Προς το περιεχόμενο

SkyNet and Amazon UK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρηγγειλα κατι απο αγγλικο  amazon και μου γραφει ότι το πακετο εφυγε Τριτη 10 Δεκεμβρη με την Skynet.

Μου δωσανε και Tracking number ...το ψαχνω αλλα το πακετο δεν φαινεται πουθενα.

Μιλαω με τον πωλητη και μου λεει ότι το δεμα βρίσκεται in transit και θα το παραλαβεις Τριτη 17 Δεκεμβρη όπως προβλεποταν.

Τους λεω δεν μπορω να εντοπισω το πακετο. Και μου δινουν ένα λινκ από Skynet courier Οπου γραφει τα εξης

"Shipment information received...Tuesady December 10th...Location Karachi, Pakistan"

Μου βρωμάει απατεωνιά ...εχει κανεις παρομοια εμπειρια ???

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Linux_ticket είπε

Παρηγγειλα κατι απο αγγλικο  amazon και μου γραφει ότι το πακετο εφυγε Τριτη 10 Δεκεμβρη με την Skynet.

Μου δωσανε και Tracking number ...το ψαχνω αλλα το πακετο δεν φαινεται πουθενα.

Μιλαω με τον πωλητη και μου λεει ότι το δεμα βρίσκεται in transit και θα το παραλαβεις Τριτη 17 Δεκεμβρη όπως προβλεποταν.

Τους λεω δεν μπορω να εντοπισω το πακετο. Και μου δινουν ένα λινκ από Skynet courier Οπου γραφει τα εξης

"Shipment information received...Tuesady December 10th...Location Karachi, Pakistan"

Μου βρωμάει απατεωνιά ...εχει κανεις παρομοια εμπειρια ???

Βάλε το λινκ του προιόντος που αγόρασες. Το πήρες με την απλή αποστολή ή τη γρήγορη;

Δημοσ.

Δυστυχώς θέλει πλέον πολύ προσοχή και στο amazon. Τα τελευταία χρόνια έχουν συνάψει συμβάσεις ένα σωρό πωλητές από Ασία !  Πάντα να ελέγχετε αν το προϊόν σας το πουλάει το ίδιο το amazon (τα ευρωπαϊκά), η αν έστω αναλαμβάνει την μεταφορά του, οπότε δεν πληρώνετε τελωνείο !  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...