Lux Aeterna Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα! Έχει η γιαγιά αυτή την πρίζα. Από το άσπρο παχύ καλώδιο αριστερά όπως βλέπετε, προβάλλουν ένα πορτοκάλι και ένα καφέ καλώδιο τα οποία είναι συνδεδεμένα στην 1η και 3η βίδα (από αριστερά) της κάτω σειράς. Αυτό το άσπρο παχύ καλώδιο συνεχίζει σε αυτή τη διακριτική κατασκευή, η οποία καταλήγει σε ένα ασύρματο τηλέφωνο που του έχω βάλει το splitter και δουλεύει κανονικά. ~•~ Το μαύρο παχύ καλώδιο, τώρα, είναι η παλιά συσκευή της γιαγιάς που δεν έχω τρόπο να βάλω φίλτρο. Πήρα λοιπόν αυτόν τον αντάπτορα, αλλά οι οδηγίες που μου έδωσε ο άνθρωπος από το μαγαζί δεν με βοηθάνε. Η αποσύνδεση και η επανασύνδεση, όπως μου τα έγραψε, εν τέλει αφορούν το ασύρματο, ενώ εγώ θέλω φίλτρο στην παλιά συσκευή. Μία βοήθεια όποιος μπορεί!
aGka8l Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Αν έχεις ένα τηλεφωνικό καλώδιο κοφτό στη μέση . Από εκεί που μπαίνει η ρολετα βγάλε τα καλώδια κόκκινο μαύρο και συνδεσετα στο πριζακι που αγόρασες . Αν το καλώδιο που έκοψες έχει 2 χρώματα μόνο το ένα συνδεσετο με τα 2 καφέ (το 1 από την παλιά και το άλλο π πάει προς το ασύρματο ) κ το άλλο με το άσπρο από το παλιό τηλέφωνο και το κίτρινο που πάει προς το ασύρματο , μονοσετα και μπροστά από εκεί βάλε το φίλτρο κ μετά στο μπριζακι . Αν το καλώδιο π έκοψες έχει 4 χρώματα συνδεσε τα 2 μεσαία
Lux Aeterna Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Η ρολέτα τι είναι; Κοίταξα στο google αλλά βγάζει άσχετα. Στο πριζάκι τα ενώνω στις θέσεις κόκκινο - μαύρο; Το τηλεφωνικό καλώδιο είναι απαραίτητο; Δεν έχω αυτή τη στιγμή.
aGka8l Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 απο αυτη τη φωτο https://imgur.com/a/18MmIU8 αμα δεις πανω εχει 1 τρυπα και μπαινουν 2 καλωδια , μαυρο -κοκκινο το δα εγω , τελικα ειναι ραζιμ κοκκινο μπλε αρα για να μην σε μπερδευω πολυ μπορεις απλα , να ξεβιδωσεις το κοκκινο μπλε και να το βιδώσεις στον ανταποτρακι που λες εσυ που στην ουσια ειναι επιτοιχιο πριζακι . το συνδεεις στο πρασσινο κοκκινο , και μπορεις μετα αν κοψεις οπως σου ειπα ενα τηλεφωνικο καλωδια και τα μεσαια να τα βιδωσεις στο σημειο που αφαιρεσεις το κοκκ μπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα