Προς το περιεχόμενο

Lg sm 8200 NanoCell light bleeding Help

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά αγόρασα πριν μια μέρα την LG NanoCell από κατάστημα Public και μόλις έβαλα νετφλιξ να δω ταινία βγάζει φως από κάτω σχεδόν σε όλη την οθόνη από κάτω μέχρι κάτω;έχει DOA φυσικά..τι να κάνω να την γυρίσω κ να ζητήσω τα χρήματα μ πίσω η να πάρω άλλη;

252E2016-3DEB-41DA-B18A-CF5F9FF1A9C6.jpeg

17B2AC06-8973-4036-BAF7-9D47B68A3814.jpeg

FAF1D254-4A83-4EB5-94E8-615D1F795112.jpeg

Επεξ/σία από donkihotis13
Δημοσ.

Παντως μου φενεται λογικο να εχεις "light bleeding"(μπορει και να κανω λαθος),λογω οτι ειναι edge led o οπισθιος φωτισμος .Επισης αν κρινω απο τις φωτο βλεπω παντου "light bleeding"πραγμα που σημαινει για εμενα οτι μηπως εχεις παρα πολυ ανεβασμενο το backlight?Γενικα θα ελεγα αρκετα χαλια εικονα για nano cell .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την πας πίσω φίλε χωρίς δεύτερη σκέψη.. Την έχει ένας φίλος μου και δεν έχει τόσο έντονο Light bleeding, έχει πολύ λίγο κάτω στο κέντρο.. Αφού έχεις και doa μην το σκέφτεσαι καν.. Και καλύτερα να πάρεις τηλεόραση με va panel για εμενα.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
Δημοσ.

Παντως απο κοντα ειδα την 55um7450 αν θυμαμαι καλα μαζι με την samsung ru7102 και μια sony και γενικα της ιδιας κατηγοριας και πολυ ανωτερη η lg.Ξερω τις εβλεπα ολες με αρκετο φως (στα public ημουν).Δεν ηταν μονο απο πλαγια που εβλεπα καλυτερα την lg (λογω ips)αλλα και σαν εικονα γενικα .(επαιζαν ενα συγκεκριμενο βιντεο ολες) πραγμα που μου εκανε αρκετα μεγαλη εντυπωση αυτη η διαφορα.Ενημερωτικα το λεω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, giannis22k είπε

Παντως απο κοντα ειδα την 55um7450 αν θυμαμαι καλα μαζι με την samsung ru7102 και μια sony και γενικα της ιδιας κατηγοριας και πολυ ανωτερη η lg.Ξερω τις εβλεπα ολες με αρκετο φως (στα public ημουν).Δεν ηταν μονο απο πλαγια που εβλεπα καλυτερα την lg (λογω ips)αλλα και σαν εικονα γενικα .(επαιζαν ενα συγκεκριμενο βιντεο ολες) πραγμα που μου εκανε αρκετα μεγαλη εντυπωση αυτη η διαφορα.Ενημερωτικα το λεω 

Ποτέ δεν κοιτάμε ποιότητα στα καταστήματα και ειδικά με προφορτωμενα βίντεο. Με ips panel τα περιμενεις αυτα τα πραγματα. Αλλοι εχουν πολυ bleed αλλοι λιγο. και απο μαυρο γκρι..

Για ταινίες και σειρές και σε σκοτεινό δωμάτιο η VA τεχνολογια η αλλιως η OLED ειναι μονοδρομος.

Επεξ/σία από apri
  • Like 1
Δημοσ.

Το βιντεο που επαιζε ηταν ενα game(νομιζω το halo).Επειδη δεν υπαρχει και καλυτερος τροπος να δουμε την ποιοτητα περα απο reviews και σχολια χρηστων ,αναγκαστηκα κρινεις παραπανω απο "live"που τις βλεπεις και αυτο που ειδα ακομα και σε ευθεια ηταν ανωτερη η ips σε ολες τις σκηνες που επαιζε το βιντεο.Σιγουρα δε μιλαω το βραδυ αλλα τουλαχιστον για αυτην την κατηγορια va panel δε ειδαν τα ματια οτι καλυτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, giannis22k είπε

Το βιντεο που επαιζε ηταν ενα game(νομιζω το halo).Επειδη δεν υπαρχει και καλυτερος τροπος να δουμε την ποιοτητα περα απο reviews και σχολια χρηστων ,αναγκαστηκα κρινεις παραπανω απο "live"που τις βλεπεις και αυτο που ειδα ακομα και σε ευθεια ηταν ανωτερη η ips σε ολες τις σκηνες που επαιζε το βιντεο.Σιγουρα δε μιλαω το βραδυ αλλα τουλαχιστον για αυτην την κατηγορια va panel δε ειδαν τα ματια οτι καλυτερο.

και ποιος σου λέει ότι δεν ήταν στο δυναμικό στην LG και στο γραφικα στις αλλες η στο σινεμα. Δεν το ξερεις.

Επίσης η IPS εχουν πιο φανταχτερα χρωματα απο τις  VA απο οποια γωνια και αν κοιταξεις. 

Εγώ πχ προτιμώ της Sony διοτι ειναι αληθοφανες .Πιο γηινα. Ειναι ο καθενας οτι του αρεσει.

Και τα καταστήματα είναι για μια πρώτη μάτια της εμφάνισης κατεμε. Αν θες να δεις τι και πως είτε φορτώνεις δικό σου περιεχόμενο σε όλες τις τβ που θες και βλέπεις στο περίπου,ειτε ψαχνεις ολο το ΝΕΤ.Διοτι με τόσο φως η IPS θα λες οτι ειναι OLED και μολις πας σπιτι και αραξεις βραδυ να δεις θα ψαχνεις led λαμπες να βαλεις απο πισω μπας και την σωσεις.

Επεξ/σία από apri
Δημοσ.

Εχει ηδη ips η μανα μου σπιτι ,οποτε ξερω πως ειναι το βραδυ.Σιγουρα δε το ξερω σε τι ρυθμισεις ηταν οι τλεορασεις αλλα δε περιμενα τετοια διαφορα παντως.Σιγουρα το σημαντικοτερο κριτηριο εινι τα ματια του καθενος .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...