noobogadgetakias Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους.αντιμετωπίζω το εξής θέμα.στην μητρική από πίσω έχει 6 θύρες ήχου.πράσινο μπλε ροζ μαύρο και άλλες δυο.δεν θυμάμαι χρώμα.μπορώ να αντικαταστήσω τα περιφερειακά ηχεία με το γουφερ που έχω με κάποια άλλη τρύπα εκτός του πρασίνου χρώματος;έχει χαλαρώσει πολύ η τρύπα χωρίς να ξέρω τον λόγο και δεν καλή επαφή.έχω ένα καλώδιο που έχει μια άκρη γαλάζια και από την άλλη είναι πράσινη.και άλλο ένα που είναι πρασινο με πρασινο.εκανα κάποια δοκιμές αλλά τπτ.βέβαια δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το καλώδιο γαλάζιο πράσινο.οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή.έχω επίσης και κάρτα ήχου usb που είχα αγοράσει για αυτόν ακριβώς τον λόγο αλλά εγώ θέλω μια μόνιμη λύση από τις τρύπες της μητρικής.
SpoonyBar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 σε κάποιες τουλάχιστο παίζει. ίσως αυτό σε βοηθήσει https://www.google.com/search?q=REMAP+AUDIO+JACKS&oq=REMAP+AUDIO+JACKS&aqs=chrome..69i57.5305j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8
noobogadgetakias Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Να ρωτήσω κάτι.έμενα η μητρική αυτή είναι πολύ παλιά. Asus p5b-e socket 775 Ναι...ναι...ξέρω....δεινόσαυρος. Χαχαχαα Το άρθρο αναφέρεται σε realtek μόνο;γιατί εμενα μου δείχνει κατι που λέγεται soundmax ένα τετραγωνακι μπλε με ένα τρίγωνο άσπρο μέσα.η να το δοκιμάσω και ότι γίνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα