Προς το περιεχόμενο

Qwertee Black Friday InsaniTEE EXTENDED sale (tshirts)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Qwertee τρέχει πάλι random sale αλλά με έξτρα έκπτωση σε σχέση με άλλες φορές, πλέον είναι στα €4 το tshirt, και δωρεάν μεταφορικά στα 8 tshirts. Τα 8 βγαίνουν στα €32, κι άμα βάλετε το email σας στο newsletter τσιμπάτε ένα € δώρο και το βάζετε ως insurance.

Για όσους φοβούνται τα random, aka έχουν μισή ντουλάπα pokemons και sailormoons, έχει γενναίες εκπτώσεις σε αρκετά tshirts. Αν πάτε στο TEE Shop,  επιλέξετε νούμερο και κάνετε sort by price, έχει κάμποσες συμπαθητικές από €4-7. Βέβαια εδώ πληρώνεις κανονικά μεταφορικά. Χονδρικά παίρνεις 4-5 on demand στα €32 που θα έδινες για 8 random.

Μερικά παραδείγματα παρακάτω στο spoiler.

 


1574975808-89773-mens-500x600.jpg1574975821-139924-mens-500x600.jpg1574976518-143277-mens-500x600.jpg1574975619-148976-mens-500x600.jpg

Επεξ/σία από helicoid
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, apopet26 είπε

Ξέρουμε παρόμοια site στην Ελλάδα?

Sorry, off-topic

Αν υπαρχει κατι ειναι σε styl Otaku και ζητανε της παναγιας τα ματια για την ιδια ποιοτητα σταμπας και ρουχων δεν αξιζουν τα λεφτα μας.

Δημοσ.

Πήρα 2 φορές από qwertee.  Και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάρω, να μου τα χαρίζουν.

Πέρα από τα τυχαία σχέδια, που το ρισκάρεις, το πρόβλημα είναι με τα νούμερα.  Άλλα για άλλα.

π.χ. στη δεύτερη παραγγελία ζήτησα Μ γυναικείο.  Και αυτό έγραφαν στην ετικέτα οι μπλούζες, όμως ήταν μικρότερο και από S, Ούτε για εσωτερικό φανελάκι δεν έκανε.

Στα αντρικά την πρώτη φορά πήρα L και ήταν μικρά - την δεύτερη το XL ήταν ελαφρώς μικρότερο από το L.

Τα αντρικά κατέληξαν κοριτσίστικες πιτζάμες και τα γυναικεία σφουγγαρόπανα...

Κρίμα γιατί η ποιότητα στις στάμπες ήταν πολύ καλή.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Dr4In είπε

Αν υπαρχει κατι ειναι σε styl Otaku και ζητανε της παναγιας τα ματια για την ιδια ποιοτητα σταμπας και ρουχων δεν αξιζουν τα λεφτα μας.

Κάτι άλλο σε Ευρώπη?

Αγόραζα από threadless μέχρι που στην τελευταία παραγγελία έπεσε τελωνείο και μου βγήκαν χρυσάφι. Οπότε δεν παίρνω πάλι από εκτός Ευρώπης.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, apopet26 είπε

Κάτι άλλο σε Ευρώπη?

Αγόραζα από threadless μέχρι που στην τελευταία παραγγελία έπεσε τελωνείο και μου βγήκαν χρυσάφι. Οπότε δεν παίρνω πάλι από εκτός Ευρώπης.

Εγώ είχα πάρει από το othertees νομίζω Πολωνία είναι 

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...