The_Judas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Σε ορισμένες ταιριάζει, αλλά συνήθως είναι πάλι ωραίες με μακρύ μαλλί. και η Robin Wright καλύτερη είναι με μακρύ... Βασικά αυτό που αρέσει στους άντρες είναι η αλλαγή. Δηλαδή έχεις μια κοπέλα με ξανθό, μετά αν το αλλάξει σε μελαχρινό ή κοντό σπάει κάπως η μονοτονία.
bluesattack Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, Xacti είπε Για κάποιο λόγο μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες με κοντό μαλλί. Σε όσες τους πάει όμως αυτό το στυλ. πχ η Robin Wright. Eσάς? Οπως βλεπεις οι προηγουμενοι ειναι ενα βημα πριν αρχιζουν να προτεινουν βαφες , μακιγιαζ και συμβουλες για την ψαλιδα Αντι να μπουν στο ψητο, δηλαδη οτι ειναι ευκολοτερο να την..σβερκωσεις
Havik Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Ανάμεσα σε 2 γυναίκες που με ελκύουν το ίδιο και η μια έχει μακριά μαλλιά ενώ η άλλη κοντά θα διάλεγα αυτή που έχει πιο ωραία οπίσθια. 🤐 1 2
papoys1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, opera είπε Ανάμεσα σε 2 γυναίκες που με ελκύουν το ίδιο για τους ίδιους διάφορους λόγους θα διάλεγα αυτή με το μακρύτερο μαλί. 3 ώρες πριν, mcstefan7 είπε Χάλια είναι το κοντό σε γυναίκα. Για πες τι θα διάλεγες;;;;;; 1 1
dkstopo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) θα ακολουθήσει αντίστοιχο θεμα με στήθος ή υπάρχει ήδη? Και το θέμα δεν είναι τι αρέσει σε εμας, αλλά τι και πως το λέμε σε αυτες όταν δεν μας αρέσουν όπως τα έχουν Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από dkstopo 1
Runner25 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) λάθος ποστ σε λάθος τοπικ σορυ Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από Runner25
helicoid Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Η charlize και με μακρύ και με κοντό και με καράφλα και με μουστάκι θεά είναι. Δεν την λες όμως και αντιπροσωπευτικό δείγμα μέσης γυναίκας. Το βασικό είναι να μπορεί να το υποστηρίξει. Το πρόβλημα είναι ότι το κοντό σε γυναίκα δεν κρύβει. Αν η άλλη έχει όμορφο πρόσωπο θα ομορφύνει, αν είναι ασχημόπαπο θα ασχημύνει. Θέλει κότσια για γυναίκα να πάρει το ρίσκο. Προσωπικά τους βγάζω το καπέλο. Όλα τα άλλα είναι καθαρά προσωπικά γούστα, παλαιολιθικές νόρμες ή εμμονές. Κάποτε οι γυναίκες δεν φόραγαν και παντελόνια, και μετά όταν άρχισαν να φοράνε τις έκραζαν αναλόγως επειδή δεν είχαν θηλυκότητα. Food for thought. 7
mcstefan7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, papoys1 είπε Για πες τι θα διάλεγες;;;;;; Με το μακρύ. 6 1
uesugi1989 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Για πες τι θα διάλεγες;;;;;; Θέλει κ ρώτημα, εννοείται το μακρύ Για κάποιο περίεργο λόγω μου αρέσει κ το ξυρισμένο από τη μια μεριά και να πέφτει όλο στην άλλη μεριά, εκεί τρελαίνομαι 😅😅
papoys1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Πιτσιρικάδες πρέπει είστε και οι δύο ή έστω μικρής ηλικίας.Εμένα μου αρέσει με το μακρύ και να πω το σκεπτικό μου. Μεγαλύτερες γυναίκες κόβοντας το μακρύ μαλλί,συνεχίζουν να είναι το ίδιο όμορφες όπως η Σαρλίζ αλλά διαπιστώνουν ότι αυτό αρέσει κυρίως στους μεγαλύτερους άντρες. Για αυτό οι γυναίκες (όπως και εμείς βέβαια) επειδή αρέσκονται να αρέσουν κυρίως σε νεαρούς και όχι σε μεγαλύτερους αρνούνται να κόψουν το μακρύ μαλλί και αν το κάνουν θα το αφήσουν και πάλι να μεγαλώσει. Παιδιά δικό μου σκεπτικό είναι αυτό μην το δέσετε σκοινί κορδόνι ότι όντως είναι έτσι.😊 1
opera Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Για πες τι θα διάλεγες;;;;;; Βρε παππου,2 γυναικες διαφορετικες λεω αλλα οτι εγραψα ισχυει,αυτη με το μακρυ μαλι. 1
papoys1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, opera είπε Βρε παππου,2 γυναικες διαφορετικες λεω αλλα οτι εγραψα ισχυει,αυτη με το μακρυ μαλι. Δηλαδή τη Σαρλίζ με κοντό θα τη σούταρες.😊
opera Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, papoys1 είπε Δηλαδή τη Σαρλίζ με κοντό θα τη σούταρες.😊 Αν την ειχα παρει με μακρυ μαλι οχι,θα προτιμουσα τη Σκαρλετ απο τη Σαρλιζ με κοντο μαλι. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από opera 1
mcstefan7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Εμένα προσωπικά μου θυμίζει άντρα με το κοντό. Άρα μακριά. Γούστα είναι αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις