Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

[PC Games] Humble Choice - 40% έκπτωση στη συνδρομή για πάντα για τις επόμενες ~36 ώρες


Otacon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

 • Απαντήσεις 130
 • Δημιουργία
 • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

 • Otacon

  Otacon 11 αναρτήσεις

 • panoc

  panoc 10 αναρτήσεις

 • fou

  fou 8 αναρτήσεις

 • Abudi

  Abudi 7 αναρτήσεις

Δημοφιλή Μηνύματα

Από τις 6 Δεκεμβρίου το Humble Monthly μετατρέπεται σε Humble Choice. Το Humble Choice θα προσφέρει κάθε μήνα μια συλλογή από 10 (ή περισσότερα) PC games και οι συνδρομητές θα επιλέγουν και θα κρατάνε

Θα σηκωθεί ο Παπαστρούμφ απ'τον τάφο του καμιά μέρα...

Ειλικρινής απορία: Όσοι παίρνουν με αυτόν ή άλλον τρόπο 5-10 ή και παραπάνω παιχνίδια το μήνα, τα παίζουν ποτέ; Ή απλά τα έχουν και κάθονται αιωνίως; Επειδή βλέπω κάποιους και έχουν κάτι χιλιάδες game

Δημοσιευμένες Εικόνες

Οπως ειχαμε προβλεψει το IGN θα καταστρεψει το Humble, κατεστρεψε τα διαφορα bundles βαζοντας αδιαφορα και επαναλαμβανομενα παιχνιδια και τωρα μολις εθαψε και το monthly, κριμα.

 • Like 6
 • Confused 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
4 λεπτά πριν, panoc είπε

Οπως ειχαμε προβλεψει το IGN θα καταστρεψει το Humble, κατεστρεψε τα διαφορα bundles βαζοντας αδιαφορα και επαναλαμβανομενα παιχνιδια και τωρα μολις εθαψε και το monthly, κριμα.

 

Καταστροφολογίες και πεσιμισμός... Το Humble Monthly του φετινού Νοεμβρίου ήταν το πιο δυνατό και πιο vfm που έχει δοθεί ποτέ... Το Monthly του Δεκεμβρίου επίσης έχει δυνατούς τίτλους.

Η αύξηση της τιμής έγινε προκειμένου σταδιακά να υπάρχουν σταθερά κάθε μήνα 3 πολύ δυνατοί τίτλοι, τους οποίους και θα επιλέγει η πλειοψηφία του κόσμου αγοράζοντας τη συνδρομή των $15.
 • Like 3
 • Confused 2
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
36 λεπτά πριν, Otacon είπε

Από τις 6 Δεκεμβρίου το Humble Monthly μετατρέπεται σε Humble Choice. Το Humble Choice θα προσφέρει κάθε μήνα μια συλλογή από 10 (ή περισσότερα) PC games και οι συνδρομητές θα επιλέγουν και θα κρατάνε για πάντα τα games (3 στην Basic συνδρομή των $15/μήνα και 9 στην Premium συνδρομή των $20/μήνα) που τους ενδιαφέρουν.

Όσοι ωστόσο είναι ήδη ενεργοί συνδρομητές ή γίνουν συνδρομητές για πρώτη φορά πριν τις 20:00 της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου, θα αναβαθμιστούν αυτομάτως στην Classic συνδρομή, που με $12/μήνα (~11€/μήνα) θα τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτούν και τα 10 games κάθε μήνα.

Δηλαδή ουσιαστικά παίρνουμε την Premium συνδρομή + 1 επιπλέον game κάθε μήνα με έκπτωση 40% για πάντα! 

Προσοχή στο ότι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσει κάποιος την Classic συνδρομή είναι έχοντας ενεργή συνδρομή στο Humble Monthly τη στιγμή που θα λανσαριστεί το Humble Choice, δηλαδή στις 20:00 της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα οι μόνες διαθέσιμες συνδρομές θα είναι αυτές των $15/μήνα (για επιλογή 3 από τα 10 games κάθε μήνα) και $20/μήνα (για επιλογή 9 από τα 10 games κάθε μήνα). Εν ολίγοις, όποιος προλάβει, πρόλαβε!!!

Ακολουθεί ένα αναλυτικό FAQ που έφτιαξα προκειμένου αφενός να λυθούν απορίες που αναμφίβολα θα υπάρξουν, αφετέρου να μην επαναλαμβάνονται στα σχόλια οι ίδιες ερωτήσεις ξανά και ξανά.

Πώς γίνομαι συνδρομητής;

Πηγαίνεις εδώ και ακολουθείς τα βήματα. Όποιος δεν είχε ξανά στο παρελθόν συνδρομή στο Humble Monthly και αισθάνεται μεγαλόψυχος, possessed από το πνεύμα των Χριστουγέννων, ή απλώς θέλει να με ευχαριστήσει για την ανάρτηση της προσφοράς και τη συγγραφή του FAQ, μπορεί να κάνει τη συνδρομή του μέσω του invite-a-friend link μου.

Πληρώνεις $12 για τον πρώτο μήνα, αποκτάς το Humble Monthly του Δεκεμβρίου 2019 (περιλαμβάνει τα Soulcalibur VI, Yakuza Kiwami, My Time At Portia, καθώς και άλλα games που θα αποκαλυφθούν στις 6 Δεκεμβρίου) και αφήνεις τη συνδρομή σου ενεργή (που σημαίνει ότι δεν την ακυρώνεις). Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 20:00 θα αποκαλυφθούν όλα τα games του Humble Monthly που αγόρασες, καθώς και τα games του πρώτου μήνα του Humble Choice, ενώ η συνδρομή σου θα αναβαθμιστεί αυτόματα σε Classic συνδρομή. Πλέον θα μπορείς να αγοράζεις όσους μήνες του Humble Choice σε ενδιαφέρουν με $12/μήνα αντί για $20/μήνα, για πάντα!

Μπορώ να εγγραφώ μόνο για ένα μήνα ώστε να κατοχυρώσω την έκπτωση της Classic συνδρομής και μετά να πληρώνω συνδρομή μόνο τους μήνες που με ενδιαφέρουν;

  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Ναι, φυσικά! Θα πληρώσεις ~11€ για να αποκτήσεις το Humble Monthly του Δεκεμβρίου 2019, το οποίο είναι και το τελευταίο Humble Monthly που θα υπάρξει ποτέ και στις 6 Δεκεμβρίου στις 20:00 η συνδρομή σου θα αναβαθμιστεί αυτόματα σε Classic συνδρομή για το Humble Choice, το οποίο θα αποκαλυφθεί και ξεκινήσει την ίδια ημέρα. Πλέον με το Humble Choice τα games κάθε μήνα θα αποκαλύπτονται όλα από την πρώτη ημέρα και εσύ θα έχεις έναν περίπου μήνα για να αποφασίσεις αν θα πληρώσεις για τα games του μήνα ή αν θα τα προσπεράσεις κάνοντας pause τη συνδρομή σου για τον τρέχοντα μήνα. Μπορείς να κάνεις pause τη συνδρομή σου όσους μήνες θέλεις, συνεχόμενους ή μη.

Κάθε πότε θα χρεώνομαι;

  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Κάθε μήνα, εκτός και αν αποφασίσεις ότι τα games κάποιου μήνα δε σε ενδιαφέρουν, οπότε και κάνεις pause τη συνδρομή σου και δε χρεώνεσαι τίποτα για το συγκεκριμένο μήνα.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα προπληρωμής 3, 6 ή 12 μηνών ώστε να έχεις όφελος ένα μικρό ποσό που μπορεί να φτάσει μέχρι και το $1/μήνα.

Τι είδους games προσφέρονται κάθε μήνα;

  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Τα πάντα, από μεγάλους AAA τίτλους (όπως τα Call of Duty: WWII, Assassin's Creed Origins, Hitman, Civilization VI, Total War: Warhammer, XCOM 2) μέχρι πασίγνωστους must-play indie τίτλους (όπως τα Hollow Knight και Sonic Mania) ή indie gems που δε γνώριζες ότι υπάρχουν και θα λατρέψεις (π.χ. Abzû, Finding Paradise, Wandersong). Υπάρχουν κάθε μήνα και κάποια μέτρια games που ενδεχομένως δε θα βρεις ενδιαφέροντα, αλλά ποτέ δεν υπάρχει σαβούρα ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός των 10 games.

Τα games τα κρατάω για πάντα ή χάνονται αν διακόψω τη συνδρομή;

  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Τα κρατάς για πάντα. Όλα τα games δίνονται σε μορφή keys για redemption στο Steam. Εξαίρεση αποτελούν τα games των Ubisoft και Blizzard που προστίθενται στα Uplay και Battle.net αντίστοιχα κάνοντας linking του Uplay/Battle.net account σου.

Τι γίνεται αν τα games ενός μήνα δε με ενδιαφέρουν;

  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Απλούστατα κάνεις pause τη συνδρομή σου και προσπερνάς τον εν λόγω μήνα χωρίς να χρεωθείς το παραμικρό. Μπορείς να κάνεις pause όσες φορές επιθυμείς, για όσους συνεχόμενους ή μη μήνες επιθυμείς. Το pause αφορά μηνιαία παύση της συνδρομής, όχι πλήρη ακύρωσή της. Αν κάνεις πλήρη ακύρωση της συνδρομής σου, χάνεις οριστικά τη δυνατότητα να έχεις την Classic συνδρομή και αν στο μέλλον σε ενδιαφέρουν τα games κάποιου μήνα θα πρέπει να επιλέξεις μεταξύ της συνδρομής των $15/μήνα (για επιλογή 3 από τα 10 games) και της συνδρομής των $20/μήνα (για επιλογή 9 από τα 10 games).

Αποκτάω τα games αμέσως μόλις ανακοινωθούν;

  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Πλέον με το Humble Choice, ναι αν το θέλεις! Τα games κάθε μήνα αποκαλύπτονται όλα την πρώτη Παρασκευή του μήνα και έχεις περιθώριο μέχρι την τελευταία Παρασκευή του μήνα για να αποφασίσεις αν θα τα αποκτήσεις ή αν θα κάνεις pause τη συνδρομή σου για το συγκεκριμένο μήνα (οπότε και δε χρεώνεσαι τίποτα). 

Μπορώ να χαρίσω ή να πουλήσω κάποια από τα games ενός μήνα;

  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Ναι, εύκολα και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τι άλλα οφέλη έχω ως συνδρομητής στο Humble Choice;

  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Έκπτωση 20% για αγορές games στο Humble Store (επιπλέον της όποιας έκπτωσης τα games ενδεχομένως ήδη να έχουν), καθώς και πρόσβαση στο Humble Trove, μια υπηρεσία που προσφέρει πάνω από 90 DRM-free PC games (indie και παλιά κλασικά) προς download εντελώς δωρεάν.

Είναι η εταιρεία αξιόπιστη;

  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Ναι, απόλυτα. Η Humble Bundle υπάρχει σχεδόν μια δεκαετία και πλέον ανήκει στη Ziff Davis, την εταιρεία στην οποία ανήκουν και τα IGN, PC Magazine, Mashable, κ.ά. Είναι επίσημος μεταπωλητής των games που πουλάει, δεν είναι κλειδάδικο. Επίσης δραστηριοποιείται και σαν publisher για indie games. Τέλος το customer support της όποτε το χρειάστηκα ήταν πάντα φιλικό και εξυπηρετικό και απαντούσε εντός λίγων ωρών.

Για ποιές πλατφόρμες είναι διαθέσιμα τα games του Humble Choice;

  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Μόνο για PC και συγκεκριμένα για το Steam (πλην ελάχιστων εξαιρέσεων στις οποίες και αναφέρθηκα παραπάνω). Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε PlayStation, Xbox ή Switch.

 Υπάρχει δωρεάν trial;

  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Όχι, καθώς δεν είναι υπηρεσία τύπου Netflix ή Xbox Game Pass που σου νοικιάζουν περιεχόμενο μόνο για όσο καιρό είσαι συνδρομητής. Στο Humble Choice ό,τι game αποκτήσεις το κρατάς για πάντα ανεξαρτήτως του αν συνεχίζεις να είσαι συνδρομητής. Ουσιαστικά αγοράζεις τα games, δεν τα νοικιάζεις. Αν έδιναν δωρεάν trials θα είχαν φαλιρίσει προ πολλού.

Ποιές οι διαφορές του Humble Choice από το παλαιότερο Humble Monthly;

  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Το Humble Choice αντικαθιστά το Humble Monthly, που επί χρόνια ήταν μακράν το πιο value-for-money bundle με PC games που μπορούσε κανείς να αγοράσει. Στο Humble Monthly, την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα αποκαλύπτονταν τα 1-3 πιο ακριβά games από το bundle του επόμενου μήνα και ο χρήστης αποφάσιζε αν θα αγοράσει το bundle ή όχι βάσει του αν τον ενδιέφερε κάποιο από αυτά τα games. Τα υπόλοιπα games του bundle παρέμεναν άγνωστα μέχρι και την πρώτη Παρασκευή του επόμενου μήνα, οπότε και όλα τα games του bundle γίνονταν διαθέσιμα για όλους τους συνδρομητές. Η τιμή της συνδρομής για τα Humble Monthly ήταν $12/μήνα. Πλέον με το Humble Choice όλα τα games κάθε μήνα θα αποκαλύπτονται εξαρχής, θα είναι σταθερά τουλάχιστον 10 στο σύνολο και ο συνδρομητής θα επιλέγει ποιά από αυτά θέλει να αποκτήσει (αναλόγως του είδους της συνδρομής του θα αποκτάει είτε 3 από τα από τα 10, είτε 9 από τα 10). Δυστυχώς με το Humble Choice αυξάνεται σημαντικά και το κόστος της συνδρομής, με τη μηνιαία τιμή να διαμορφώνεται πλέον στα $15 και $20 αναλόγως του τύπου της συνδρομής. Προκειμένου όμως να μην υπάρξουν αντιδράσεις από τους επί χρόνια συνδρομητές του Humble Monthly που είχαν συνηθίσει να πληρώνουν $12/μήνα, αποφάσισαν να τους αναβαθμίσουν σε έναν ειδικό τύπο συνδρομής που θα ονομάζεται Classic και ουσιαστικά είναι η Premium συνδρομή των $20/μήνα στην τιμή των $12/μήνα. Αυτή την αναβάθμιση μπορούν να την εκμεταλλευτούν και νέοι συνδρομητές που θα αγοράσουν το Humble Monthly του Δεκεμβρίου 2019, για προφανείς όμως λόγους δεν το έχουν διαφημίσει, με συνέπεια η πλειοψηφία του κόσμου να μην το γνωρίζει.

Φοβερή δουλειά, μπράβο! 

 • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
15 λεπτά πριν, Otacon είπε

Καταστροφολογίες και πεσιμισμός... Το Humble Monthly του φετινού Νοεμβρίου ήταν το πιο δυνατό και πιο vfm που έχει δοθεί ποτέ... Το Monthly του Δεκεμβρίου επίσης έχει δυνατούς τίτλους.

Η αύξηση της τιμής έγινε προκειμένου σταδιακά να υπάρχουν σταθερά κάθε μήνα 3 πολύ δυνατοί τίτλοι, τους οποίους και θα επιλέγει η πλειοψηφία του κόσμου αγοράζοντας τη συνδρομή των $15.

Μπορω να πω τοτε και στρουμφοκαμηλισμος.
Μια χαρα τιτλους ειχε το monthly πριν μερικα χρονια με 9Ε. Οτι εχει ακουμπησει το IGN το εχει καταστρεψει (πχ RPS). Το οτι ανα 4-5 μηνες εχει και ενα καλο bundle μου ειναι αδιαφορο. Οπως ειπα ηδη εχει καταστρεψει τα random bundles εδω και καιρο οποτε αναμενομενη εξελιξη.

 • Like 2
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 λεπτό πριν, k_dinos είπε

Φοβερή δουλειά, μπράβο! 

Θα είμαι στη δουλειά μέχρι τις 21:00 σήμερα, οπότε επειδή δε θα μπορώ να απαντήσω σε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας κι επειδή τα χρονικά περιθώρια για εκμετάλλευση της προσφοράς είναι στενά, αποφάσισα να φτιάξω ένα αναλυτικό FAQ που να απαντάει σε όσες θεώρησα πιθανέστερες ερωτήσεις. 😊

 • Like 9
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω αν αγορασω απο τωρα μια 3μηνη που συμφερει ας πουμε θα γινει classic και οι 3 μηνες σωστα?

Επεξ/σία από Metaksas
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
10 λεπτά πριν, panoc είπε

Μπορω να πω τοτε και στρουμφοκαμηλισμος.

Θα σηκωθεί ο Παπαστρούμφ απ'τον τάφο του καμιά μέρα...

 • Haha 19
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Μόλις τώρα, pinakas0 είπε

Θα σηκωθεί ο Παπαστρούμφ απ'τον τάφο του καμιά μέρα...

Eχει σηκωθει βρε! Εχει στο netflix τα παλια καλα στρουμφακια με τις παλιες καλες φωνες που μεγαλωσαμε! 😛

 • Like 2
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
2 λεπτά πριν, Metaksas είπε

εγω αν αγορασω απο τωρα μια 3μηνη που συμφερει ας πουμε θα γινει classic και οι 3 μηνες σωστα?

Ο πρώτος μήνας θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά του Humble Monthly του Δεκεμβρίου και οι υπόλοιποι 2 θα πάνε σε Classic που θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποτε θέλεις. Επίσης αν μετά τη χρήση των 3 μηνών συνεχίσεις με μηνιαία ή ό,τι άλλο θέλεις, και πάλι θα έχεις το Classic, αρκεί να μην ακυρώσεις πλήρως τη συνδρομή σου (μπορείς να την κάνεις pause κάθε μήνα, για όσους μήνες θέλεις, και δε θα χρεώνεσαι τίποτα).

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειλικρινής απορία: Όσοι παίρνουν με αυτόν ή άλλον τρόπο 5-10 ή και παραπάνω παιχνίδια το μήνα, τα παίζουν ποτέ; Ή απλά τα έχουν και κάθονται αιωνίως; Επειδή βλέπω κάποιους και έχουν κάτι χιλιάδες games στο Steam.  Εγώ έχω μείνει στις εποχές που έβρισκες ένα παιχνίδι που σου άρεσε και το έλιωνες. 

 • Like 7
 • Thanks 4
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οπότε το αγοράζουμε αυτο το μηνα για να παρουμε τη προσφορα των 11 ευρω το μηνα. Και μετα παταμε pause. Και οποτε θελουμε το ξαναενεργοποιουμε. Εχει αυτόματη ανανέωση το humble? Θελει απανεργοποίηση από το παυπαλ;

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 λεπτό πριν, sotiris123 είπε

Οπότε το αγοράζουμε αυτο το μηνα για να παρουμε τη προσφορα των 11 ευρω το μηνα. Και μετα παταμε pause. Και οποτε θελουμε το ξαναενεργοποιουμε.

Ακριβώς αυτό!

 

1 λεπτό πριν, sotiris123 είπε

Εχει αυτόματη ανανέωση το humble? Θελει απανεργοποίηση από το παυπαλ;

Εγώ πληρώνω με πιστωτική, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω τι ισχύει για PayPal. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι ακόμα και αν ξεχαστείς και χρεωθείς για ένα μήνα ενώ δε θέλεις, επικοινωνείς μαζί τους και σου επιστρέφουν τα χρήματα, με την προϋπόθεση φυσικά ότι δε θα έχεις κάνει redeem κανένα key.

 • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
14 λεπτά πριν, Otacon είπε

Ακριβώς αυτό!

 

Εγώ πληρώνω με πιστωτική, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω τι ισχύει για PayPal. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι ακόμα και αν ξεχαστείς και χρεωθείς για ένα μήνα ενώ δε θέλεις, επικοινωνείς μαζί τους και σου επιστρέφουν τα χρήματα, με την προϋπόθεση φυσικά ότι δε θα έχεις κάνει redeem κανένα key.

Είσαι καταπληκτικός και άμεσος τις απαντήσεις. Σε ευχαριστώ πολύ ετσιμπήθει. 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.