Sheogorath Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, Θέλω να βάλω μια δυνατχαχαχαχαχα καρτούλα (για κανα απλό παιχνίδι 1080p) σε πολύ μικρό κουτί. Έπεσε στα χέρια μου μια 670 με reference PCB που έχει μήκος μόνο ~18cm. Αν βγάλω το shroud με τον ανεμιστήρα και βάλω έναν σχετικά δυνατό (~80cfm PWM φυσικά) 12άρι ανεμιστήρα να την χτυπάει στο πλάι, θα λειτουργήσει ή να μην το δοκιμάσω; (Το τελικά θα μοιάζει με R9 Nano περίπου.) Δεν μοιάζει να έχει πολύ surface area, για αυτό ρωτάω.
atheatos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι πιο μικρή και πιο δυνατή από την gt710? Για παράδειγμα αυτήν: https://www.skroutz.gr/s/8367601/Palit-GeForce-GT710-2GB-NEAT7100HD46-2080H.html ΥΓ. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου και σε παίρνει , εννοείται. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από atheatos
roulis37 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, Θέλω να βάλω μια δυνατχαχαχαχαχα καρτούλα (για κανα απλό παιχνίδι 1080p) σε πολύ μικρό κουτί. Έπεσε στα χέρια μου μια 670 με reference PCB που έχει μήκος μόνο ~18cm. Αν βγάλω το shroud με τον ανεμιστήρα και βάλω έναν σχετικά δυνατό (~80cfm PWM φυσικά) 12άρι ανεμιστήρα να την χτυπάει στο πλάι, θα λειτουργήσει ή να μην το δοκιμάσω; (Το τελικά θα μοιάζει με R9 Nano περίπου.) Δεν μοιάζει να έχει πολύ surface area, για αυτό ρωτάω. Κάνε μια δοκιμή με 80mm pwm ανεμιστήρα στο mobo όπως σκέφτεται και αν δεις ότι αυτό το έκτρωμα για ψυχτρα τα καταφέρνει με το Kepler πυρήνα τότε είσαι άρχοντας. Αλλιώς βρες καμία άλλη low profile ψυχτρα να κάνεις τα mod σου. Δεν νομίζω παντός να την καταφέρει να κρυώσει την κάρτα κατά την γνώμη μοu, καλές πατέντες!! Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από roulis37 1
atheatos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πόση απόσταση έχει ο ανεμιστήρας στο πλάι , από πίσω του να τραβήξει αέρα. Αν δεν περισσεύει κανένας πόντος τουλάχιστον θα έχει πρόβλημα. Κάτι παρόμοιο είχα κάνει με 1050ti αλλά με μικρότερο ανεμιστηρακι και μηδενικό χώρο και η κάρτα έκανε throttling, αλλά είχα σαφώς καλυτερες επιδόσεις και πάλι από την 710 που είχε παλαιότερα σαν αυτή του link. Τώρα δεν ξέρω αν επειδή η 670 που έχει διπλάσια watt αν θα έχει πρόβλημα αλλά και πάλι να throttlarei είναι σίγουρα καλύτερη, σε αυτό το μέγεθος από αυτές που υπάρχουν. Πιστεύω θα έχεις καλή απόδοση και με το afterburner μπορεί να κατεβάσεις λίγο το power limit και να παιξει στο τέλος μια χαρά. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από atheatos 1
Sheogorath Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, atheatos είπε Πόση απόσταση έχει ο ανεμιστήρας στο πλάι , από πίσω του να τραβήξει αέρα. Αν δεν περισσεύει κανένας πόντος τουλάχιστον θα έχει πρόβλημα. Κάτι παρόμοιο είχα κάνει με 1050ti αλλά με μικρότερο ανεμιστηρακι και μηδενικό χώρο και η κάρτα έκανε throttling, αλλά είχα σαφώς καλυτερες επιδόσεις και πάλι από την 710 που είχε παλαιότερα σαν αυτή του link. Τώρα δεν ξέρω αν επειδή η 670 που έχει διπλάσια watt αν θα έχει πρόβλημα αλλά και πάλι να throttlarei είναι σίγουρα είναι καλύτερη, σε αυτό το μέγεθος από αυτές που υπάρχουν. Πιστεύω θα έχεις καλή απόδοση και με το afterburner μπορεί να κατεβάσεις λίγο το power limit και να παιξει στο τέλος μια χαρά. Ο ανεμιστήρας θα παίρνει από έξω αέρα. Βασικά δες το σαν να παίρνει από τον πάτο του κουτιού (άνοιγμα) και να φυσάει στην κάρτα που θα είναι ακριβώς από πάνω. Το κουτί είναι στο πλάι όποτε ο ανεμιστήρας θα αναπνεει κανονικά. 1
atheatos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Sheogorath είπε Ο ανεμιστήρας θα παίρνει από έξω αέρα. Βασικά δες το σαν να παίρνει από τον πάτο του κουτιού (άνοιγμα) και να φυσάει στην κάρτα που θα είναι ακριβώς από πάνω. Το κουτί είναι στο πλάι όποτε ο ανεμιστήρας θα αναπνεει κανονικά. Μια χαρά . Στην χειρότερη να χρειαστείς να αλλάξεις την ψυκτρα με μια λίγο καλύτερη όπως προαναφέρθηκε. Υπάρχουν και έτοιμες ψυκτρες με ενσωματωμένο το ανεμιστηρακι ,αλλά αφού έχεις ήδη μια μεγαλύτερη παθητική πιστεύω είναι αρκετή. 1
masteripper Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μήπως να βρεις 1 λίγο πιο ευρύχωρο κουτί....
50EuroUser Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτές οι GTX 670 με το μαμά blower βάραγαν +80C σε κουτι με μάπα airflow. Με καλό Static Pressure fan θα χεις καλύτερες επίδοσεις απο το stock αλλά ο ζεστός αερας θα μένει μέσα, πρέπει να βάλεις και ένα fan να διώχνει ζεστό αέρα έξω. Άμα τα βρεις σκούρα κάνε undervolt και ρίξε λίγο τα ρολόγια, 140W TDP ήταν αυτή. Η GT 710 (Kepler) παίδες είναι αρχαιολογία και πανάκριβη για αυτά που προσφέρει δεν αξίζει ούτε 15€, καλύτερα που λέει ο λόγος Intel HD 620. Aν ψαχτεί κάποιος υπάρχουν 750Ti(maxwell) με 30-35€ που παίζουν και κανά Game χωρίς να θέλουν 6-pin ρεύμα. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από 50EuroUser
Coppermine Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 H gt 710 είναι κάρτα γραφικών απλά για να δείχνει εικόνα και προφανώς και δεν έκανε για τίποτε άλλο και όταν βγήκε, επίσης είναι fermi το arch της και όχι kepler όπως ειπώθηκε. Η GTX 670 ήταν μια high end κάρτα στην γενιά της και περίπου στο επίπεδο της GTX 960, τα thermals δεν είναι τα καλύτερα και ζορίζει το όποιο τροφοδοτικό αλλά από επιδόσεις στέκεται μια χαρά ακόμη και σήμερα σε fullhd ανάλυση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα