Προς το περιεχόμενο

Αγορά οθόνης QHD 27'' (γενικής χρήσης / office)


thor777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η χρήση της οθόνης θα είναι κυρίως για δουλεία γραφείου, διάβασμα και σερφάρισμα. Δηλαδή θέλω να είναι όσο το δυνατόν ξεκούραστη για πολύωρη χρήση σε διάβασμα και σε κειμενογράφο. Κατά δεύτερο λόγο θα χρησιμοποιηθούν κάποια ειδικά επιστημονικά προγράμματα προσημείωσης (και πιθανόν κάποια σχεδιαστικά τύπου cad στο μέλλον). Επίσης θέλω να μπορείς να μπορείς να δεις και καμία ταινία ή να παίξεις και κανένα game χωρίς όμως ιδιαίτερες απαιτήσεις σε αυτό το κομμάτι.

Ταβάνι στα χρήματα είναι τα 350 ευρώ.

Η οθόνες οι οποίες κοίταζα μέχρι στιγμής είναι οι εξής (κλείνοντας προς την Asus PB278QV επειδή είναι πιο καινούρια και έχει πρόσθετα και adaptive sync σε σχέση με τις άλλες αν και φοβάμαι λίγο την εγγύηση της Asus)  :

Dell U2717D / Dell U2719D
Asus PB278QV / Asus BE27AQLB
HP EliteDisplay E273q

Πέρα από αυτές είδα ότι υπάρχει σε προσφορά τώρα λόγο BF η συγκεκριμένη NEC στα 350 από τα 600+ που έκανε. Λέτε να αξίζει να την τσιμπήσω αν είναι τόσο καλή ?
https://www.skroutz.gr/s/10635348/Nec-Multisync-EA275WMi.html?from=price_drops  

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια και αν θέλετε προτείνετε και κάποια άλλη οθόνη.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικά στις οθόνες είναι πολύ συχνό το bleeding οπότε εγώ θα ήθελα να έχω μια αξιόπιστη εγγύηση. Τη καλύτερη εγγύηση την έχει η dell αλλά γενικά η σειρά u της βγάζει πολλά προβλήματα με bleeding, δεν ξέρω για τις δυο συγκεκριμένες βέβαια. Επίσης έχουν απίστευτες βάσεις και χρώματα, μόνο αρνητικό για μένα το bleeding και η τιμή.

Η asus δεν ξέρω αν θα πλεονεκτεί κάπου στη χρήση που τη θες, εγώ δε θα την έπαιρνα.

Την hp την πήρα την bf στα 250, είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει. Βάση απίστευτη και σταθερή, σαν dell, χρώματα τέλεια, κατεβάζεις ρυθμίσεις γίνεται ξεκούραστη, bezels άφαντα δεν έχω ούτε μισό παράπονο. Από εγγύηση να πω την αλήθεια δεν ξέρω τι παίζει με hp αλλά στα review δεν έχω δει παράπονο για bleeding και εμένα δεν έχει καθόλου. Στη θέση σου νομίζω θα περίμενα να ξαναπέσει η hp στα 250, πέφτει συχνά αν δεις την τάση τιμών στο σκρουτζ. Η πάρε τηλέφωνο στο nok που την είχε τώρα μήπως στη ρίξουν 😛

Είναι κρίμα να δώσεις 350 πάντως για μια 27αρα 2k γραφείου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ την HP EliteDisplay E273q έχω σταμπάρει από καιρό. Λόγω μαζεμένων υποχρεώσεων δεν την τσίμπησα την προηγούμενη εβδομάδα αλλά από την έρευνα που έχω κάνει την θεωρώ την πιο καλή επιλογή. Ελπίζω να την αποκτήσω με την νέα χρονιά. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξέρει κανείς αν αξίζει η NEC EA275WMi τώρα όσο είναι σε προσφορά στα 350€ ?
Για την hp και τις άλλες μπορώ να περιμένω και μέχρι τα Χριστούγεννα μήπως πέσουν κάπως οι τιμές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...