mrpink Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Κατά λάθος διέγραψα το κλειδί HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft θέλοντας να διαγράψω κάτι άλλο. Κάποιος με Windows 7 (Pro αν έχει σημασία) μπορεί να το κάνει export απ' το δικό του μητρώο και να το ανεβάσει εδώ; Ίσως χρειαστεί να αλλάξει την κατάληξη σε .txt για να μπορέσει να το ανεβάσει Δεν έχω κρατήσει μπακάπ το μητρώο κι έχω κλειστή την επαναφορά συστήματος. Μου βγαλε βέβαια μήνυμα ότι δεν μπορεί να διαγραφεί το κλειδί αλλα΄τελικά κάποια πράγματα διαγράφηκαν. Πρέπει να χουν να κάνουν με τον explorer, file assossiations και environment variables έχουν γαμηθεί και δε θυμάται το μέγεθος των παραθύρων. Τέτοια πράγματα
naimore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 γμσες δεν εχεις κανα backup - image (acronis κλπ) για να κανες κανα restore; γιατι και να στο δωσει καποιος που ξερεις οτι εχετε τα ιδια;
mrpink Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δεν έχω, δεν κρατάω μπακάπ. Θα το χώσω κι ότι γίνει λολ. Το χεις να το ανεβάσεις;
naimore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 χαχαα τι να δωσω; ολοκληρο κατεβατο ειναι 😛 κι αν εχει μεσα εμπιστευτικες πληροφοριες, διευθυνσεις και ονοματα και κλειδια κλπ; 😮
mrpink Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι να χει δηλαδή; Ανέβασε το ρε Ή μάλλον καλύτερα, δε θα το βάλω ολόκληρο. Θα το συγκρίνω με το δικό μου με το BeyondCompare, και θα βάλω μέσα τη διαφορά. Σωστός; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από mrpink 1
Lanike71 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mrpink είπε έχω κλειστή την επαναφορά συστήματος Ο λόγος; 1
micos000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Το hkcu κρατάει τις ρυθμίσεις του τρέχοντα χρήστη. Μπες με λογαριασμό administrator ο ποίος είναι ανενεργός οπότε θέλει ενεργοποίηση (η πρώτη μέθοδος στο λινκ φαντάζομαι θα σε καλύψει) και δημιούργησε νέα χρήστη. Πριν μπεις στον νέο πάρε, μετέφερε ότι έχει ο παλιός χρήστης στην επιφάνεια και στα έγγραφα κάπου αλλού για να τα πάρεις από τον άλλο χρήστη. 1
mrpink Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Ναι ρε φίλε, είσαι αρχηγός! Πόσο στόκος μπορεί να είμαι; Αντμίν ήταν ο χρήστης που είχα, μπήκα απ' τον πίνακα ελέγχου, έκανα καινούριο, έσβησα τον παλιό κι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Οι κωδικοί πρόσβασης στον Chrome εξαφανίστηκαν μόνο, για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα, αλλά εντάξει, τους βασικούς τους θυμάμαι
micos000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Ο Chrome κρατάει τους κωδικούς στο προφίλ του χρήστη αλλά είναι κωδικοποιημενοι και δεν μπορείς να τους πάρεις έτσι απλά. Αν είχες κάνει login στον Chrome τότε απλά ξανακάνει στον νέο χρήστη και περιμενε να συγχρονίσει. Αν δεν το κάνει τότε δεν το είχες ρυθμίσει να συγχρονίζει.
mrpink Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Τον έχω portable, δεν τον είχα στο προφίλ του χρήστη. Anyway μικρό το κακό
mrpink Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Έγινε τελικά η μλκία είχε δεν είχε. Είχα αλλάξει κωδικό στη σελίδα του ρούτερ και τώρα δεν μπορώ να μπω. Αν τους πάρω τηλ. θα μου τον αλλάξουν; Το ChromePassView πάντως τους βλέπει τους κωδικούς που είχα. Όλους εκτός απ' αυτόν του ρούτερ. Έχουμε άλλο παρόμοιο πρόγραμμα;
micos000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Νομίζω ότι μπορούν να στον μηδενίσουν από τον πάροχο σου.
mrpink Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Θενκς, θα το δω αύριο. Το πρόγραμμα του Νίρσοφτ τα βλέπει όλα τα πάσγουορντ εκτός απ' αυτό του ρούτερ Ούτε με το Sqlite Db Browser έβγαλα άκρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα