Προς το περιεχόμενο

Το Samsung Galaxy S11 με το Snapdragon 865 SoC θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες αγορές


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Fulgore είπε

Παμε παλι. Δεν την απασχολει την πλειοψηφια του κοσμου το τι τσιπακι φοραει το κινητο.

Εαν την απασχολουσε την πλειοψηφια του κοσμου,η Huawei με τους κατωτερους Kirin δεν θα πουλαγε τιποτα.

Η πλειοψηφια του κοσμου αγοραζει Samsung,γιατι αν πας στις μεγαλες αλυσιδες/παροχους τηλεφωνιας,στην βιτρινα αυτα εχουν πρωτη μουρη και αυτα πλασαρουν στον υποψηφιο αγοραστη πρωτα πρωτα και μετα Huawei/Xiaomi/Apple.

Σπανιως λοιπον παω σε ενα Γερμανο κατω απο το σπιτι μου ακριβως για να κανω καμμια ερωτηση για την συνδεση μου, να δωσω τιποτα στοιχεια που καμμια φορα ως δια μαγειας δεν ειχαν αποθηκευτει την τελευταια φορα κτλ. Ειναι λοιπον διαφοροι εκει και κοιτανε τα κινητα, "ααααα κοιτα αυτο, ειναι πολυ ομορφο.-Ναι ειναι. Κυριε να σας ρωτησουμε λιγο για αυτο; -Μαλιστα κυρια μου ειναι τρομερη συσκευη ειναι λιγο ακριβη βεβαια αλλα ειναι οτι καλυτερο μπορειτε να παρετε.- Ειναι το καλυτερο ε;! Ποσο εχει; -900 ευρω, Samsung ειναι εγγυηση.-Βγαζει καλες φωτογραφιες; -Τις καλυτερες. - Ειναι γρηγορο; -Παρα πολυ κυρια μου ειναι απο τα πιο γρηγορα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη.-Ααααα πολυ ωραια. -Στο ιντερνετ μπαινει ετσι; -Βεβαιως, βεβαιως. -Ωραια βαλε μου 2 με δοσεις να παρω και ενα για το μικρο στο σπιτι γτ αυτο που εχει τωρα του επεσε και του εσπασε η οθονη." Αυτα.

Επεξ/σία από tsibosp
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Αυτοί που επιμένετε να μιλάτε για τον μέσο όρο του αγοραστή ως επιχείρημα, ενώ κανένας δεν έχει μιλήσει εδώ μέσα γι' αυτό, να το κοιτάξετε. Πρόβλημα κατανόησης να αναζητήσετε στο internet.

 

2019 ήμουν έτοιμος να πάρω το Note 10 και δεν το πήρα γιατί είχε Exynos. 2020 έλεγα μήπως έβαλαν μυαλό για να πάρω το Note 11 και πάλι τα ίδια, από όσο φαίνεται (κρατάω ακόμα μια ελπίδα μήπως στο πιο "επαγγελματικό" τους μοντέλο, βάλουν Snapdragon). Ας το πάρει όλη η Ευρώπη. Προσωπικά δεν τους δίνω ούτε σημασία, μέχρι να με σεβαστούν ως καταναλωτή.

  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Some things never change.. Οσο δεν αλλαζεις και δεν με σεβεσαι σαν καταναλωτη τοσο με δικαιωνεις που σε παρατησα..Οταν θα γινει Snapdragon ολο το lineup και αλλαξουν και καποια πραγματα που με ενοχλουν στην νοοτροπια σου σαν εταιρεια ισως τα ξαναπουμε καποια στιγμη..Προσωπικα σε εχω τιμησει ουκ ολιγες φορες αλλα δεν παει αλλο..

Θα τρωω εγω στην μαπα τον Exynos για να πουλας εσυ τα καλα SoC παντου εκτος απο εδω..Ε οχι να πληρωνω μια περιουσια (γιατι μια περιουσια πληρωνω δεν περιμενω να πεσουν οι τιμες ή να περιμενω του χρονου για να αγορασω) για να περνω εγω το μαπα καρπουζι και να το χρυσοπληρωνω κιολας.Αν δεν σε ενδιαφερει τοσο εσενα και το δειχνεις με την πολιτικη σου γιατι να με ενδιαφερει εμενα;


Μιλαμε για SoC αλλωστε οχι για ενα υποσυστημα ή ενα "εντυπωσιακο" camera setup..Το πιο σημαντικο κομματι ενος κινητου ακομη και αν ο μεσος καταναλωτης ποσως ενδιαφερεται για αυτα.. Κρατα λοιπον τα νεα features σου ηδη ξενερωσα τοσους μηνες πριν λανσαριστεις..
 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τρομερη διαφορα δεν θα δουμε σε καθημερινη χρηση με snapdragon εναντι του exynos. To θεμα ειναι ομως το οτι σκας μια μικρη περιουσια για να το αποκτησεις και παιρνεις κατι εστω και λιγο κατωτερο απο αυτο που δινουν εκτος Ευρωπης. Ε ειναι λιγο κοροιδια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

19 ώρες πριν, Fulgore είπε

Δες το πιο πανω σχολιο μου,και ξανασκεψου το σχολιο που μολις εγραψες.

Ποια Ευρωπη θα χασει?Εσεις νομιζετε οτι η πλειοψηφια του κοσμου ασχολειται με το τι τσιπακια φορανε μεσα τα κινητα?

Να προσέχεις το τσιπάκι είναι διαβόλου :P

spacer.png

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.moneycontrol.com/news/technology/gadgets/heres-why-samsung-uses-the-inferior-exynos-9820-chipset-instead-of-the-snapdragon-855-soc-3721731.html

Όλα στο βωμό του κέρδους...

Επεξ/σία από johniq
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://arstechnica.com/gadgets/2019/12/qualcomms-new-snapdragon-865-is-a-step-backwards-for-smartphone-design/.    Exynos ή snap εγω γενικα θα απέφευγα πρώτης γενιάς 5G επεξεργαστές... 

Επεξ/σία από greengr21
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...