petradakkiii Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) παράγγειλα ένα κινητικά και μου ήρθε σήμερα μήνυμα... αυτο εδω Το δέμα σας κρατείται για πληρωμή δασμών και φόρων. / Αφέθηκε μήνυμα για τον παραλήπτη να μας καλέσει. απο UPS ερχεται .... τι φαση? αφου ολοι ξερουμε οταν παιρνεις κατι απο amazon τα εχεις πληρωσει ειδη...τι φασηηηηηηηηηηη??????????? Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από petradakkiii
NikosKallithea Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, petradakkiii είπε αφου ολοι ξερουμε οταν παιρνεις κατι απο amazon τα εχεις πληρωσει ειδη...τι Δε ισχύει για ολα 1
petradakkiii Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δε ισχύει για ολα α οκ! νομιζα οτι στην αμαζον τα εχεις πληρωσει ειδη,αλιως τα πληρωνουνε αυτοι 1 ώρα πριν, antbyron είπε Επικοινωνείς με το Amazon. οκ θα το κανω αυριο Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από petradakkiii
dkmaster Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Ακόμη και να το έχεις πληρώσει θα πρέπει να επικοινωνήσεις με Amazon. Σε αντίστοιχη περίπτωση μίλησαμε με τον πωλητή (δεν ήταν από την ίδια την Amazon το προϊόν), πλήρωσα το τελωνείο, έστειλα την απόδειξη και μου πίστωσαν όλο το ποσό.
petradakkiii Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, dkmaster είπε Ακόμη και να το έχεις πληρώσει θα πρέπει να επικοινωνήσεις με Amazon. Σε αντίστοιχη περίπτωση μίλησαμε με τον πωλητή (δεν ήταν από την ίδια την Amazon το προϊόν), πλήρωσα το τελωνείο, έστειλα την απόδειξη και μου πίστωσαν όλο το ποσό. αχα!!αυτο εδω παραγκειλα εγω https://imgur.com/a/UirEHD5 αντε τωρα ναβρω καπιον να τους μιλησει αγγλικα χαχαχα ο θεος βοηθως ευχαριστω παιδια τωρα..αφου ειμαι χαζος,,διαβασα εδω αυτα που λενε Sales tax is not separately calculated and collected in connection with items ordered from INTEGRON TECHNOLOGIES INC through the Amazon.com Site unless explicitly indicated as such in the ordering process. Items ordered from INTEGRON TECHNOLOGIES INC may be subject to tax in certain states, based on the state to which the order is shipped. If an item is subject to sales tax, in accordance with state tax laws, the tax is generally calculated on the total selling price of each individual item, including shipping and handling charges, gift-wrap charges and other service charges, less any applicable discounts. If tax is separately calculated and collected in connection with items ordered from INTEGRON TECHNOLOGIES INC through the Amazon.com Site, the tax amounts that appear during the ordering process are estimated - the actual taxes that will be charged to your credit card will be calculated at the time your order is processed and will appear in your order confirmation notification. τα εβαλα google-translter καμια ιδεα μεχρι της 8 το πρωι που θα τους παρω , ποσα να περειμενω να πληροσω?χαχαχ αυτο που πραγματικα με προβληματιζει ειναι εδω https://imgur.com/a/cpZyBZI περασε απο γερμανια παλι πληρονω ε???? απλα ροταω να περασει η ωρα και ναμου φυγουνε οι αποριες γτ εχω αγχωθει γιατι δεν εχω φραγκο χαχα Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από petradakkiii
mourouzis2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Ποιαηταν η χωρα που ξεκινησε εχει σημασια, δεν εχει σημασια μεσω ποιας χωρας εφτασε στην Ελλαδα. Αν δεν εχεις λεφτα για τον εκτελωνισμο απλα μιλα με τον πωλητη να γινει επιστροφη με δικα σου εξοδα αποστολης και να σου πιστωσει το ποσο αγορας.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε Ποιαηταν η χωρα που ξεκινησε εχει σημασια, δεν εχει σημασια μεσω ποιας χωρας εφτασε στην Ελλαδα. Ανάποδα τα έγραψες
petradakkiii Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Xacti είπε Ανάποδα τα έγραψες μόλις μίλησα μαζί τους , μου είπανε τι έχει μέσα το "κουτί" τους είπα , κάλα μου λένε στείλε μας και φωτογραφία που το αγόρασες και ποσά πλήρωσες !! λέω ε? ναι μου λέει για να βγει το κόστος κάλα λέω οκ! Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από petradakkiii
bromiaris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, petradakkiii είπε μωλις μιλησα μαζι τους , μου ειπανε τι εχει μεσα το "κουτι" τους ειπα , καλα μου λενε στειλε μας και φωτογραφια που το αγωρασες και ποσα πληρωσες !! λεω ε? ναι μου λεει για να βγει το κοστος καλα λεω οκ! Πλήρωσες 267$... Δηλαδή περίπου 241 ευρώ! Ετοιμάσου για +24% ΦΠΑ σε αυτό το ποσό… Για Δασμούς +2% αν θυμάμαι καλά… Και έξοδα εκτελωνισμού εφόσον θα εκτελωνιστεί στα ΕΛΤΑ +20 ευρώ.
petradakkiii Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, bromiaris είπε Πλήρωσες 267$... Δηλαδή περίπου 241 ευρώ! Ετοιμάσου για +24% ΦΠΑ σε αυτό το ποσό… Για Δασμούς +2% αν θυμάμαι καλά… Και έξοδα εκτελωνισμού εφόσον θα εκτελωνιστεί στα ΕΛΤΑ +20 ευρώ. νόμιζα ότι δεν πλήρωνα τίποτα χαχχχα! αφού είμαι χάβανε και δεν ξέρω από αυτά! νόμιζα ότι τα πλήρωνε το μαζών...τάπα δεν πειράζει θα βρω την Άκρη Μου στείλανε εκεί μια gift card λέω οκ θα βάλω και εγώ κάτι να πάρω το κινητικά... άλλα έλα που δεν ήτανε η αμαζόνα που το πούλαγε τε σπα σκεφτόμουνα ότι άμα το πάνε από γερμάνια δεν θα πληρώσω τελωνείο για τι είναι ευρωπαία ένωση τάπα Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από petradakkiii
bromiaris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, petradakkiii είπε νόμιζα ότι δεν πλήρωνα τίποτα χαχχχα! αφού είμαι χάβανε και δεν ξέρω από αυτά! νόμιζα ότι τα πλήρωνε το μαζών...τάπα δεν πειράζει θα βρω την Άκρη Για να καταλάβω… στο τέλος όταν πήγες να πληρώσεις σου έβγαλε το ποσό που θα πληρώσεις στο Amazon για τον εκτελωνισμό ή όχι (customs fees);;;;
petradakkiii Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, bromiaris είπε Για να καταλάβω… στο τέλος όταν πήγες να πληρώσεις σου έβγαλε το ποσό που θα πληρώσεις στο Amazon για τον εκτελωνισμό ή όχι (customs fees);;;; κατσε να σου βαλω φωτογραφια https://imgur.com/a/P5hthls
dkmaster Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δεν έχει σημασία όντως από ποια χώρα περνάει αλλά από ποια ξεκινάει. Θα πρέπει να δεις αν πλήρωσες και έξοδα εκτελωνισμού κατά την αγορά ή όχι. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να πληρώσεις τον εκτελωνισμό. Αν τον προπλήρωσες κατά την αγορά θα γίνει αυτό που είπα και πιο πριν, αν όχι τότε δε θα πάρεις χρήματα πίσω για τον εκτελωνισμό.
petradakkiii Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, dkmaster είπε Δεν έχει σημασία όντως από ποια χώρα περνάει αλλά από ποια ξεκινάει. Θα πρέπει να δεις αν πλήρωσες και έξοδα εκτελωνισμού κατά την αγορά ή όχι. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να πληρώσεις τον εκτελωνισμό. Αν τον προπλήρωσες κατά την αγορά θα γίνει αυτό που είπα και πιο πριν, αν όχι τότε δε θα πάρεις χρήματα πίσω για τον εκτελωνισμό. το κερατο μου το τραγιο,πριν λιγο καιρο οταν μου ειχανε στειλει ενα δεμα , δεν πληρωσα τιποτα και ηρθε απλα στην πορτα μου και ας λεγανε οτι θελανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα