PortgasDiAce Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα. Νoob ερωτηση. Εχω την μητρικη MSI B350 PC MATE απο τα χριστουγεννα που μας περασαν. Το μονο BIOS Update που εκανα ηταν για να μπορει να τρεξει τον Ryzen 2600 που εχω και αυτο δεν το ειχα κανει ο ιδιος. Μπαινω λοιπον σημερα στο site της MSI και βλεπω οτι εχουν βγει πολλα updates. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Πρεπει να κανω ενα ενα τα updates με τη σειρα που εκδοθηκαν ή αν κανω απλα το τελευταιο update ειμαι κομπλε? https://www.msi.com/Motherboard/support/B350-PC-MATE#down-bios Να και το λινκ για ευκολια. Ευχαριστω για το χρονο σας.
zx1234r Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Το τελευταίο κάνεις εκτός και αν σου λέει στις σημειώσεις του update οτι χρειάζεται κάποιο προγενέστερο. Σπάνιο αυτό, αλλά διάβασε πρώτα το readme για να είσαι σίγουρος.
PortgasDiAce Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, zx1234r είπε Το τελευταίο κάνεις εκτός και αν σου λέει στις σημειώσεις του update οτι χρειάζεται κάποιο προγενέστερο. Σπάνιο αυτό, αλλά διάβασε πρώτα το readme για να είσαι σίγουρος. Ευχαριστω πολυ. Ξερεις μηπως αν πρεπει να το κανω με τον παραδοσιακο τροπο με το φλασακι?
EddieObscurant Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Στις 6/12/2019 στις 1:46 ΜΜ, PortgasDiAce είπε Εγινε. Ευχαριστω. Πέρασες την τελευταία ALQ εκδοση? Ισχυει οτι πλεον εχει την full εκδοση του bios και οχι τα gse lite που ειχαν οι πρωτες beta? Aπ'οτι διαβασα επειδη απο το agesa 1.0.0.4 η amd ενοποιησε τα microcodes , πλεον η msi εχει χωρο για πληρες bios. Tι καινουρια features/επιλογες είδες? Σκεφτομαι να το κανω και γω αλλα βαριεμαι να ξαναφτιαχνω τα overclocking και fan profiles
PortgasDiAce Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Αν εννοεις το τελευταιο αρχειο, οχι δεν το περασα γτ ειναι σε beta ακομα και το φοβηθηκα.
EddieObscurant Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 σε beta μορφη θα μεινουν ολα τα bios της msi για b350 motherboards που υποστηριζουν ryzen 3000 απο το προηγουμενο παντως το alo με 1.0.0.3abba και το alq με 1.0.0.4b ειναι σταθερα χωρις προβληματα. στο ενδιαμεσο το alp ειχαν κανει βλακεια και δεν δουλευε το xmp για τις μνήμες
EddieObscurant Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 To δοκίμασα εγώ το alq beta bios. Η lite εκδοση ειναι. +130mhz πιο πανω πανε οι μνημες με 1st gen ryzen σε σχεση με το τελευταιο stable bios. To χρησιμοποιησα αρκετες μερες, και το μονο bug που βρηκα ειναι οτι σε αποτυχημενο o/c, ο multiplier κολλαει στα stock settings και πρεπει να τον αλλαξεις manually για να ξεκλειδωσει. Τα fan profiles υπαρχουν ενω ελεγαν οτι τα ειχαν αφαιρεσει και μονο μειονεκτημα ειναι οτι τα bios settings profiles σου λεει να τα αποθηκευσεις σε εξωτερικο usb. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα