Houlio69 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα στην παρέα!! Μετακόμισα πρόσφατα και αποφάσισα να κόψω την συνδρομητική τηλεόραση(COSMOTE TV). Ψάχνοντας όμως στα καναλια μέσω της κεραίας παρατήρησα ότι δεν υπάρχουν HD. Μόνο το ERTSportHD. ΜηπωΣ Δεν υπάρχει HD στη Σέρρες; (Ζω μέσα στην πόλη και όχι σε χωριό). Μήπως πρέπει να κάνω διαφορετική αναζήτησή στην τηλεόραση μου; Έχω την LG 55UK6200. Ευχαριστώ πολύ!!
hp8 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Houlio69 είπε Καλησπέρα στην παρέα!! Μετακόμισα πρόσφατα και αποφάσισα να κόψω την συνδρομητική τηλεόραση(COSMOTE TV). Ψάχνοντας όμως στα καναλια μέσω της κεραίας παρατήρησα ότι δεν υπάρχουν HD. Μόνο το ERTSportHD. ΜηπωΣ Δεν υπάρχει HD στη Σέρρες; (Ζω μέσα στην πόλη και όχι σε χωριό). σε πρώτη φάση είσαι σε λάθος ενότητα Να ρωτήσεις τους δίπλα σου δεν !!!!!!! Εγώ από Αθηνα σου λέω ότι έχει Ο άλλος από Κρήτη σου λέει ότι δεν έχει ποιον θα πιστέψεις ? Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από hp8
Houlio69 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, hp8 είπε σε πρώτη φάση είσαι σε λάθος ενότητα Να ρωτήσεις τους δίπλα σου δεν !!!!!!! Εγώ από Αθηνα σου λέω ότι έχει Ο άλλος από Κρήτη σου λέει ότι δεν έχει ποιον θα πιστέψεις ? Ρώτησα για Σέρρες. Οι δίπλα μου δεν έχουν επίσης αλλά όταν τους ρώτησα με κοιτούσαν λες και μιλάω κινεζικά!! Εσυ, Εφόσον δεν ξέρεις για Σέρρες γιατί απαντάς;
ALIEN-3- Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Σερρες μόνο το σπορτ της ερτ είναι hd. Γιατί στις αλλες πολεις πιανετε και άλλα hd?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα