Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας , αποφασησα να κανω αυτο το topic μετα απο πολυ καιρο επειδη εχω μια απορια εδω και χρονια , την οποια ειναι δυσκολο να την ρωτησεις στο google . Πολλες ηλεκτρονικες συσκευες που διαθετω αναμεσα σε αυτες το galaxy s4 , δυο κινεζικα powerbank , ενα bluetooth earbad κτλ . Ακομα και οταν ειναι σχετικα καινουρια μου χει τυχει να αποφορτιζονται σε χρονο ρεκορ πχ  το s4 σε 40 λεπτα κτλ . ή να αποφορτιζονται απο μονα τους σε εξαιρετικα γρηγορο διαστυμα την στιγμη που ειναι ανενεργα πχ τα powerbank μετα απο μια μερα η μπαταρια τους ειναι στο 0 Αλλαξα τις μπαταριες με καινουριες οποτε απεκλεισα το ενδεχομενο να φταιει η μπαταρια . Αυτο με οδηγει στο συμπερασμα οτι απο καπου υπαρχει διαροη ενεργειας ειναι σαν να μιν μπαινουν ποτε σε off αυτες οι συσκευες Αν εχουμε καποιον ηλεκτρονικο εδω να μου εξηγησηει τι ακριβως μπορει να φταιει γιατι αποτι φενεται καποιος αλλος ειναι ο λογος της διαροης ενεργειας και οχι οι χαλασμενες μπαταριες

Επεξ/σία από elit90
Ορθογραφικα λαθη
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το S4 εχω να πω οτι εχει απαραδεκτο drain ακομα και απλα εναν messenger να εχεις και το να πετυχεις καλη μπαταρια(ακομα και να γραφει σαμσουνγκ μουφα θα ειναι) εχει λιγες πιθανοτητες.

Αυτο με τα 40 λεπτα το ειχα παθει με πανω απο 4 μπαταριες πριν απο καποια χρονια που εψαχνα για το s4, αν δεν επαιρνα καποια φτηνη επρεπε να δωσω 70+ τοτε για να την παρω απο κανεναν γερμανο οποτε προτιμησα να αλλαξω συσκευη.

Γενικα παντως επειδη μιλας γενικα για κινεζικα προιοντα συνηθως η μπαταριες ειναι απαραδεκτες και πολυ λιγοτερο απο αυτο που διαφημιζουν.

Η μπαταριες που αλλαξες στο powerbank ειναι τιποτα της προκοπης η τιποτα ultrafire που λενε οτι ειναι 10000mah απο το ebay?

Επεξ/σία από TasosPk
Δημοσ.

Ebay παραγκελεια με 18000 mha ... Το ξερω οτι ειναι μουφα τα νουμερα που λενε αλλα δεν φταινε οι μπαταριες δεν ειναι φυσιολογικο οσο μουφα και αν ειναι η μπαταρια και 2000mha να ειναι δεν γινεται να ξεζουμιζει το powerbank σε τοσο λιγο χρονο ... Επισης αφου αλλαξα τις μπαταριες επρεπε να παρουσιαστει εστω μια διαφορα στον χρονο . Η διαφορα δεν ηταν σχεδον καμια . Επισης ολα αυτα ξεφορτιζουν και ενω τα εχω κλειστα !! Αυτο ειναι το τρελο οτι σε μια μερα σβηστο μηδενιζει . Αρα απο καπου αλλου ειναι το drain . Γιαυτο ρωταω εδω κανεναν ηλεκτρονικο μηπως αυτη ειναι μια κλασικη βλαβη ρουτινας και μπορω να την επισκευασω 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, elit90 είπε

4 ώρες πριν, elit90 είπε

Ebay παραγκελεια με 18000 mha ... Το ξερω οτι ειναι μουφα τα νουμερα που λενε αλλα δεν φταινε οι μπαταριες δεν ειναι φυσιολογικο οσο μουφα και αν ειναι η μπαταρια και 2000mha να ειναι δεν γινεται να ξεζουμιζει το powerbank σε τοσο λιγο χρονο ... Επισης αφου αλλαξα τις μπαταριες επρεπε να παρουσιαστει εστω μια διαφορα στον χρονο . Η διαφορα δεν ηταν σχεδον καμια . Επισης ολα αυτα ξεφορτιζουν και ενω τα εχω κλειστα !! Αυτο ειναι το τρελο οτι σε μια μερα σβηστο μηδενιζει . Αρα απο καπου αλλου ειναι το drain . Γιαυτο ρωταω εδω κανεναν ηλεκτρονικο μηπως αυτη ειναι μια κλασικη βλαβη ρουτινας και μπορω να την επισκευασω 

1. To powerbank που πηρες ειναι πολυ κακης ποιοτητας, τοσο στα ηλεκτρονικα του (πιθανον εχει καταναλωση ενω ειναι κλειστο) οσο και στις μπαταριες του.  Σε ποσο χρονο φορτιζει, θυμασαι μηπως?

2. Οι νεες μπαταριες λιθιου που εβαλες, επισης ειναι μουφα. Μπορεις να μας πεις ποιες εβαλες?

Μην παιδευεσαι κατα την αποψη μου ασκοπα. Παρε ενα επωνυμο powerbank και ησυχαζεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...