Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετε παιδια 

θελω να κανω μια βελτιωση στον υπολογιστη μου..

εχει

VGA GIGABYTE NVIDIA GEFORCE GTX750 

mb GIGABYTE GA-78LMT-USB3 

1x RAM HYPERX HX316C10F/8 8GB DDR3 1600MHZ 

CPU AMD FX-8320 3.5GHZ 8CORE 

ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ RAM  ΚΑΙ ΕΝΑΝ SSD

TI ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ?(εως 100ε για αρχη)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα θα δεις διαφορά με τον ssd, πολύ καλός είναι ο 860 evo ο 500ρης στα 70 περίπου! Τι χρήση κάνεις στο pc? Πολύ πιθανό να μην χρειάζεσαι περισσότερη ram!

Επεξ/σία από Duck Dodgers
.
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Duck Dodgers είπε

Σίγουρα θα δεις διαφορά με τον ssd, πολύ καλός είναι ο 860 evo ο 500ρης στα 70 περίπου! Τι χρήση κάνεις στο pc? Πολύ πιθανό να μην χρειάζεσαι περισσότερη ram!

περισσοτερο παιχνιδια..hearthstone kai eso..αλλα κυριως χαζευω διαφορα..απλα εχω καποια λεφτα στην ακρη αυτη την περιοδο και θα ηθελα να κανω μια αναβαθμιση στον υπολογιστη..να μου γινουν οι ωρες που ειμαι στον πσ πιο ευχαριστες..αυτη την στιμγη για να ανοιξει ο υπολογιστης θελει κανενα 5λεπτο μεχρι να μπορει να φορτωσει το chome..θα του κανω format..αλλα σιγουρα θα εχει διαφορα με εναν ssd..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα σου έλεγα βάλε έναν ssd του 50ευρου για να σου μείνουν λεφτά και για ram. Θα δεις και από εκεί διαφορά, τα 8 είναι οριακά και χάνεις και το dual channel επειδή έχεις ένα μόνο stick.  Απλά βάλε κατά προτίμηση ίδια με αυτήν που έχεις. Άλλά τα οφέλη από την μνήμη και άλλα από τον SSD. Σίγουρα ο SSD θα κάνει μεγαλύερη διαφορά αν δεν έχεις καθόλου, αλλά και η ram είναι σημαντική. Στον SSD με την χρήση που κάνεις δεν θα δεις σοβαρή διαφορά όποιον και να βάλεις από αυτούς. Με 80-90 ευρώ μπορείς να καθαρίσεις και με τα δύο. Όταν μπορέσεις πουλάς και την 750 40-50 ευρώ κ βάζεις άλλα τόσα για μια 570 μεταχειρισμένη και θα δεις μεγάλη διαφορά.  Ελπίζω να έχεις και ένα αξιοπρεπές τροφοδοτικό.

Επεξ/σία από TheMechanic1
Δημοσ.

Όπως λέει και ο @TheMechanic1 μπορείς να πάρεις τώρα ssd και ram και αργότερα αν πουλήσεις την gpu σου βάζεις μερικά ακόμα χρήματα και χτυπάς καμία 570-580 κρίμα πέρασε από το cosmodata η προσφορά με αυτές τις κάρτες!

Οι τιμές είναι ενδεικτικές στα βάζω από το e-shop που λέει ότι τα έχει άμεσα διαθέσιμα και τα 2 !

Καταγραφή.PNG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...