Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ορισμένες ταιριάζει, αλλά συνήθως είναι πάλι ωραίες με μακρύ μαλλί. και η Robin Wright καλύτερη είναι με μακρύ...

Βασικά αυτό που αρέσει στους άντρες είναι η αλλαγή. Δηλαδή έχεις μια κοπέλα με ξανθό, μετά αν το αλλάξει σε μελαχρινό ή κοντό σπάει κάπως η μονοτονία.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Xacti είπε

Για κάποιο λόγο μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες με κοντό μαλλί. Σε όσες τους πάει όμως αυτό το στυλ. πχ η Robin Wright. Eσάς?

Οπως βλεπεις οι προηγουμενοι ειναι ενα βημα πριν αρχιζουν να προτεινουν βαφες , μακιγιαζ και συμβουλες για την ψαλιδα :D

Αντι να μπουν στο ψητο, δηλαδη οτι ειναι ευκολοτερο να την..σβερκωσεις :D 

Δημοσ.

Ανάμεσα σε 2 γυναίκες που με ελκύουν το ίδιο και η μια έχει μακριά μαλλιά ενώ η άλλη κοντά θα διάλεγα αυτή που έχει πιο ωραία οπίσθια. 🤐

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, opera είπε

Ανάμεσα σε 2 γυναίκες που με ελκύουν το ίδιο για τους ίδιους διάφορους λόγους θα διάλεγα αυτή με το μακρύτερο μαλί.

3 ώρες πριν, mcstefan7 είπε

Χάλια είναι το κοντό σε γυναίκα.

Για πες τι θα διάλεγες;;;;;;

Σαρλιζ Θερον.jpg

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα ακολουθήσει αντίστοιχο θεμα με στήθος ή υπάρχει ήδη?

Και το θέμα δεν είναι τι αρέσει σε εμας, αλλά τι και πως το λέμε σε αυτες όταν δεν μας αρέσουν όπως τα έχουν 

Επεξ/σία από dkstopo
  • Like 1
Δημοσ.

Η charlize και με μακρύ και με κοντό και με καράφλα και με μουστάκι θεά είναι. Δεν την λες όμως και αντιπροσωπευτικό δείγμα μέσης γυναίκας.

Το βασικό είναι να μπορεί να το υποστηρίξει. Το πρόβλημα είναι ότι το κοντό σε γυναίκα δεν κρύβει. Αν η άλλη έχει όμορφο πρόσωπο θα ομορφύνει, αν είναι ασχημόπαπο θα ασχημύνει. Θέλει κότσια για γυναίκα να πάρει το ρίσκο. Προσωπικά τους βγάζω το καπέλο. Όλα τα άλλα είναι καθαρά προσωπικά γούστα, παλαιολιθικές νόρμες ή εμμονές. Κάποτε οι γυναίκες δεν φόραγαν και παντελόνια, και μετά όταν άρχισαν να φοράνε τις έκραζαν αναλόγως επειδή δεν είχαν θηλυκότητα. Food for thought.

• Like 7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Σαρλιζ Θερον.jpg

Θέλει κ ρώτημα, εννοείται το μακρύ

Για κάποιο περίεργο λόγω μου αρέσει κ το ξυρισμένο από τη μια μεριά και να πέφτει όλο στην άλλη μεριά, εκεί τρελαίνομαι 😅😅

Δημοσ.

Πιτσιρικάδες πρέπει είστε και οι δύο ή έστω μικρής ηλικίας.Εμένα μου αρέσει με το μακρύ και να πω το σκεπτικό μου.

Μεγαλύτερες γυναίκες κόβοντας το μακρύ μαλλί,συνεχίζουν να είναι το ίδιο όμορφες όπως η Σαρλίζ αλλά διαπιστώνουν ότι αυτό αρέσει κυρίως στους μεγαλύτερους άντρες.

Για αυτό οι γυναίκες (όπως και εμείς βέβαια) επειδή αρέσκονται να αρέσουν κυρίως σε νεαρούς και όχι σε μεγαλύτερους αρνούνται να κόψουν το μακρύ μαλλί και αν το κάνουν θα το αφήσουν και πάλι να μεγαλώσει.

Παιδιά δικό μου σκεπτικό είναι αυτό μην το δέσετε σκοινί κορδόνι ότι όντως είναι έτσι.😊

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Σαρλιζ Θερον.jpg

Βρε παππου,2 γυναικες διαφορετικες λεω αλλα οτι εγραψα ισχυει,αυτη με το μακρυ μαλι.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, opera είπε

Βρε παππου,2 γυναικες διαφορετικες λεω αλλα οτι εγραψα ισχυει,αυτη με το μακρυ μαλι.

Δηλαδή τη Σαρλίζ με κοντό θα τη σούταρες.😊

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Δηλαδή τη Σαρλίζ με κοντό θα τη σούταρες.😊

Αν την ειχα παρει με μακρυ μαλι οχι,θα προτιμουσα τη Σκαρλετ απο τη Σαρλιζ με κοντο μαλι.

Επεξ/σία από opera
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...