Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, genious1 είπε

Ενδιαφέρον ιδέα αν ξέρεις κανα καλό κανάλι στείλε 

Από αυτόν τον τύπο έμαθα να φτιάχνω αρκετές κατασκευές.Σκοινάκι θα βρεις από alli και άλλα κινέζικα σαιτ.😊

Όσο για κομποσκοίνι μπορείς να μάθεις από το συντάκτη του μηνύματος. Σκοινάκι θα βρεις στην Αθήνα οδός Κολοκοτρώνη έχει πολλά.:P

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, genious1 είπε

αν και δεν έχω διαβάσει ποτέ βιβλίο μάλλον θα το ξεκινήσω, γλώσσα γίνετε να μάθω μόνο από το κινητό; Κάποια εφαρμογή ας πούμε ;

Σιγουρα υπαρχουν εφαρμογες, δεν εχω καποια συγκεκριμενη να σου προτεινω, αλλα αμα καταληξεις σε καποια γλωσσα το ψαχνεις και παραπανω.

Αν δεν εχεις διαβασει ποτε βιβλιο, τοτε ειναι τρομερη ευκαιρια με τοσες ελευθερες ωρες την ημερα να ανακτησεις τον χαμενο χρονο :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Από αυτόν τον τύπο έμαθα να φτιάχνω αρκετές κατασκευές.Σκοινάκι θα βρεις από alli και άλλα κινέζικα σαιτ.😊

Όσο για κομποσκοίνι μπορείς να μάθεις από το συντάκτη του μηνύματος. Σκοινάκι θα βρεις στην Αθήνα οδός Κολοκοτρώνη έχει πολλά.:P

Πλακα πλακα...δεν ειναι καθολου κακο :P

Θα φτιαξω μου φαινεται καμμια 10 ρια τετοιες μπαλιτσες και ενα μικρο δεντρακι (με πρασινο κομποπεριτυλισμα στα κλαδια  ....σαν χριστουγεννιατικο ντεκορ διπλα απο κατι ποτα που εχω 

Επεξ/σία από bluesattack
  • Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, kklhs είπε

Είμαι σε μια κατάσταση που έχω πολλές ώρες για σκότωμα (5-10) την ημέρα καθημερινά, όπου δεν μπορώ να πάω πουθενά η να κάνω κάτι άλλο

Όταν ξυπνάς και έχεις ελεύθερο χρόνο, πέσε ξανά για ύπνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν υποθέσουμε πως είσαι σεκιουριτάς και μπορείς τότε πέσε για ύπνο και κάνε ο,τι γουστάρεις αργότερα.

Αν δεν γίνεται αυτό τότε...

• Άνοιξε καννα βιβλίο. Τι όμως; Θα έλεγα πιάσε το πρώτο βιβλίο που θα βρεις στο σπίτι ή σε σπίτι φίλου κλπ και απλά διάβασε το. Πόσο κακό μπορεί να κάνει;;  Απο'κει και πέρα οι ταινίες που σου αρέσουν τι themes έχουν;; Σου αρέσει μήπως η ιστορία;; η φιλοσοφία;; η κοινωνιολογία;; η ψυχολογία;; ή κάτι άλλο;;
  • Άκου καννα podcast. Συγκεκριμένη πρόταση: Κατέβασε το podcast app "Himalaya" και άρχισε π.χ. κάνοντας add το "New books network" και το "philosophy bites". (προσωπικά αγαπημένα)

Απο'κει και πέρα... Αν είναι κωλοδουλεια που δεν σου αρέσει και δεν οδηγεί πουθενά τότε μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει έτσι π.χ. Ψάξε για άλλη δουλειά, κάνε test επαγγελματικού προσανατολισμού, τράβα αν χρειάζεται σε ψυχολόγο να σου λύσει τα θέματα που σε οδήγησαν εκεί κλπ κλπ. Χρειάζεται στους περισσότερους ανθρώπους λίγο ψυχολόγος, όχι δεν μπορείς να βρεις την δύναμη να τα λύσεις τα προβλήματα μόνος σου.

Επεξ/σία από Sanjuro
  • Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, stormrain είπε

Αν δεν εχεις διαβασει ποτε βιβλιο, τοτε ειναι τρομερη ευκαιρια με τοσες ελευθερες ωρες την ημερα να ανακτησεις τον χαμενο χρονο

Πραγματικά το πήρες από το στόμα μου.

Ts, αν θες τη συμβουλή μου, επειδή ίσως να ζοριστείς λιγάκι στην αρχή να κρατήσεις την προσοχή σου στο βιβλίο θα σου σύστηνα να ξεκινήσεις με λογοτεχνικό βιβλίο, μικρό σε μέγεθος και με κεφάλαια. Ξεκίνα ακόμη και με εφηβική λογοτεχνία. Πιστεύω έχει μεγάλη σημασία να μην σε κουράσει η αρχή, αλλά να σε ρουφήξει μέσα. Και μόλις συμβεί αυτό θα έρθουν όλα μόνα τους.

1 ώρα πριν, Sanjuro είπε

Άκου καννα podcast

+1

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε

Κάνε τηλ φάρσες.

Βρε Χρήστο γιατί το χαλάς.Μια χαρά πήγαινε.Στην αρχή το είδα κάπως παράξενα και εγώ αλλά στη συνέχεια  διαπίστωσα ότι είναι ένα καλό θεματάκι ,που μπορεί να εξελιχθεί ,στις τόσες βλακείες που ανοίγουμε κάθε μέρα.

Καλημέρα.😊

• Like 2
Δημοσ.

Βιβλία! Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για μένα! Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες που μπορούν να καλύψουν κάθε γούστο. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ηλεκτροσόκ είπε

Ts, αν θες τη συμβουλή μου, επειδή ίσως να ζοριστείς λιγάκι στην αρχή να κρατήσεις την προσοχή σου στο βιβλίο θα σου σύστηνα να ξεκινήσεις με λογοτεχνικό βιβλίο, μικρό σε μέγεθος και με κεφάλαια. Ξεκίνα ακόμη και με εφηβική λογοτεχνία. Πιστεύω έχει μεγάλη σημασία να μην σε κουράσει η αρχή, αλλά να σε ρουφήξει μέσα. Και μόλις συμβεί αυτό θα έρθουν όλα μόνα τους.

Με αφορμή αυτό το σκεπτικό, ήθελα να προτείνω το εξής βιβλίο για αρχή: “The Hitchhikers guide  to the galaxy”. 

Δημοσ.

Εκτός κι αν κάνει πλάκα ο φίλος που άνοιξε το θέμα, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ΔΕΝ έχει πιάσει ποτέ βιβλίο στο χέρι του ή δεν ξέρει πώς θα περάσουν οι ώρες παρέα με τη γκόμενά του.

Αν όμως δεν κάνει πλάκα, θα ήθελα να μάθω την ηλικία του διότι πραγματικά θλίβομαι.

Φίλε μου, άνοιξε την πόρτα και πήγαινε μια μεγάλη βόλτα, 2 ωρίτσες, περπάτα και όπου σε βγάλει. Να καθαρίσει το μυαλό σου, να επαναπροσδιορίσεις κάποια (σημαντικά) πράγματα. Α και στην πρώτη ευκαιρία, πέτα το ρημάδι το κινητό σου. Δεν καθορίζει αυτό τις επιλογές σου, ένα απλό τηλέφωνο είναι ! Μόλις πριν 25 χρόνια, που μάλλον δεν είχες έρθει στο μάταιο τούτο κόσμο, μια χαρά ραντεβού κανονίζαμε χωρίς κινητά, μια χαρά δραστηριότητες είχαμε χωρίς κινητά, μέσα κι έξω από το σπίτι. Το πρόβλημα ήταν ότι ΔΕΝ είχαμε πολύ χρόνο, όχι πώς να τον σκοτώσουμε...

No offense προφανώς.

• Like 3
Δημοσ.
15 ώρες πριν, kklhs είπε

Είμαι σε μια κατάσταση που έχω πολλές ώρες για σκότωμα (5-10) την ημέρα καθημερινά, όπου δεν μπορώ να πάω πουθενά η να κάνω κάτι άλλο ή να το αποφύγω, απλός πρέπει να κάθομαι με το κινητό μου, πείτε καμία ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω γιατί προς το παρόν βαριέμαι απίστευτα. Προς το παρόν έχω σκεφτεί σειρές η κανένα παιχνιδάκι να απασχολούμε τύπου clash of clans, μου αρέσει ο προγραμματισμός αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να ασχοληθώ από το κινητό. Έχετε τίποτα να προτείνετε ;

25 λεπτά πριν, tasanton είπε

Εκτός κι αν κάνει πλάκα ο φίλος που άνοιξε το θέμα, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ΔΕΝ έχει πιάσει ποτέ βιβλίο στο χέρι του ή δεν ξέρει πώς θα περάσουν οι ώρες παρέα με τη γκόμενά του.

Αν όμως δεν κάνει πλάκα, θα ήθελα να μάθω την ηλικία του διότι πραγματικά θλίβομαι.

Φίλε μου, άνοιξε την πόρτα και πήγαινε μια μεγάλη βόλτα, 2 ωρίτσες, περπάτα και όπου σε βγάλει. Να καθαρίσει το μυαλό σου, να επαναπροσδιορίσεις κάποια (σημαντικά) πράγματα. Α και στην πρώτη ευκαιρία, πέτα το ρημάδι το κινητό σου. Δεν καθορίζει αυτό τις επιλογές σου, ένα απλό τηλέφωνο είναι ! Μόλις πριν 25 χρόνια, που μάλλον δεν είχες έρθει στο μάταιο τούτο κόσμο, μια χαρά ραντεβού κανονίζαμε χωρίς κινητά, μια χαρά δραστηριότητες είχαμε χωρίς κινητά, μέσα κι έξω από το σπίτι. Το πρόβλημα ήταν ότι ΔΕΝ είχαμε πολύ χρόνο, όχι πώς να τον σκοτώσουμε...

No offense προφανώς.

Άμα δεν  κανείς πλάκα μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις, Όσο για τα βιβλία μέχρι τα 22 μου δεν μου είχαν τραβήξει ποτέ το ενδιαφέρον ή προτιμούσα να κάνω αλλά πράγματα 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, genious1 είπε

Άμα δεν  κανείς πλάκα μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις, Όσο για τα βιβλία μέχρι τα 22 μου δεν μου είχαν τραβήξει ποτέ το ενδιαφέρον ή προτιμούσα να κάνω αλλά πράγματα 

Εγώ (είμαι 31) διάβαζα "αραιά και που" μέχρι πριν 4 χρόνια, όπου μετά από μεγάλη παραμονή στο νοσοκομείο "ερωτεύτηκα" την ανάγνωση. Πραγματικά, αν εντοπίσεις τι σου αρέσει να διαβάζεις, υπάρχουν τόσα διαμάντια εκεί έξω που χάνεσαι. Από τότε έχω διαβάσει πάνω από 70 βιβλία (20 περίπου το χρόνο) και όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο καταλαβαίνω τι έχανα!

Αν θες να δοκιμάσεις, κάνε μια βόλτα από το αντίστοιχο νήμα με προτάσεις βιβλίων και θα σε βοηθήσουμε όλοι να βρεις κάτι του γούστου σου!

• Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, genious1 είπε

Αν μιλάς για σοβαρό πρόβλημα υγείας ή είσαι φυλακή (!), πάω πάσο. Κανένα από τα δύο όμως δεν σε περιορίζει να διαβάσεις, έτσι;

Αν μου λες ότι πέρασες όλη σου την εφηβεία χωρίς να διαβάσεις, ε δεν θα συνεχίσω τη γνώμη μου. Διάβασμα (οποιασδήποτε μορφής) = ανοίγω τους ορίζοντές μου = βρίσκω νόημα εκεί που δεν το περιμένω.

Αν προτιμάς όμως το κλίκι-κλίκι, πάσο. Πασιέτζα ή ταβλάκι, μια χαρά περνά το 10ωρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...