jimmysss! Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1) Το ποσό που διαθέτουμε: γυρω στα 300€ αλλα οχι πιο πανω ιδανικα 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): messenger, e-mail, gps and instagram καμια φωτο σε ταξιδι κλπ 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:δεν θελω υπερβολες στο μεγεθος 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): NFC 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; αδιαφορο 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; NEW only εχω δει οτι σε αυτη τη τιμη παιζουν honor 20 /v20 (ακομα δεν εχω καταλαβει τις δαιφορες του και τη διακυμανση στη τιμη που παρουσιαζουν) παρολα αυτα για πειτε και εσεις τι εχετε να προτεινετε! Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από jimmysss!
Grigoris1975 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Pocofone f1 το έχω κ πετάει κυριολεκτικά ένα τηλ vfm
jimmysss! Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 κατι που να εχει και NFC και πιο δυνατη καμερα;
Payne83 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μετά αυτά που ζητάς όπως έγραψες και ο ίδιος, το Honor View 20
kp1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Στις 1/12/2019 στις 12:57 ΠΜ, jimmysss! είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: γυρω στα 300€ αλλα οχι πιο πανω ιδανικα 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): messenger, e-mail, gps and instagram καμια φωτο σε ταξιδι κλπ 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:δεν θελω υπερβολες στο μεγεθος 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): NFC 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; αδιαφορο 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; NEW only εχω δει οτι σε αυτη τη τιμη παιζουν honor 20 /v20 (ακομα δεν εχω καταλαβει τις δαιφορες του και τη διακυμανση στη τιμη που παρουσιαζουν) παρολα αυτα για πειτε και εσεις τι εχετε να προτεινετε! Και από μένα Huawei honor view 20 καλύτερη κάμερα και ότι καλύτερο μεχρι 300€ και καλή 🔋 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα