Papado247 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Στη πολυκατοικία μου οι τηλεφωνικές γραμμές του ρετιρέ είναι ίδιες με αυτές στον πρώτο όροφο που μένει η γιαγιά μου . Πρόσφατα μετακόμισα πάνω και θέλω να βάλω ιντερνετ αλλά να μην χάσει το σταθερό η γιαγια. Αν βάλω πακέτο με τηλέφωνο και ιντερνετ κάτω μπορώ ένα άλλο μοντεμ να το κάνω repeater για το σπίτι πάνω; Και αν ναι, θα υπάρχει κάποιο loss σε σχέση με το ρουτερ στον πρώτο; Ευχαριστώ.
johnmegarythmos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Στις 29/11/2019 στις 7:35 ΜΜ, Papado247 είπε Καλησπέρα παιδιά. Στη πολυκατοικία μου οι τηλεφωνικές γραμμές του ρετιρέ είναι ίδιες με αυτές στον πρώτο όροφο που μένει η γιαγιά μου . Πρόσφατα μετακόμισα πάνω και θέλω να βάλω ιντερνετ αλλά να μην χάσει το σταθερό η γιαγια. Αν βάλω πακέτο με τηλέφωνο και ιντερνετ κάτω μπορώ ένα άλλο μοντεμ να το κάνω repeater για το σπίτι πάνω; Και αν ναι, θα υπάρχει κάποιο loss σε σχέση με το ρουτερ στον πρώτο; Ευχαριστώ. καλησπερα , να σε ρωτησω ειπες οτι στον πρωτο οροφο και στο ρετιρε υπαρχει η ιδια γραμμη τηλεφωνου; να σε ρωτησω στο χωρο μου μενεις τωρα εσυ στο ρετιρε μπορεις να ανοιξεις την μπριζα και να δεις ποσα καλωδια εχει μεσα ; εχει 2 ή 4 . και πες μας . επισης στο ρετιρε με το πρωτο οροφο υπαρχει περιπτωση να εχεις το ιδιο ρολοι; ρευματος; . Και κατι αλλο υπαρχει περιπτωση να μπορεις να περασεις εξωτερικα καλωδιο ethernet ; ή το αποκλειες σαν επιλογη; .
Papado247 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Στις 13/12/2019 στις 12:36 ΠΜ, johnmegarythmos είπε καλησπερα , να σε ρωτησω ειπες οτι στον πρωτο οροφο και στο ρετιρε υπαρχει η ιδια γραμμη τηλεφωνου; να σε ρωτησω στο χωρο μου μενεις τωρα εσυ στο ρετιρε μπορεις να ανοιξεις την μπριζα και να δεις ποσα καλωδια εχει μεσα ; εχει 2 ή 4 . και πες μας . επισης στο ρετιρε με το πρωτο οροφο υπαρχει περιπτωση να εχεις το ιδιο ρολοι; ρευματος; . Και κατι αλλο υπαρχει περιπτωση να μπορεις να περασεις εξωτερικα καλωδιο ethernet ; ή το αποκλειες σαν επιλογη; . ρετιρε και πρωτος οροφος ιδια γραμμη τηλεφωνου δεν μπορω να δω τα καλωδια νομιζω ιδιο ρολοι ρευματος δεν γινεται κατι τετοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα