Lojito Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, πρώτη φορά ερώτηση σε φόρουμ. 🆘 Έχω λάβει κάποια αιτήματα μηνυμάτων και πατάω να τα δω, μου γράφει από χρήστης του φβ, μπαίνει αργά το βράδυ μου στέλνει συνήθως. ειχα υποψιαστεί ότι μπορεί να είναι κάποιος που το όποιον τον έκανα μπλοκ,αλλά μετά σκέφτηκα πως εάν ήταν δικό μ μπλοκάρισμα δε θα μπορούσε να μου στείλει μήνυμα, και μετά σκέφτηκα ότι μπορεί να μου έστειλε και να με έκανε μπλοκ, αλλά και πάλι επειδή έγινε συνεχόμενα, ξέρω ότι για να μπλοκάρεις κάποιον και θες να τον ξεμπλοκάρεις.. πρέπει να περάσουν 48 ώρες για να τον ξανά μπλοκάρεις.. και τα μηνύματα που μου έχει στείλει είναι εντός 24ωρων. μετα σκέφτηκα πως μάλλον απενεργοποιεί τον λογαριασμό του, και όταν θέλει να μου στείλει, το ανοίγει μου στέλνει και το ξανά κλείνει. δε ξέρω αυτό εάν γίνεται. θελω κάποιος εάν γνωρίζει κάτι να με βοηθησει. αλλα επειδή δεν μπαίνω στο ινσομνια συχνά. ονομαζομαι Παναγιώτης Τουρτουράκης (Παναγιώτης Τουρτούρας) στο φβ. εαν έχει κάποιος την καλοσύνη και μπορεί να με βοηθήσει κάπως να μου στείλει ένα μήνυμα! ευχαριστω εκ των προτέρων!
Sherlock_7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Περί τίνος πρόκειται τα μηνύματα που σου στέλνει; Διότι μπορείς πολύ απλά να τον αγνοείς και να μην του δίνεις σημασία.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Lojito είπε ονομαζομαι Παναγιώτης Τουρτουράκης (Παναγιώτης Τουρτούρας) στο φβ. Και τι μας νοιάζει πως λέγεσαι? αν λέγεσαι έτσι. Δεν μου αρέσει το ποστ σου βασικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα