boboakis10 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα στην παρεα! Θελω να παρω ενα δωρακι στον βαφτηστικο μου (Α' Γυμνασιου) για το καινουργιο του PC. Οτι πιο VFM μιας κ ειναι το 1ο του Pc οποτε δεν βλεπω να κρατανε κ πολυ Ο μικρος παιζει Fortinte Apex κτλ Budget 50-60 ευρω
7nisiotis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Mouse: Logitech g203 ( μπορεί να το δεις και ως G102 είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο με το συγκεκριμένο να βγαίνει λίγο πιο φθηνά - καμία άλλη διαφορά πέραν του ονόματος) Keyboard: Motospeed Ck104 (αυτό το έβλεπα καθε μέρα στο νετ που εργάστηκα πέρυσι καθώς το μισό κατάστημα είχε αυτά + της steelseries που δε θυμάμαι μοντέλο αυτή τη στιγμή. Πέρασαν από παιδάκια γυμνασίου μέχρι μαντραχαλοι κοντά στην ηλικία μου (24) και μεγαλύτεροι, μέχρι που έφυγα ζούσαν όλα τα CK104 Έχουν όλα RGB φωτακια κλπ Ποιοτικά και τα δυο. Μάλιστα το G102 το είχα όταν κυκλοφόρησε. Κανένα πρόβλημα, πολύ καλή κατασκευή χωρίς προβλήματα. VFM 100% Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από 7nisiotis 1 1
Duck Dodgers Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Όπως είπε και ο φίλος από πάνω το ck104 πολύ καλό και ποντίκι μπορείς να δεις το g102, sharkoon shark force και το v30! Ανάλογα σε τι τιμές τα βρεις! 1 1
7nisiotis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε v30 Είχαμε και αυτό. Καλό σαν σχήμα, προσωπικά δεν μαρεσαν τα κλικς του όσο θα ήθελα. Τα ένιωθα λίγο -stiff - ? δε ξέρω πώς να το περιγράψω διαφορετικά Θέλω σαν παίχτης λίγο κλικι παραπάνω αίσθηση για να καταλαβαίνω ασυναίσθητα ποτέ έκανα κλικ , να δίνει δηλαδή το απαραίτητο feedback. Προσωπική προτίμηση. Επίσης έχει ανώτερο αισθητήρα το Logitech* Τώρα για παιδάκι μικρό - σημασία δεν θα έχει, δε θα καταλάβει και τις λεπτομέρειες αλλά ανάλογα και τη τιμή που βρίσκεται το κάθε ένα. Το προτείνω μεν σαν σχήμα δηλαδή, το πώς κάθεται στο χέρι. Ήταν οκ - βολικό. *(g102) λίγο πιο μικρό σε διαστάσεις επίσης κάτι το οποίο μπορεί αξιοποιηθεί καλύτερα από μικρότερη παλάμη - ενός παιδιού στη περίπτωση μας. ( αυτός ήταν κ ο λόγος που το είχα πουλήσει τότε, ήταν μικρό συνολικά και κοντό στο ύψος και μάκρος ) Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από 7nisiotis 1
Duck Dodgers Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Είχαμε και αυτό. Καλό σαν σχήμα, προσωπικά δεν μαρεσαν τα κλικς του. Θέλω σαν παίχτης λίγο κλικι αίσθηση για να καταλαβαίνω ασυναίσθητα το απαραίτητο feedback. Επίσης έχει ανώτερο αισθητήρα το Logitech. Τώρα για παιδάκι μικρό σημασία δεν θα έχει, δε θα καταλάβει και τις λεπτομέρειες αλλά ανάλογα και τη τιμή που βρίσκεται το κάθε ένα. Το προτείνω μεν σαν σχήμα. Ήταν οκ - βολικό. Ναι σίγουρα ισχύει ότι το g102 είναι πολύ καλό αλλά πιστεύω σε μικρές ηλικίες πιο πολύ θα παίξει ρόλο το rgb και η "καγκουρια" πάρα η αίσθηση του κλικ! 1
7nisiotis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Duck Dodgers είπε Ναι σίγουρα ισχύει ότι το g102 είναι πολύ καλό αλλά πιστεύω σε μικρές ηλικίες πιο πολύ θα παίξει ρόλο το rgb και η "καγκουρια" πάρα η αίσθηση του κλικ! Ε φυσικά
boboakis10 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις κ τους δυο σας 1
Aggelos06 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Endiaferesai akoma ? Poulaw plhktrologio kai pare kai ena pontiki trust tzampa
SakafliaC Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 3 μήνες τώρα λογικά θα βρήκε κάτι ν αγοράσει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα