Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι να φτιάξω ένα καινούργιο gaming pc το οποίο θα χρησιμοποιώ κυρίως για call of duty, battlefield, far cry και να το παίζω όσο πιο ultra γίνεται. Έχω ψάξει αρκετά και έχω βρει την παρακάτω σύνθεση με τιμή περίπου στα 1800 ευρω. Προτιμώ κάτι που θα μου κρατησει για τουλαχιστον 2-3 χρόνια χωρίς upgrade. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας και αν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο. Είναι το πρώτο gaming pc που θα φτιάξω και δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για oc καταστάσεις μόνο ίσα ίσα για καμιά σπάνια δοκιμή.

pc.xls

Επεξ/σία από Archimidhs
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Archimidhs είπε

Έχω βάλει το αρχείο με όλα τα μέρη του υπολογιστή. Είναι samsung 144hz. Δες το λινκ παρακάτω. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

https://www.skroutz.gr/s/16600512/Samsung-CJG50.html

μεγάλη ανάλυση. δεν γνωριζω ποια καρτα θα μαξάρει σε αυτη την ανάλυση. εχω 1070... Νομιζω ειναι κυριλε η καρτα που διαλεξες αλλα το οσο πιο ultra γινετε τι σημαινει? τερμα γραφικα και 200fps? δεν ξερω αν μπορει αυτη η καρτα, το εχεις ψαξει? Προσωπικα θα πηγαινα σε r-mx psu και σε κομπο της amd. Βεβαια εχει καλη τιμη αυτος ο cpu αλλα ακριβο mobo. Μάλλον θα κοιτούσα 3600x με am4. Καλύτερα να απαντησει καποιος που ψαχτηκε προσφατα πανω στις επιδοσεις αυτες. Παντως δωσε κάτι παραπάνω στο psu, r-mx τουλάχιστον. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

μεγάλη ανάλυση. δεν γνωριζω ποια καρτα θα μαξάρει σε αυτη την ανάλυση. εχω 1070... Νομιζω ειναι κυριλε η καρτα που διαλεξες αλλα το οσο πιο ultra γινετε τι σημαινει? τερμα γραφικα και 200fps? δεν ξερω αν μπορει αυτη η καρτα, το εχεις ψαξει? Προσωπικα θα πηγαινα σε r-mx psu και σε κομπο της amd. Βεβαια εχει καλη τιμη αυτος ο cpu αλλα ακριβο mobo. Μάλλον θα κοιτούσα 3600x με am4. Καλύτερα να απαντησει καποιος που ψαχτηκε προσφατα πανω στις επιδοσεις αυτες. Παντως δωσε κάτι παραπάνω στο psu, r-mx τουλάχιστον. 

Η αλήθεια είναι ότι αρχικά είχα δει για cpu τον ryzen 3600x αλλά από benchmark παρατήρησα ότι οι διαφορές εμφανίζονται πιο πολύ σε overclock ενώ ο i5-9600kf μπορεί να ανταποκριθεί εξίσου καλά. Ναι θα ήθελα να παίζω γύρω στα 120 fps χωρίς να κολλάει. Οταν λες ακριβό mobo τι εννοείς;

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η σύνθεση που έχεις βγάλει με ιντελ και 2070 super. Η άλλη εναλλακτική είναι να πας σε ryzen 3700x με tomahawk max mobo. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν μπορω να σου δώσω άλλη πρόταση γιατί έχω δουλειά αλλά αν δεν κάνω λάθος η οθόνη που διάλεξες δεν έχει ούτε gsync ούτε freesync. Αν έχω δίκιο είναι κρίμα γιατί νομίζω βρίσκεις ακόμη και στα ίδια λεφτά 27αρες 1440p 144hz freesync. Και το μπατζετ ουτως η αλλως είναι υψηλο οπότε θα έπρεπε να το καλύψεις αυτό. Ειδικά εφόσον παίζεις FPS κυρίως. 

Επίσης εγώ θα προτιμούσα να παω σε ryzen με φτηνοτερο MB. 

Κατα τ' άλλα η κάρτα γραφικών νομίζω είναι οκ αν θες να τρεχεις 100-120fps. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Babis_allos είπε

Δεν μπορω να σου δώσω άλλη πρόταση γιατί έχω δουλειά αλλά αν δεν κάνω λάθος η οθόνη που διάλεξες δεν έχει ούτε gsync ούτε freesync. Αν έχω δίκιο είναι κρίμα γιατί νομίζω βρίσκεις ακόμη και στα ίδια λεφτά 27αρες 1440p 144hz freesync. Και το μπατζετ ουτως η αλλως είναι υψηλο οπότε θα έπρεπε να το καλύψεις αυτό. Ειδικά εφόσον παίζεις FPS κυρίως. 

Επίσης εγώ θα προτιμούσα να παω σε ryzen με φτηνοτερο MB. 

Κατα τ' άλλα η κάρτα γραφικών νομίζω είναι οκ αν θες να τρεχεις 100-120fps. 

Τώρα το παρατήρησα για το free sync. Θα κοιτάξω να βρω άλλη έχεις δίκιο. Όσο για τον επεξεργαστή σκέφτομαι να μείνω στην intel. Ούτως ή αλλιώς δεν έχει μεγαλη διάφορα απτον amd.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Archimidhs είπε

Τώρα το παρατήρησα για το free sync. Θα κοιτάξω να βρω άλλη έχεις δίκιο. Όσο για τον επεξεργαστή σκέφτομαι να μείνω στην intel. Ούτως ή αλλιώς δεν έχει μεγαλη διάφορα απτον amd.

Αν δεν έχεις ήδη την οθόνη , μην την αγοράσεις. Πήγαινε σε κάποια freesync. Η διαφορά αν πας σε amd σύνθεση είναι η πλατφόρμα που σου επιτρέπει στο μέλλον να αναβαθμίσεις.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Αν δεν έχεις ήδη την οθόνη , μην την αγοράσεις. Πήγαινε σε κάποια freesync. Η διαφορά αν πας σε amd σύνθεση είναι η πλατφόρμα που σου επιτρέπει στο μέλλον να αναβαθμίσεις

Γιατί με intel δε γίνεται να αναβαθμίσω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Archimidhs είπε

Γιατί με intel δε γίνεται να αναβαθμίσω;

Σε 2 μήνες περίπου που θα κυκλοφορήσουν καινούρια σειρά επεξεργαστών και μητρικών ίσως αξίζει περισσότερο, αν θες intel. Αν πας τώρα για intel και βάλεις 9600Κ ας πούμε, θα μπορείς να αναβαθμίσεις μόνο σε 9700/9900Κ που κυκλοφόρησαν πέρυσι. Η ΑΜ4 πλατφόρμα σου δίνει αυτό το πλεονέκτημα, να μπορείς δηλαδή μέχρι το 2021 να αγοράσεις καινούριο επεξεργαστή πλήρως συμβατό με την ΑΜ4 μητρική σου.

Επεξ/σία από tanasen01
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...