Προς το περιεχόμενο

Ξεχασμένος Κωδικός σε Google Account (GMail)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Dream_Killer είπε

Σε ευχαριστώ πολύ. Μήπως γνωρίζεις αν μπορώ κάπως να πιστοποιήσω στην Google ότι ο λογαριασμός μου ανήκει στέλνοντας προσωπικά μου στοιχεία όπως τον αριθμό τηλεφώνου ή την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου διαφορετική απ'το e-mail ανάκτησης που έχω βάλει. Επίσης μπορεί να μου στείλει και ποιο είναι το e-mail ανάκτησης γιατί έχω κάποιες υποψίες. Υπάρχει κάποια πλατφόρμα που μπορώ να υποβάλω τα παραπονά μου; Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει.....

Δεν μπορεις να κανεις τιποτα εφόσον δεν θυμάσαι τίποτα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Δεν μπορεις να κανεις τιποτα εφόσον δεν θυμάσαι τίποτα.

Δεν μπορώ με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσω με την Google και να τους ζητήσω να ελευθερώσουν το συγκεκριμένο προφίλ για κάποιον άλλον χρήστη γιατί το βρίσκω λίγο περίεργο να βρίσκεται έτσι ένα προφίλ που δεν χρησιμοποιείται από κανέναν άλλον χρήστη.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Dream_Killer είπε

Δεν μπορώ με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσω με την Google και να τους ζητήσω να ελευθερώσουν το συγκεκριμένο προφίλ για κάποιον άλλον χρήστη γιατί το βρίσκω λίγο περίεργο να βρίσκεται έτσι ένα προφίλ που δεν χρησιμοποιείται από κανέναν άλλον χρήστη.

Δεν ειναι ενα, είναι εκατομμύρια

..και για να καταλάβω, θελεις καποιος αλλος χρηστης να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σου

τεσπα είπαμε δεν μπορείς να κανεις τιποτα, άπλα ξέχασε το

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν ειναι ενα, είναι εκατομμύρια

..και για να καταλάβω, θελεις καποιος αλλος χρηστης να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σου

τεσπα είπαμε δεν μπορείς να κανεις τιποτα, άπλα ξέχασε το

Τέσπα ευχαριστώ. Εννοούσα απ'την στιγμή που δεν έχω πρόσβαση εγώ, να προχωρούσε σε ολική διαγραφή και να το έδινε το account σε κάποιον άλλον...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...