user2163 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Κάτι πολύ παράξενο έγινε σήμερα.Η ΔΕΗ μου ακύρωσε πληρωμή λογαριασμού που έκανα 27/11 μέσω του site με κάρτα και μου πίστωσε το ποσό σήμερα.Μέχρι σήμερα η συναλλαγή φαινόταν σε εκκρεμότητα. Άλλες φορές που πληρώνω περνάει σε 4-5 ημέρες αυτή ακυρώθηκε για κάποιο λόγο. Τώρα αν ξαναπληρώσω θα φανώ ληξιπρόθεσμος. Έχει γίνει σε κανένα αυτό; Τη συναλλαγή την έκανα 27/11 περίπου 9 το βράδυ.
spartak1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, user2163 είπε Κάτι πολύ παράξενο έγινε σήμερα.Η ΔΕΗ μου ακύρωσε πληρωμή λογαριασμού που έκανα 27/11 μέσω του site με κάρτα και μου πίστωσε το ποσό σήμερα.Μέχρι σήμερα η συναλλαγή φαινόταν σε εκκρεμότητα. Άλλες φορές που πληρώνω περνάει σε 4-5 ημέρες αυτή ακυρώθηκε για κάποιο λόγο. Τώρα αν ξαναπληρώσω θα φανώ ληξιπρόθεσμος. Έχει γίνει σε κανένα αυτό; Τη συναλλαγή την έκανα 27/11 περίπου 9 το βράδυ. Με τη ΔΕΗ μίλησες;
user2163 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, spartak1 είπε Με τη ΔΕΗ μίλησες; Είναι στο όνομα της μητέρας μου και δεν μου δίνουν πληροφορίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα