9-11 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Επειδή τυχαίνει να έχω την ίδια κάρτα [Pinnacle PC TV Pro], πρέπει να αναφέρω ότι από τότε που σταμάτησα να χρησιμοποιώ το software που συμπεριλάμβανε η Pinnacle στο πακέτο (από ένα σημείο και μετά έκλεινε με το γνωστό μήνυμα 'xxx application has caused an error and will be shut down...'), όλα δουλεύουν ρολόι. Το Dscaler ειναι πιο λιτό και σαφώς ελαφρύτερο. Χρησιμοποιώ την έκδοση v4.1.8 build 4365 (υπάρχει και νεότερη) και πραγματικά μου φαίνεται περίεργο αυτό που σου ζητάει να κατεβάζεις. θα τολμήσω, δε, να πω ότι η ονομασία που αναφέρεις 'iono setup compiler', μου φέρνει στο μυαλό το αντίστοιχο πρόγραμμα 'Inno Setup' το οποίο βεβαίως είναι τελείως άσχετο αφού είναι installer Όπως και να 'χει με λίγο ψάξιμο θα την βρεις την άκρη... Εγώ πάντως το μόνο που έχω εγκαταστήσει απ' το CD της Pinnacle είναι οι drivers (ΔΕΝ χρειάστηκε να κάνω update, τουλάχιστο σε WinXP Pro SP1a) ΧΩΡΙΣ το Pinnacle PCTV v5.11 build 64 Θα σου πρότεινα να κάνεις uninstall τα περιττά softaware της Pinnacle & απλά να τρέξεις το DScaler. Τουλάχιστον δεν θα υπάρχει κίνδυνος απρόκλητου video capturing γιατί απ' όσο θυμάμαι δεν το υποστηρίζει
ioulia Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 ma na rwthsw kati den exei kan kapoio arxeio gia setup sto dsacaler.pws tha to treksw....gia ayto katebasa to iono setup.
ioulia Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 ekana trelh blakeia mexri twra.katebaza lathos arxeio. sorry gia to prhksimo kai sas eyxaristw poly olous.ebala dscaler kai den exw problhma at least pros to paron
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.