Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

Αγόρασα την rx 590 κάρτα γραφικών και το τροφοδοτικό της Corsair το tx650m, η κάρτα γραφικών έχει για σύνδεση ρεύματος ένα 6pin και ένα 8pin, από το τροφοδοτικό έχει δύο υποδοχές που λέει ότι είναι για pcie και 4+4 CPU, η ερώτηση μου είναι η εξής πρέπει για την κάθε υποδοχή ρεύματος της κάρτας να τραβήξω δύο ξεχωριστά καλώδια από το το τροφοδοτικό ένα για το 6pin και ένα για το 8pin η και με ένα καλώδιο κάνω την δουλειά μου;

Υ.Γ

Το κάθε καλώδιο κάνει ένα split και σου δίνει ένα 6pin και ένα 8pin ( 6+2 ) 

Δημοσ.

Εγω στην RX580 κ με παρομοιο τροφοτικο με το δικο σου εχω βαλει το ενα καλωδιο μονο κ για τις δυο υποδοχες. Δουλευει απροβληματιστα. Τωρα αν εχεις αφθονο χωρο κ δεν εχεις προβλημα βαλε 2 καλωδια ξεχωριστα. Οπως κ να το συνδεσεις δε θα χεις θεμα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ronnie1985 είπε

Εγω στην RX580 κ με παρομοιο τροφοτικο με το δικο σου εχω βαλει το ενα καλωδιο μονο κ για τις δυο υποδοχες. Δουλευει απροβληματιστα. Τωρα αν εχεις αφθονο χωρο κ δεν εχεις προβλημα βαλε 2 καλωδια ξεχωριστα. Οπως κ να το συνδεσεις δε θα χεις θεμα. 

Πριν από αυτό το τροφοδοτικό είχα αγοράσει ένα της πλάκας με 25€ στα 650W και είχε για pcie δύο 6pin, τα έβαλα στην κάρτα και για μια μέρα δούλεψε κανονικά την επόμενη μέρα το τροφοδοτικό έκανε μια έκρηξη, βέβαια πάλι καλά όλα τα υπόλοιπα στο σύστημα μαζί με την κάρτα γραφικών δουλεύουν μια χαρά, για αυτό και ρωτάω μη έχω πάλι καμία έκρηξη γιατί μου έχει μείνει ψυχολογικό τώρα....

Δημοσ.

Εισαι τυχερος. Τα τροφοδοτικα ειναι απο τα πιο σημαντικα σε ενα συστημα κ πρεπει να μαστε προσεκτικοι στην επιλογη τους. Καλυτερα να δωσεις λιγα παραπανω κ να σαι ησυχος. Τα corsair ειναι αξιοπιστα τροφοδοτικα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ronnie1985 είπε

Εισαι τυχερος. Τα τροφοδοτικα ειναι απο τα πιο σημαντικα σε ενα συστημα κ πρεπει να μαστε προσεκτικοι στην επιλογη τους. Καλυτερα να δωσεις λιγα παραπανω κ να σαι ησυχος. Τα corsair ειναι αξιοπιστα τροφοδοτικα. 

Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια να 'σαι καλά! 😁😁😁

Δημοσ.

Έλληνες διαβάστε κ κάνα μανούλα που έχει μέσα, σας λέει για ένα διακοπτακι, τι κάνει άραγε; σας λέει τι κάνει το 8 πιν και τι το 6 πιν 😂😂😂😂

Δημοσ.
21 ώρες πριν, alexinhogr είπε

Έλληνες διαβάστε κ κάνα μανούλα που έχει μέσα, σας λέει για ένα διακοπτακι, τι κάνει άραγε; σας λέει τι κάνει το 8 πιν και τι το 6 πιν 😂😂😂😂

Τι εννοείς ακριβώς ποιο διακόπτη; Εδώ το manual λέει βάλε ένα 6pin ή 8pin ή 12pin δε λέει καν ότι θέλει και τα δύο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...