Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως και η τιμή των 423€ (+9€ μεταφορικά=432€) είναι τιμή προσφοράς, οπότε πιθανώς έχει άλλη βαρύτητα η τιμή των 399€!

Δείτε την εξέλιξη τιμής στο Skroutz...

(Ενδεικτικά τιμή Mediamarkt 699€)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, johngamer είπε

Χθες είχε στο amazon.de τον Denon x2500h 305€

Όντως η τιμή ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!

Τώρα πάντως είναι στα 428€...

και συνήθως τα μεταφορικά από Γερμανία είναι από 20-50€ ανάλογα το κατάστημα πώλησης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη λάθος, ο x2400h ήταν. Και πάλι καλύτερος είναι μην τον συζητάτε. 

367 τελική με μεταφορικά βγήκε σε έναν φίλο μου. 

Επεξ/σία από johngamer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, andreasl είπε

1% THD νομίζω είναι πάρα πολύ. Ο Denon που λέει ο φίλος από πάνω μοιάζει πολύ καλύτερη περίπτωση.

Όντως έχει THD ως 1%

Επεξ/σία από Thomasx
Δημοσ.

Η THD δεν είναι σταθερή...αλλάζει συνέχεια ανάλογα με την ένταση και τα ηχεία που έχεις συνδέσει....αυτά στα χαρακτηριστικά είναι αναφορά μέτρησης για τα watt. Πόσα watt βγάζει δηλαδή όταν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι αυτά που αναφέρει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, johngamer είπε

Η THD δεν είναι σταθερή...αλλάζει συνέχεια ανάλογα με την ένταση και τα ηχεία που έχεις συνδέσει....αυτά στα χαρακτηριστικά είναι αναφορά μέτρησης για τα watt. Πόσα watt βγάζει δηλαδή όταν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι αυτά που αναφέρει. 

Είναι 100W / κανάλι στα 8 ohm

Επεξ/σία από Thomasx
Δημοσ.

Χωρίς να είμαι ειδικός, κάθε φορά που βλέπω να δίνουν ισχύ και λοιπά specs για τα 6 ohms μόνο (ή ακόμα χειρότερα για 4) μου φαίνεται ότι προσπαθούν να με παραπλανήσουν. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, johngamer είπε

Χθες είχε στο amazon.de τον Denon x2500h 305€

φιλε, αυτά τα λέει ο κόσμος :(

Δημοσ.

Μία χαρά είναι και οι Onkyo. Ελάχιστα αυτιά μπορούν να καταλάβουν διαφορά στον ήχο από το ίδιο σετ ηχείων μεταξύ δύο διαφορετικών ενισχυτών αυτής της ποιότητας, so τι Onkyo, τι Denon, χτύπα όποιον βρεις φθηνότερα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, music_lover είπε

Μία χαρά είναι και οι Onkyo. Ελάχιστα αυτιά μπορούν να καταλάβουν διαφορά στον ήχο από το ίδιο σετ ηχείων μεταξύ δύο διαφορετικών ενισχυτών αυτής της ποιότητας, so τι Onkyo, τι Denon, χτύπα όποιον βρεις φθηνότερα.

Επειδή αυτοί οι ενισχυτές είναι πρώτα για ταινίες , και επειδή έχω δοκιμάσει καιdenon καιonkyo που έχω τώρα που αρέσει καλύτερα ο ήχος τουonkyo . Το καλύτερος ειδικά στο ήχο είναι και λίγο υποκειμενικό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...