Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην ομάδα,

Έχω στην κατοχή μου το pocophone f1 και έχει κιτρινίσει η οθόνη πάνω αριστερά σε ένα σημείο. Το κινητό το είχα αγοράσει από Σκρουτζομαγαζο το οποίο έχει κλείσει. Απευθύνθηκα στην επίσημη αντιπροσωπεία και με είπαν ότι το κάνανε παραεισαγωγη και δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη. Απευθύνθηκα και στο global service το οποίο με είπε να μιλήσω με το κατάστημα το οποίο το είχα αγοράσει. Γενικότερα ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλο. Γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω σε μια τέτοια περίπτωση?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Μαλλον δεν πετανε ο ενας το μπαλακι στον αλλον διοτι δεν υπάρχει ο άλλος!!!

Έκλεισε.

Εαν το έπαιρνες απο banggood θα πήγαινε εκει εαν απο info παλι το ίδιο.

Τωρα δε ξερω πως και απο που θα βρεις άκρη.

Ειναι τα ρίσκα του skroutz .

Είμαι περίεργος να δω τι θα προτείνουν άλλα παιδιά και εαν υπαρχει μια λύση.

Ελπίζω πραγματικά να λυθεί το θέμα σού.

Δημοσ.

Αμα ειναι ευρωπαικης χωρας, και αυτο το ελεγχεις απ'το ΙΜΕΙ, ισχυει η ευρωπαικη εγγύηση. Εν'ολιγης το πας στο service της xiaomi στην Ελλαδα, δεν ξερω ποιο ειναι και τους λες να στο επισκευασουν. Ουτε παραεισαγωγης ουτε τιποτα. Εγω σε προβλημα που ειχα με lg κινητο αγορασμενο απο"skroutzομαγαζο" μου το αντικατεστησαν με καινουριο ενα μηνα πριν ληξει η εγγυηση.

Δημοσ.

Δυστυχώς στα xiaomi δεν ισχύει αυτό, δύσκολο να βγάλει άκρη, αν είχε αγοραστεί από Κίνα πιο εύκολα θα ξεμπερδεύες. Γιαυτό πολλές φορές λέμε αγορά από skroutz σε φυσικά μαγαζιά που δίνουν 2 χρόνια εγγύηση, τι να το κάνεις να γλιτώσεις λίγα ευρώ και να μπλέξεις.

Άλλη λύση αγοράζεις οθόνη μόνος σου και πας σε κάποιον και στην περνάει.

http://dragon-tt.com/Products.aspx?gid=8

Εδώ είναι γνήσιες οθόνες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...