Grigoris1975 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό το πρόβλημα προσπαθώ να βγάλω άκρη εδώ κ πολύ καιρο κολλάει στο 20 η 24% Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από Grigoris1975
kormos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Grigoris1975 είπε ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό το πρόβλημα προσπαθώ να βγάλω άκρη εδώ κ πολύ καιρο κολλάει στο 20 η 24% Αν έδινες παραπάνω πληροφορίες καλά θα ήταν.... ΠΧ σε τι συσκευή, αν υπάρχει καλή ταχύτητα, με τη σύνδεση έχει ίντερνετ η συσκευή κ.ο.κ
Grigoris1975 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, kormos είπε Αν έδινες παραπάνω πληροφορίες καλά θα ήταν.... ΠΧ σε τι συσκευή, αν υπάρχει καλή ταχύτητα, με τη σύνδεση έχει ίντερνετ η συσκευή κ.ο.κ Η συσκευή είναι jvc k880 55 smart tv η ταχύτητα στα 8 σύνδεση hol απο όσο διάβασα το νετφλιξ έχει Ελαχιστες απετησεις sreaming στην ίδια tv παίζει άψογα στο you tube κ 4k ε στο NETFLIX έχω θεμα
dimitris_sal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αρχικα θα ελεγα να κανεις sign out και ξανα sign in στην εφαρμογη Επισης δες μηπως εχει βγει κανα update για την τηλεοραση Και καμια τελεία ή κομμα για να καταλαβαινουμε πιο εύκολα τι διαβαζουμε Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από dimitris_sal
Grigoris1975 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όλοι οι πιθανοί τρόποι έχουν αναζητηθεί κ δεν είχε αποτελεσμα Σιν αυτό που λες. Έχει συνδεθεί απευθείας στο ρούτερ με καλοδιο ethernet. Έχω βγάλει την εφαρμογή κ την έχω εγκαταστήσει ξανά. Έχω βγάλει το καλοδιο απ' την πριζα Σιν πατημένο το out του τηλεκοντρόλ για αποφόρτιση. Έχω βάλει ενδιάμεσα tp-link entrader Το μόνο που απέμεινε είναι ένα ρουτερ. μιας κ της hol είναι παλιό με λιγοστές ελπίδες να γίνει κάτι καλύτερο. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2019 από Grigoris1975
koystado Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 μήπως είναι από τις τηλεοράσεις που δεν θα υποστηρίζουν το netflix από εδώ και στο εξής;
Grigoris1975 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Στις 9/12/2019 στις 9:56 ΠΜ, koystado είπε μήπως είναι από τις τηλεοράσεις που δεν θα υποστηρίζουν το netflix από εδώ και στο εξής; Οχι
Grigoris1975 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Λοιπόν με αλλαγή ρούτερ έλυσα το πρόβλημα που είχα δηλ από 12 με κατέβαζε στα 6 κ όλα αυτά εξαιτίας του ρούτερ πλέον μπενει φαστ .καλή χρονιά σε όλους σας με υγεία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα