Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κουτί συνήθως είναι κάτι που δεν αλλάζουμε εύκολα σε έναν υπολογιστή, σκέψου το σαν το σπίτι, θα έμενες σε γκαρσονιέρα αν είχες φεράρι? 

Γενικά υπάρχουν vfm κουτιά σε χαμηλή τιμή πχ Aerocool QS-240, αν θες και τζάμι στο πλάι Cougar MX330-G και CoolerMaster Masterbox Lite 3.1.

Αγορές σε πράγματα που θα τα κρατήσεις πολύ καιρό αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω πχ το κουτί, το τροφοδοτικό κτλ.. 

• Like 1
Δημοσ.

Τροφοδοτικό σίγουρα θα πάρω όσο καλύτερο γίνεται, οπότε κοιτάω μπας και κόψω κάτι από κουτί να το βάλω στο τροφοδοτικό. Πολύ ωραίο το coolermaster παρεπιπτόντως 

Δημοσ.

Τι budget έχεις? υπάρχει υπολογιστής που θα κάνεις αναβάθμιση η από την αρχή? Γράψε τα parts που σκέφτεσαι να πάρεις και πληροφορίες για χρήση κτλ  

Αναφορά σε κείμενο

Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Για αναβάθμιση υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε.

Δημοσ.

Λοιπόν, φτιάχνω νέο πισι

Ποσό που διαθέτουμε : 550- 600 περίπου για όλο το πισέο

Χρήση υπολογιστή : ελαφρύ graphic design και παιχνίδια 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: photoshop, illustrator και premiere 

Θα πάρω ένα μόνιτορ μέχρι 180 ευρώ, εκτός μπάτζετ πισεου

από περιφεριακά θα ψάξω τα φθηνότερα, δεν είμαι πολύ απαιτητικός, βρίσκομαι κρήτη οπότε μάλλον σκρουτζομάγαζα με κούριερ ή eshop γιατί έχει κατάστημα εδώ

θα το φτιάξω μόνος μου και σκέφτομαι να βάλω τα εξής: 

cpu: ryzen 5 2600

gpu: rx 580 8gb

mobo: είμαι μεταξύ ενός απλού Β450 matx ή αυτού https://www.skroutz.gr/s/14011873/Gigabyte-AX370M-Gaming-3-rev-1-x.html αν μπορεί το κατάστημα να κάνει bios upgrade 

τροφο: σκέφτομαι ένα 80 plus, δεν έχω κλείσει σε ποιο ακόμα

ssd και hdd: τις πιο vfm επιλογές για 240 gb ssd και 1 tb hdd

ram: μάλλον τις 16 gb 3200mhz G.Skill RipjawsV

case: εδώ σκεφτομαι ότι μπάτζετ δε με χωράει για κάτι πάνω από 30 ευρώ. Τα 50 ίσως να τα δώσω σε κάτι που θα αξίζει και θα κάνει διαφορά από τα άλλα των 30

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα το cougar mx330g. 

Όμορφο κουτί, τζάμι στο πλάι, φίλτρο αέρα μπροστά για θέση 2 ανεμιστήρων (με πατέντα παίρνει Κ 3ο), φίλτρο που βγαίνει εύκολα από πάνω Κ θέση για 2 ανεμιστήρες. Είναι σχεδόν 15 ευρώ πάνω από το badget σου αλλά νομίζω πως αξίζει.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Εγώ θα σου πρότεινα το cougar mx330g. 

Όμορφο κουτί, τζάμι στο πλάι, φίλτρο αέρα μπροστά για θέση 2 ανεμιστήρων (με πατέντα παίρνει Κ 3ο), φίλτρο που βγαίνει εύκολα από πάνω Κ θέση για 2 ανεμιστήρες. Είναι σχεδόν 15 ευρώ πάνω από το badget σου αλλά νομίζω πως αξίζει.

Το σκέφτομαι αρκετά και το κούγκαρ καθώς και το εξής κουτί https://www.skroutz.gr/s/14060020/CoolerMaster-MasterBox-Q300L.html

Ακούω βέβαια ότι κι αυτό παρά το ότι είναι αρκετά ανοιχτό, αντιμετωπίζει μερικά πρβλήματα με υψηλές θερμοκρασίες 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, georgerou1 είπε

Το σκέφτομαι αρκετά και το κούγκαρ καθώς και το εξής κουτί https://www.skroutz.gr/s/14060020/CoolerMaster-MasterBox-Q300L.html

Ακούω βέβαια ότι κι αυτό παρά το ότι είναι αρκετά ανοιχτό, αντιμετωπίζει μερικά πρβλήματα με υψηλές θερμοκρασίες 

Δεν ξέρω που τα διαβάζεις αλλά δεν ισχύουν. Και δε μπορεί να ισχύουν μιας και το κουτί είναι διάτρητο. Πρόβλημα με την ψύξη έχει ο δίσκος μιας και εκεί που βρίσκεται δεν ψύχεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...