Bermudakias33 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχει ανέβει ήδη όλη η 1η σεζόν σε Netflix και σε τορέντς. Καλή θέαση. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από Bermudakias33
Eru Iluvatar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Το είδα όλο. Πάρα πολύ καλή σειρά. Δημιουργεί περίεργα συναισθήματα. 2
totalius Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλα ξεκίνησε . Ελπίζω να αποφύγει το ξεχείλωμα . Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από totalius
managermono Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 εχω τρελους ενδοιασμους... μου φαινεται ακραια μουφα το τρειλερ αλλα κατι μου λεει να το δω
xavier Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 αρκετα συμπαθητικο ειναι, θα προτιμουσα να μην παρει 2η σεζον...Δεν χρειαζονται εξηγησεις...Ας το κλεισουν οπως το εχουν αμφιλεγομενο...του ταιριαζει καλυτερα. 1
Xorxhs! Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 H σειρά ειναι εκπληκτικη όπως και οι χαρακτήρες της. Καθηλωτική και μυστηριώδης. Αξίζει να τη δείτε! 1
red1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε H σειρά ειναι εκπληκτικη όπως και οι χαρακτήρες της. Καθηλωτική και μυστηριώδης. Αξίζει να τη δείτε! Xόρχη μου, "εκπληκτική" δεν είναι καθώς αποπνέει - όπως πολύ χαρακτηριστικά λέει ενας χρήστης εδώ μέσα - "Νετφλιξ-ίλα" 😁 Αλλα ναι, είναι καθηλωτική καθώς το μυστήριο σε "κρατάει" όντως φίλε. Συμφωνώ με το Xavier επίσης, πιο ωραίο θα ηταν να το αφήσουν αμφιλεγόμενο , δεν χρειάζεται υπερ-ανάλυση και υπερ-εξήγηση στα πάντα - ποιον κοροϊδεύουμε όμως, θα το ξεχειλώσουν ως εκεί που δεν πάει 😁
SeXBOX Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μου μένουν αλλά 2 επεισόδια, μπορώ να πω ότι οι ερμήνευες ειναι πολύ καλές, η ιστορία έχει ενδιαφέρον μέχρι κει που έχω δει. Στην αρχή είχα ενδοιασμούς αλλά b-series δεν το κατατάσσω καθώς η Michelle Monaghan εκτός από όμορφη γυναίκα ειναι και καλή ηθοποιός, έχει πολύ καλό Picture Quality, σκηνοθεσία και πολλαπλά σημεία όπου γίνανε τα γυρίσματα. Όταν το τελειώσω σε κάνα 3ημερο θα επανέλθω, μέχρι στιγμής δεν το έχω βαθμολογήσει. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από SeXBOX 1
maximusgr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πολύ ωραία σειρά, βλέπεται νεράκι! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από maximusgr
Xorxhs! Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 19 ώρες πριν, red1 είπε Xόρχη μου, "εκπληκτική" δεν είναι καθώς αποπνέει - όπως πολύ χαρακτηριστικά λέει ενας χρήστης εδώ μέσα - "Νετφλιξ-ίλα" 😁 Αλλα ναι, είναι καθηλωτική καθώς το μυστήριο σε "κρατάει" όντως φίλε. Συμφωνώ με το Xavier επίσης, πιο ωραίο θα ηταν να το αφήσουν αμφιλεγόμενο , δεν χρειάζεται υπερ-ανάλυση και υπερ-εξήγηση στα πάντα - ποιον κοροϊδεύουμε όμως, θα το ξεχειλώσουν ως εκεί που δεν πάει 😁 Σε ξέρω και από χτες? hahaha Για μένα ειναι εκπληκτική, άποψη μου. Δε χρειάζεται να συμφωνούμε
Nomedor Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Είναι καλή! Και για νέτλιξ είναι πάρα πολύ καλή! Προτείνεται... Σε κάνει διαρκώς να αναρωτιέσαι τι συμβαίνει πραγματικά. 1
SeXBOX Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Την είδα όλη... πολύ καλή με ανάμικτα συναισθήματα στο τέλος... θα προτιμούσα αυτό που γίνεται στο τέλος να το είχαν καλύτερα στην έναρξη της 2ης σεζόν, ας μας άφηνε με την εκκλησία. 3
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Πάρα πολύ καλή σειρά. Είναι δύσκολο με τέτοια θεματολογία να κρατήσεις ισορροπία και να μη γίνει cringe η φάση. Με κάποιο περίεργο τρόπο τα κατάφεραν πάντως. Ακόμα και ο τρόπος που αγγίζει τα κοινωνικά, θρησκευτικά και πολιτικά θέματα χωρίς να εμβαθύνει όμως παράλληλα, της χαρίζουν μια εξαιρετική ισορροπία και ουδετερότητα που δε τη βλέπουμε συχνά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τη ξεχειλώσουν τη σειρά και σύντομα θα τη κράζουμε. Επίσης, έτσι όπως είναι δομημένο το story φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν θα δοθούν απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα, άρα έχουμε να κάνουμε με ένα εν δυνάμει lost.
LiquidTroll Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρόλο που αντιπαθω οτιδήποτε Νετφλιξικο, καθως οι παραγωγές είναι "get the money with bullshits" , μπορώ να πω οτι μου αρεσει πολύ το Messiah. Ειμαι στο 7ο επεισόδιο, και θεωρώ ότι είναι αρκετά καλό το σενάριο, καθώς και οι ερμηνείες. Επίσης, ακουμπάει "δύσκολα" θέματα, όπως την Συρία, την Παλαιστίνη,το Ισραήλ και της ΗΠΑ, χωρίς όμως να κουράζει με "αμερικανιές". Επίσης, αυτό που μου αρέσει πολύ , είναι ότι δεν αντιπροσωπεύει μια θρησκεία, αλλά μιλάει το ίδιο σε Χριστιανούς και Μουσουλμάνους. Αυτο το neutrality ήταν πολύ σωστό σεναριακά,καθώς και ο ίδιος δεν χρωματίζεται. Αν ήμανε Νετφλιξ, θα "εριχνα" περισσότερα λεφτά, καθώς η 1η περίοδος είναι αρκετά καλή. ΥΓ: Για όσους αντιδρούνε, δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για την συγκεκριμένη σειρά. ΥΓ2: Θυμάμαι τους συνωμοσιολόγους που λέγανε ότι ο Αντίχριστος θα έρθει απο την Ανατολή και στην αρχή θα παρουσιαστεί ως Μεσσίας...Τι μας κρύβουν? Κάμερα σε μενα! ΥΓ3: Πλάκα πλάκα θα γαμουσε....τρελό plot twist! Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2020 από LiquidTroll 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα