Προς το περιεχόμενο

Ξεχασμένος Κωδικός σε Google Account (GMail)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά προσπαθώ να μπω στο Google account μου αλλά δεν μπορώ γιατί έχω ξεχάσει τον κωδικό μου. Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να τον ανακτήσω; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παιδιά στην γραμούλα που λέει «Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης» υπάρχουν 3 μέθοδοι ανάκτησης είτε πληκτρολογώντας τον τελευταίο κωδικό πρόσβασης που θυμάμαι να χρησιμοποιήσα με αυτόν τον Λογαριασμό Google είτε απατώντας μία ερώτηση ασφαλείας το περιεχόμενο της οποίας είναι άσχετο και δεν έχει σχέση με τον λογαριασμό μου είτε μέσω της τελευταίας που χρησιμοποιώ εισάγοντας μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με την οποία θα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου αργότερα. Σ'αυτήν την διεύθυνση μου στέλνουν ένα κωδικό επαλήθευσης που χρησιμοποιώ για το Google account μου αλλά δεν ανακτάται και στο τέλος στελνοντάς μου την εξής απάντηση :

"Σας ευχαριστούμε που επιβεβαιώσατε ότι έχετε πρόσβαση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας που καταχωρίσατε.

Δυστυχώς, η Google δεν κατάφερε να επαληθεύσει ότι το αναγνωριστικό *********@gmail.com ανήκει σε εσάς. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.
Χρησιμοποίηστε άλλον λογαριασμό." 
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό το εμαιλ που σου λεει εκει με τα αστερακια, δεν ειναι το κυριο μαιλ σου ειναι το εναλλακτικό που εχεις δηλωση, πρεπει λοιπον να το γραψεις σωστα για να επιβαιωθει οτι ειναι αυτο που εχεις δηλώσει και οτι εισαι ο κάτοχος και του εναλλακτικού εμαιλ.

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.

Δεν θυμάμαι τον κωδικό ούτε στο εναλλακτικό εμαιλ και χρησιμοποιώ ένα άλλο εμαιλ και μου στέλνουν συνέχεια κωδικούς επαλήθευσης χωρίς να μπορώ να μπω σε κανένα απ΄τα 2 αυτά εμαιλ. Έχεις τίποτα να μου προτείνεις;

Δημοσ.

Κάτι άλλο εκτός από βιταμίνες και συμπληρώματα😂;

Δημοσ.

Τρόπος ανάκτησης βασικού εμαιλ; Για να ανακτήσω το gmail αλλά πως μπορώ να ανακτήσω το βασικό μόνο κωδικούς επαλήθευσης μου στέλνουν. Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dream_Killer είπε

Τρόπος ανάκτησης βασικού εμαιλ; Για να ανακτήσω το gmail αλλά πως μπορώ να ανακτήσω το βασικό μόνο κωδικούς επαλήθευσης μου στέλνουν. Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει....

Ξενα εμαιλ παντως να ξερεις δεν υπαρχει τροπος να τα κανεις δικα σου

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Dream_Killer είπε

Δεν θυμάμαι τον κωδικό ούτε στο εναλλακτικό εμαιλ και χρησιμοποιώ ένα άλλο εμαιλ και μου στέλνουν συνέχεια κωδικούς επαλήθευσης χωρίς να μπορώ να μπω σε κανένα απ΄τα 2 αυτά εμαιλ. Έχεις τίποτα να μου προτείνεις;

Αστο αγόρι μου... βρες καμία πιο εποικοδομητική ασχολία για το ΣΚ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Ξενα εμαιλ παντως να ξερεις δεν υπαρχει τροπος να τα κανεις δικα σου

Δεν είναι ξένο εμαιλ είναι δικό μου απλώς δεν έχω καμία πρόσβαση. Τέλος πάντων ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Μήπως γνωρίζετε αν ένας λογαριασμός Google μείνει αδρανής για μεγάλο χρονικό διάστημα, η Google προχωρά σ'αυτόματη διαγραφή;

Επεξ/σία από Dream_Killer
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Dream_Killer είπε

Δεν είναι ξένο εμαιλ είναι δικό μου απλώς δεν έχω καμία πρόσβαση. Τέλος πάντων ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Μήπως γνωρίζετε αν ένας λογαριασμός Google μείνει αδρανής για μεγάλο χρονικό διάστημα, η Google προχωρά σ'αυτόματη διαγραφή;

Οι διευθύνσεις εμαιλ δεν διαγράφονται ποτέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Οι διευθύνσεις εμαιλ δεν διαγράφονται ποτέ.

Σε ευχαριστώ πολύ. Μήπως γνωρίζεις αν μπορώ κάπως να πιστοποιήσω στην Google ότι ο λογαριασμός μου ανήκει στέλνοντας προσωπικά μου στοιχεία όπως τον αριθμό τηλεφώνου ή την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου διαφορετική απ'το e-mail ανάκτησης που έχω βάλει. Επίσης μπορεί να μου στείλει και ποιο είναι το e-mail ανάκτησης γιατί έχω κάποιες υποψίες. Υπάρχει κάποια πλατφόρμα που μπορώ να υποβάλω τα παραπονά μου; Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει.....

Επεξ/σία από Dream_Killer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...