Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

Γκριλιέρα - Τοστιέρα Izzy Natura Elea 2100w με κεραμικές πλάκες 35€ @Σκλαβενίτης [ΤΕΛΟΣ]


Craven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις γύρισα από Σκλαβενίτη (στου Ρέντη δίπλα στο Village) και είχε 50% λόγω black friday σε κάποιες συσκευές.

Η καλύτερη προσφορά που είδα ήταν η Γκριλιέρα - Τοστιέρα της παρακάτω φωτογραφίας στα 35 ευρώ από 70 (?) την οποία και χτύπησα αφού η προηγούμενη (μια ολόϊδια εμφανισιακά Rohnson με απλές πλάκες) άρχισαν οι πλάκες της να χρειάζονται αλλαγή αλλά το κόστος είναι στην ουσία λίγο λιγότερο απ όσο πήρα αυτήν.

 

20191130_160210.thumb.jpg.ec58d2a87a68ea1703195fc976163c67.jpg

 

Το προηγούμενο μοντέλο Izzy Family Grill Ceramic (χωρίς την επίστρωση natura που διαφημίζει αυτή) ξεκινάει απο 44 στο skroutz (που βλέπω ότι είναι και η φτηνότερη τιμή) και φτάνει ως περίπου τα 70 

https://www.skroutz.gr/s/16174067/Izzy-Family-Grill-Ceramic.html

Αυτό το μοντέλο δεν το βρίσκω πουθενά την λίγη ώρα που έψαξα (και δεν σκοπεύω να ψάχνω όλο το απόγευμα αφού 8 κλείνει ο Σκλαβενίτης και είναι μέχρι σήμερα η προσφορά οπότε δεν θα φάω τις επόμενες 3 ώρες να ψάχνω) οπότε δεν μπορώ να ξέρω την πραγματική τιμή, σίγουρα όμως θα είναι πάνω απ τα 44 του προηγούμενου. Φαντάζομαι μια τιμή γύρω στα 55-60 για το συγκεκριμένο. Αν κάποιος γνωρίζει πόσο έχει κανονικά, ας ενημερώσει.

Βρίσκω μόνο μια τοστιέρα με αυτή την επίστρωση (900w) στα 28 ευρώ και τηγάνια.

Δεν ταιριάζει απόλυτα στην κατηγορία αλλά απ την άλλη επειδή δεν υπάρχει κατάλληλη κατηγορία για όλα αυτά, βάζουμε απο αναγκαστικά απο παπούτσια μέχρι προσφορές για φαγητό (και πάλι καλά καθώς όλοι φάγαμε καλά αυτές τις μέρες :) )

Αν δεν είναι προσφορά, μπορεί να κλειδωθεί.

Φυσικά μιλάμε για Σκλαβενίτη οπότε δεν υπάρχει κάποιο Link να μπει της προσφοράς ούτε μπορώ να δώσω παραπάνω πληροφορίες.

Επίσης να πω πως απ τα λίγα που είδα, είχε 30% όλα τα παιχνίδια, επιτραπέζια κτλ κτλ (χτυπήσαμε και 2 επιτραπέζια) και γενικά 20% ως 50% σε οτιδήποτε δεν είναι είδος super market.

Επεξ/σία από Craven
  • Thanks 9
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
13 λεπτά πριν, Craven είπε

Αυτό το μοντέλο δεν το βρίσκω πουθενά την λίγη ώρα που έψαξα (και δεν σκοπεύω να ψάχνω όλο το απόγευμα αφού 8 κλείνει ο Σκλαβενίτης και είναι μέχρι σήμερα η προσφορά οπότε δεν θα φάω τις επόμενες 3 ώρες να ψάχνω) οπότε δεν μπορώ να ξέρω την πραγματική τιμή

Άρα λογίζεται ως προσφορά επειδή το σούπερμαρκετ το πλασάρει σαν τέτοια?

  • Confused 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
6 λεπτά πριν, Craven είπε

Λογίζεται σαν προσφορά επειδή ακόμα και το προηγούμενο μοντέλο έχει τουλάχιστον 9-10 ευρώ ακριβότερα.. τι ακριβώς δεν κατάλαβες απ όσα έγραψα;

Αυτό το στυλάκι ρε παιδιά  που γίνεται ξανά και ξανά (που είναι και ο λόγος που δεν θέλω να βάζω προσφορές εδώ μέσα) που αν βάλεις κάτι, αμέσως θα βρεθεί ένας σε 5 λεπτά απλά για να πει μια εξυπνάδα με επιθετικό στυλ δεν το καταλαβαίνω... δεν πληρώνεται ο άλλος για να βάλει μια προσφορά, να βοηθήσει προσπαθεί και ειδικά όταν είναι κάτι που λήγει σε λίγες ώρες. Δεν χρειάζονται εξυπνάδες..

Πρόκειται για ηλίθιες συμπεριφορές και έχουν πληθύνει στο φόρουμ δυστυχώς.

Λες και χρειάζεται ο Σκλαβενίτης διαφήμιση... 

  • Like 6
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την είδα την τοστιέρα, είναι τεράστια.
4 τοστ άνετα.
 

Εκτός από αυτή έχει και φούρνο μικροκυμάτων 20 L, Margarit, με 29 €.

 

 

Δεν έχω δει πιο φθηνό φούρνο μικροκυμάτων...

Επεξ/σία από fistikis13
  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

 

4 λεπτά πριν, stenlibi είπε

Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω από την φωτογραφία. Χωράει δύο τοστ η τέσσερα?

Επειδή έχω την αντίστοιχη rohnson (την οποία θα αντικαταστήσω με αυτή) χωράει 4 κανονικά τόστ άνετα. Είναι μεγάλη και τις έχουν συνήθως στην κατηγορία "ψηστιέρα" και όχι τοστιέρα.

Επεξ/σία από Craven
  • Like 2
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε

δεν εχει και καλες κριτικες

Αν και αφορούν την προηγούμενη και όχι αυτή. Αυτά που βλέπω θα ισχύουν σε αυτήν γιατί απλά δεν τα θεωρώ αρνητικά εγώ προσωπικά μετά απο ίδια άλλης μάρκας που είχα για χρόνια...

Πχ για την κριτική στην προηγούμενη ότι έπρεπε να έχει διακόπτη να μην την βγάζεις απ την πρίζα, την θεωρώ ανόητη... και η rohnson δεν είχε διακόπτη αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον να αφήνει μια ψηστιέρα στην πρίζα για ΚΑΝΕΝΑ λόγο.. επίσης όλες αυτές (οι συγκεκριμένες του ίδιου στυλ, δεν μιλάω για τις άλλες με το χερούλι πίεσης) έχουν πλαστικά όπως λέει η δεύτερη κριτική αφού στην ουσία είναι ίδιες (copy paste) αλλά ποτέ δεν είχαν το παραμικρό θέμα (αν δείτε rohnson, izzy, tefal έχουν ολόιδιες σαν αυτήν). Έτσι είναι αυτός ο τύπος ψησταριάς. Τώρα η αποθήκευση σαν αρνητικό... ε μεγάλη είναι, τι να κάνουμε πιάνει χώρο, αλλά ίσα ίσα στέκεται πλαγιαστά όταν την αποθηκεύεις και πιάνει χώρο σε ύψος αλλά ελάχιστο σε πλάτος, αρκεί να την έχεις καθαρίσει μετά απο ένα τοστ πχ γιατί όλα τα ψίχουλα θα πέσουν όταν την βάλεις έτσι (αν είναι όντως ολόϊδια με την rohnson πάντα, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά).

Θεωρώ με αυτά που διαβάζω ότι θα είναι παρόμοια με την Rohnson που είχα και απ την οποία είμαι υπερευχαριστημένος, απλά θα έχει κεραμικές πλάκες.  Τώρα θα δείξει η νεκροψία αφού δυστυχώς το συγκεκριμένο μοντέλο δεν φαίνεται να έχει κριτικές..

Είδα ότι λέει 2100w και η προηγούμενη μου (rohnson) ήταν νομίζω 1900 ή 2000 οπότε στην θεωρία είναι πιο δυνατή. Η Rohnson ήταν ήδη πολύ δυνατή στα 2000w.

 

Επεξ/σία από Craven
  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
3 ώρες πριν, Craven είπε

Πχ για την κριτική στην προηγούμενη ότι έπρεπε να έχει διακόπτη να μην την βγάζεις απ την πρίζα, την θεωρώ ανόητη... και η rohnson δεν είχε διακόπτη αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον να αφήνει μια ψηστιέρα στην πρίζα για ΚΑΝΕΝΑ λόγο..

Σε τελική αν κάποιος θέλει διακόπτη, κάνει αυτό που έχω κάνει κι εγω με την τοστιέρα μου

https://www.skroutz.gr/s/16228587/Eurolamp-147-10010.html

  • Like 2
  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.