Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω θέμα με το fb της μάνας μου και με έχει φάει η γκρίνια. Έχει εξαφανιστεί απο το πλάι η λίστα με τους φίλους και γενικά όλη η συνομιλία. Δοκίμασα άλλο browser, δοκίμασα άλλο pc και δεν γίνεται τπτ. Στο δικο μου λαπτοπ και το δικο μου προφιλ το βγαζει κανονικα, στης μανας μου τπτ. Δεν θυμάται να έχει πειράξει τπτ γτ είναι εντελώς άσχετη, το μόνο που έκανε ήταν να βάζει να φαίνεται ανενεργή. 

Δώστε καμια ιδέα τι να κοιτάξω... Έψαξα και google αλλα ακρη δεν έβγαλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, logokrimenos είπε

Παιδιά έχω θέμα με το fb της μάνας μου και με έχει φάει η γκρίνια. Έχει εξαφανιστεί απο το πλάι η λίστα με τους φίλους και γενικά όλη η συνομιλία. Δοκίμασα άλλο browser, δοκίμασα άλλο pc και δεν γίνεται τπτ. Στο δικο μου λαπτοπ και το δικο μου προφιλ το βγαζει κανονικα, στης μανας μου τπτ. Δεν θυμάται να έχει πειράξει τπτ γτ είναι εντελώς άσχετη, το μόνο που έκανε ήταν να βάζει να φαίνεται ανενεργή. 

Δώστε καμια ιδέα τι να κοιτάξω... Έψαξα και google αλλα ακρη δεν έβγαλα

..ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ συμβολο σαν γραναζι ...κανε  κλικ εκει και θα βρεις το υπομενου εμφανισης πλαϊνης στηλης...

Επεξ/σία από VasBoss
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, VasBoss είπε

..ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ συμβολο σαν γραναζι ...κανε  κλικ εκει και θα βρεις το υπομενου εμφανισης πλαϊνης στηλης...

Δεν το εμφάνιζε καθολου, ολα εξαφανισμενα. Με ενημέρωσε οτι πριν λιγη ωρα επανήλθε απο μόνο του. Οπότε λογικά κάποιο θέμα το fb θα ήταν με τπτ αλλαγές. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...