Mariakostak Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Είχαν φτιάξει για αρκετό καιρό προφίλ στο ινσταγκραμ χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες μου αλλά όχι το όνομα μου, το προφίλ αυτό βέβαια έχει σβηστεί, μπορώ να κάνω κάτι τωρα;
giorgos4ever Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 What? Αν στο έσβησε το instagram φαντάζομαι πως όχι, κάνεις άλλο. Από πότε πρέπει να βάλεις όνομα?
Mariakostak Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Όχι δεν κατάλαβες.. είχε φτιάξει άλλο προφίλ χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες μου 18 λεπτά πριν, giorgos4ever είπε What? Αν στο έσβησε το instagram φαντάζομαι πως όχι, κάνεις άλλο. Από πότε πρέπει να βάλεις όνομα? Όχι δεν κατάλαβες.. είχε φτιάξει άλλο προφίλ χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες μου
giorgos4ever Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Α οκ σορρυ τότε λάθος δικό μου. Από την στιγμή που σβήστηκε θεωρώ πως είσαι κομπλέ. Απαντάω με κάθε επιφύλαξη βέβαια, απλά έτσι πιστεύω. Δεν τους στέλνεις και κανένα mail κάλου κακού?
Mariakostak Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, giorgos4ever είπε Α οκ σορρυ τότε λάθος δικό μου. Από την στιγμή που σβήστηκε θεωρώ πως είσαι κομπλέ. Απαντάω με κάθε επιφύλαξη βέβαια, απλά έτσι πιστεύω. Δεν τους στέλνεις και κανένα mail κάλου κακού? Και που θα στείλω θα κάνουν κατι;
giorgos4ever Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mariakostak είπε Και που θα στείλω θα κάνουν κατι; Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο το λέω, αν και θεωρώ πως από την στιγμή που σβήστηκε είσαι εντάξει. Δεν νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι ακόμα. Το θέμα είναι να μην ξανασυμβεί. 😉 Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από giorgos4ever
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα