bromiaris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, petradakkiii είπε κατσε να σου βαλω φωτογραφια https://imgur.com/a/P5hthls Ωραία δεν σου έβγαλε κάτι, άρα δεν προπλήρωσες τυχών έξοδα εκτελωνισμού… Άρα τα επιβαρύνεσαι εξολοκλήρου… Με τις υγείες σου…
petradakkiii Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Με τα κινητικά είναι διαφορετικα δηλαδη? 2 λεπτά πριν, bromiaris είπε Ωραία δεν σου έβγαλε κάτι, άρα δεν προπλήρωσες τυχών έξοδα εκτελωνισμού… Άρα τα επιβαρύνεσαι εξολοκλήρου… Με τις υγείες σου… καλα χριστουγεννα χαχαχα1
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Ρε φίλε τζάμπα το πήρες; Η κάρτα δώρου είναι όσο η αξία του;
petradakkiii Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Ρε φίλε τζάμπα το πήρες; Η κάρτα δώρου είναι όσο η αξία του; Η καρτα δωρου ειναι 400ευρω
LaMereda Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, petradakkiii είπε https://imgur.com/a/UirEHD5 Φίλε μου τα έξοδα τελωνείου τα προπληρώνεις μόνο όταν ο πωλητής είναι το ίδιο το Amazon ή όταν η παραγγελία γίνεται Fulfilled by Amazon. Δεν βλέπω να ισχύει κανένα από τα δύο αυτά, μιας που η εικόνα μου μας έδωσες δείχνει ότι έχεις να κάνεις με third party seller. Είναι λογικό να σου ζητάνε να πληρώσεις σε αυτήν την περίπτωση και το Amazon δεν μπορεί να κάνει κάτι. Μάλλον δεν το γνώριζες.. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από LaMereda
bromiaris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, petradakkiii είπε δηλαδη? καλα χριστουγεννα χαχαχα1 Σκέψου ότι κάνεις ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο στο Ελληνικό Τελωνείο +82 ευρώ!
petradakkiii Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, LaMereda είπε Φίλε μου τα έξοδα τελωνείου τα προπληρώνεις μόνο όταν ο πωλητής είναι το ίδιο το Amazon η όταν η παραγγελία γίνεται Fulfilled by Amazon. Δεν βλέπω να ισχύει κανένα από τα δύο αυτά, μιας που η εικόνα μου μας έδωσες δείχνει ότι έχεις να κάνεις με third party seller. Μάλλον δεν το γνώριζες.. ναι είμαι χαζός η αλήθεια ειναι, νόμιζα ότι αφού αγοράζω από αμαζον,τα καλύπτει το αμαζον,νομιζα ότι γενικά άμα αγοράζεις από αμαζον 2 λεπτά πριν, bromiaris είπε Σκέψου ότι κάνεις ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο στο Ελληνικό Τελωνείο +82 ευρώ! να εισαι καλα !!!!!!!!!μονο 82?το 1/6 του βασικου μισθου κοντα και 10 καφεδακια χαχαχαχαχαχααχ!! ηθελεστα και ΠΑΘΕΣΤΑ τεσπα σας ευχαριστω ολους παιδια να ειστε καλα και καλες γιορτες!!Τα ανιψια μου θα φανε τσιχλες φετος χαχαχα 2 λεπτά πριν, petradakkiii είπε ναι είμαι χαζός η αλήθεια ειναι, νόμιζα ότι αφού αγοράζω από αμαζον,τα καλύπτει το αμαζον,νομιζα ότι γενικά άμα αγοράζεις από αμαζον να εισαι καλα !!!!!!!!!μονο 82?το 1/6 του βασικου μισθου κοντα και 10 καφεδακια χαχαχαχαχαχααχ!! ηθελεστα και ΠΑΘΕΣΤΑ τεσπα σας ευχαριστω ολους παιδια να ειστε καλα και καλες γιορτες!!Τα ανιψια μου θα φανε τσιχλες φετος χαχαχα το αστείο είναι ότι έχω κάνει καύλες παραγγέλλεις τώρα μου ηρθε,παραγκειλα κάτι που ήθελα 10ευρω είχανε θα των "Φάω και εδώ η όχι?" από κίνα νομίζω έρχεται Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από petradakkiii
bromiaris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, petradakkiii είπε Τα ανιψια μου θα φανε τσιχλες φετος χαχαχα Αν υπερασπιστής το ρητό ότι οι τσίχλες προκαλούν Τερηδόνα και ορθοδοντικά προβλήματα τότε την γλίτωσες και φέτος… ανέξοδα θα την βγάλεις…!!!!
petradakkiii Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, bromiaris είπε Αν υπερασπιστής το ρητό ότι οι τσίχλες προκαλούν Τερηδόνα και ορθοδοντικά προβλήματα τότε την γλίτωσες και φέτος… ανέξοδα θα την βγάλεις…!!!! ΠΟΝΑΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑχ για αγωρες κατο των 20$ θα φαω παλι τελωνειο η οι?
petradakkiii Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://imgur.com/a/mscR86M 140 Ε??140Ε????????????????? τα 50$ που πληρωσα μεταφορικα δεν κανουνε τιποτα ε?δεν αφαιρουντε καπου η κατι τετιο? Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από petradakkiii
Salvation81 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, petradakkiii είπε https://imgur.com/a/mscR86M 140 Ε??140Ε????????????????? τα 50$ που πληρωσα μεταφορικα δεν κανουνε τιποτα ε?δεν αφαιρουντε καπου η κατι τετιο? Ισα ισα που τα μεταφορικα τα βαζουν μεσα στην τελικη αξια που εκτελωνιζουν. Οσο περισσοτερα τοσο χειροτερα για σενα. 2 ώρες πριν, jimmy213 είπε Την επόμενη φορά, Banggood. Δεν φταιει το Αμαζον αν ο χρηστης δεν βλεπει στο τελος πως η τιμη περιλαμβανει η οχι εξοδα εκτελωνισμου. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από Salvation81 1
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, petradakkiii είπε το αστείο είναι ότι έχω κάνει καύλες παραγγέλλεις τώρα μου ηρθε,παραγκειλα κάτι που ήθελα 10ευρω είχανε θα των "Φάω και εδώ η όχι?" από κίνα νομίζω έρχεται Τελικά ο τελώνης θα τις έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα