/2019 στις 7:40 ΠΜ, adi32 είπε Για τι χρήση το θέλεις? Αυτά που έκανες με το 6s τα κάνεις πολύ καλύτερα με κινητά πολύ μικρότερης αξίας από 500+ ευρώ που κοιτάς. Η αλήθεια είναι πως δεν πιστεύω ότι αυτά που κάνω με το κινητό αυτό μπορώ να τα κάνω με κάποιο πιο φθηνό κινητό. Το κινητό για μένα είναι και υπολογιστής. Χρησιμοποιώ τα social media (που δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικά), mail, χρησιμοποιώ το drive και δουλεύω από το κινητό, επεξεργάζομαι αρχεία (όχι εξαρχής) στο word excel και σπάνια PowerPoint… η ταχύτητα σίγουρα παίζει ρόλο, αλλά το κυριότερο για μένα είναι η αξιοπιστία… γι αυτό ακόμα το 6s είναι λειτουργικό. Γιατί μπορεί να μην είναι τοοσο γρήγορο όσο ήταν, αλλά είναι ακόμα αξιόπιστο.
adi32 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, vassilis_al είπε 😂 αλήθεια είναι πως δεν πιστεύω ότι αυτά που κάνω με το κινητό αυτό μπορώ να τα κάνω με κάποιο πιο φθηνό κινητό. Το κινητό για μένα είναι και υπολογιστής. Χρησιμοποιώ τα social media (που δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικά), mail, χρησιμοποιώ το drive και δουλεύω από το κινητό, επεξεργάζομαι αρχεία (όχι εξαρχής) στο word excel και σπάνια PowerPoint… η ταχύτητα σίγουρα παίζει ρόλο, αλλά το κυριότερο για μένα είναι η αξιοπιστία… γι αυτό ακόμα το 6s είναι λειτουργικό. Γιατί μπορεί να μην είναι τοοσο γρήγορο όσο ήταν, αλλά είναι ακόμα αξιόπιστο. Πάρε ένα κινητό με Android one 150-250€και είσαι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα