mar7846656 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδες θελω την βοηθεια σας, προτείνετε μου καλά budget smartphones κάτω των 300€ . Με ενδιαφέρουν οι ταχύτητες του κινητού (να μην κολλάει) να μην πολύ μεγάλο (όχι καμιά παντόφλα😝) μέτρια μέχρι αριστη διάρκεια μπαταρίας ,smooth .Δεν δινω τεραστια βαση στην καμερα Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από mar7846656
Green Dragon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στα 250 ευρώ, πολύ αξιόλογο κινητό, value for money, με 6gb ram, Snapdragon 845 και μπαταρία 4000mA, το Xiaomi Pocophone F1. https://m.gsmarena.com/xiaomi_pocophone_f1-9293.php https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/15053/Xiaomi.html?from=autocomplete&keyphrase=pocophone+f1&order_by=pricevat Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από Green Dragon 1
mar7846656 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Καλη φαση το κινητο ευχαριστω φιλε ! 1
Green Dragon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Επειδή σε ενδιαφέρει και η μπαταρία, δες:
ZauZ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Και το Redmi Note 8 Pro με 64mp camera ( https://www.youtube.com/watch?v=el_nhPoKhHM ). Καλούτσικη επιλογή και το P30 Lite αν και σαφώς πιο αργό.
filippossks Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Γιατί προτείνεται όλοι το poco όταν υπάρχει το mi8 σε χαμηλότερη τιμή? 1
Green Dragon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, filippossks είπε Γιατί προτείνεται όλοι το poco όταν υπάρχει το mi8 σε χαμηλότερη τιμή? Έχουν πολλά ίδια χαρακτηριστικά, αλλά του λείπουν μερικά σημαντικά. Δεν παίρνει microsd card, δεν έχει ραδιόφωνο και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3400mA. Ίσως να υπάρχουν και άλλες διαφορές, εξ' ου και η χαμηλότερη τιμή. https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9293&idPhone2=9065 Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από Green Dragon
ZauZ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Εδώ δικό μου video σχετικά με 2 συσκευές (και δείγματα φωτογραφιών - video) που παίζουν αρκετά κάτω από τα 300 ευρώ από skroutz και κοντά στα 300 από τις επίσημες πηγές : ( https://www.youtube.com/watch?v=EHyau-L6_j0 ).
filippossks Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Green Dragon είπε Έχουν πολλά ίδια χαρακτηριστικά, αλλά του λείπουν μερικά σημαντικά. Δεν παίρνει microsd card, δεν έχει ραδιόφωνο και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3400mA. Ίσως να υπάρχουν και άλλες διαφορές, εξ' ου και η χαμηλότερη τιμή. https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9293&idPhone2=9065 Τις ξέρω τις διαφορες και για αυτό ακριβώς τον λόγο μου φαίνεται περίεργο το να προτείνεις το poco όταν είναι σε πιο χαμηλή τιμή το mi8 με amoled οθόνη πρώτο και κύριο, που σε night mode μην έχουν και την ίδια διάρκεια μπαταρίας και δεύτερο η εμφάνιση τους, που το ένα είναι πλαστικούρα και το άλλο γυαλί μέταλλο. Ας αφήσουμε την κάμερα που δεν τον ενδιαφέρει. Και όσο για το ραδιόφωνο είναι επιχείρημα αν το χρειάζεται ο αλλος ( γιατί σε εμένα ας πούμε είναι άχρηστο) και η microsd χρειαζόταν όταν τα κινητά είχαν 16gb τώρα πάλι δεν ξέρω σε πόσους χρειάζονται.
Green Dragon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, filippossks είπε Τις ξέρω τις διαφορες και για αυτό ακριβώς τον λόγο μου φαίνεται περίεργο το να προτείνεις το poco όταν είναι σε πιο χαμηλή τιμή το mi8 με amoled οθόνη πρώτο και κύριο, που σε night mode μην έχουν και την ίδια διάρκεια μπαταρίας και δεύτερο η εμφάνιση τους, που το ένα είναι πλαστικούρα και το άλλο γυαλί μέταλλο. Ας αφήσουμε την κάμερα που δεν τον ενδιαφέρει. Και όσο για το ραδιόφωνο είναι επιχείρημα αν το χρειάζεται ο αλλος ( γιατί σε εμένα ας πούμε είναι άχρηστο) και η microsd χρειαζόταν όταν τα κινητά είχαν 16gb τώρα πάλι δεν ξέρω σε πόσους χρειάζονται. Δεν καταλαβαίνω την αντίδραση σου, άνθρωπε μου. Ο ts άνοιξε ένα θέμα " Προτείνετε κινητά κάτω από 300 ευρώ". Εγώ πρότεινα το poco, o @Duck Dodgersτο mi9t pro, ο @ZauZ το Redmi Note 8 Pro. Βάλε και εσύ το Mi8 που το πιστεύεις και άσε μας ήσυχους. Λογοκρισία θα μας κάνεις; Η θα απολογηθούμε σε σένα, επειδή κάναμε μια πρόταση; Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από Green Dragon 1
filippossks Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Δεν καταλαβαίνω την αντίδραση σου, άνθρωπε μου. Ο ts άνοιξε ένα θέμα " Προτείνετε κινητά κάτω από 300 ευρώ". Εγώ πρότεινα το poco, o @Duck Dodgersτο mi9t pro, ο @ZauZ το Redmi Note 8 Pro. Βάλε και εσύ το Mi8 που το πιστεύεις και άσε μας ήσυχους. Λογοκρισία θα μας κάνεις; Η θα απολογηθούμε σε σένα, επειδή κάναμε μια πρόταση; Γιατί αρπάζεσε ρε αγορίνα? Και εγώ το mi9t pro η το mi9 θα του πρότεινα. Απλός το θεωρώ πολύ ξεπερασμένο το poco σε φάση να μην αξίζει να το αγοράσεις,αλλά άμα θες να πέσεις αρκετά στην τιμή πας σε mi8. Έδωσες εσύ κάποια επιχειρήματα έδωσα και εγώ δεν ξέρω γιατί σε πείραξε. Άμα στα 300 ευρώ πιστεύεις ότι το poco είναι το καλύτερο οκ δεκτό. Για μένα πας σε mi9/mi9t pro/mi8
Green Dragon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φίλε δεν έκανα πρόταση για 300 ή 350 ευρώ, που ξεκινάνε τα Mi 9 και Mi 9t pro, στα σκρουτζομάγαζα. Ο ts ζήτησε προτάσεις κάτω από τα 300 ευρώ. Πρότεινα κάτι πολύ φθηνότερο, που η τιμή του ξεκινάει από τα 242 ευρώ. Πιστεύω ότι είναι καλύτερο από το Mi8 και αξίζει τα 25 παραπάνω ευρώ, που το χωρίζουν από το Mi8. Και αυτό δείχνουν και οι διπλάσιες αξιολογήσεις που έχει στο skroutz. Τέλος, μπορεί η sd κάρτα και το ραδιόφωνο να μην ενδιαφέρουν κάποιους, αλλά η αυτονομία όλους μας καίει. Και ο ts το έχει σαν προτεραιότητα. Έβαλα παραπάνω ένα screen shot για τη μπαταρία του poco. Υπάρχει κάτι ανάλογο για το Mi8; Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από Green Dragon
xgol Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Φίλε δεν έκανα πρόταση για 300 ή 350 ευρώ, που ξεκινάνε τα Mi 9 και Mi 9t pro, στα σκρουτζομάγαζα. Ο ts ζήτησε προτάσεις κάτω από τα 300 ευρώ. Πρότεινα κάτι πολύ φθηνότερο, που η τιμή του ξεκινάει από τα 242 ευρώ. Πιστεύω ότι είναι καλύτερο από το Mi8 και αξίζει τα 25 παραπάνω ευρώ, που το χωρίζουν από το Mi8. Και αυτό δείχνουν και οι διπλάσιες αξιολογήσεις που έχει στο skroutz. Τέλος, μπορεί η sd κάρτα και το ραδιόφωνο να μην ενδιαφέρουν κάποιους, αλλά η αυτονομία όλους μας καίει. Και ο ts το έχει σαν προτεραιότητα. Έβαλα παραπάνω ένα screen shot για τη μπαταρία του poco. Υπάρχει κάτι ανάλογο για το Mi8; Οι διπλασιες αξιολογησεις πως δείχνουν οτι ειναι καλύτερο;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα