vaha Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Μπορει κανεις να κάνει αναβάθμιση σε W10 απο W7 που είναι activated και έχουν product key? Ευχαριστω
1ns0mn1a Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ναι https://support.microsoft.com/el-gr/help/12435/windows-10-upgrade-faq Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από 1ns0mn1a
vaha Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 η μεταφορά σε SSD νέα μνήμη είναι προτιμότερο να γίνει πριν η μετά την αναβάθμιση?? Να προσθέσω εδώ οτι product key ειναι OEM
micos000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Υπάρχει λόγος που θέλεις να κάνεις update αντί για clean install; Μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση και να δώσεις το κλειδί από τα 7αρια. 1
vaha Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Ο λογος που το σκεφτηκα ηταν για το κλειδι. Αλλα δεν ηξερα οτι μπορουμε να βαλουμε το κλειδι απο τα 7ρια για να μη εχω ροβλημα με 10ρια. επίσης δεν χρειαζεται να δηλωσω το μειλ μου. πως το αποφεβγουμε αυτο? Μπορω να κανω εγκατασταση εκτος δικτυου η θα εχω προβλημα με το κλειδι?
hp8 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, vaha είπε Μπορω να κανω εγκατασταση εκτος δικτυου ? Ναι Το κλειδί των windows 7 που έχεις αντιστοιχεί σε κάποια εκδοσή Αυτό το κλειδί έχει αντίστοιχη των windows 10 (φωτο) Κανε εγκατάσταση αυτήν που πρέπει εκτός σύνδεσης βάλε το κλειδί όταν το ζητήσει και όταν μπεις στο ιντερνετ θα ενεργοποιηθουν μόνα τους Προϋπόθεση το κλειδί των windows 7 να μην είναι μαϊμού Αν εχεις αμφιβολειες για την γνησιοτητα του κλειδιου υπάρχει άλλη διαδικασία (αναβαθμίζεις και αν δεν ενεργοποιηθουν ξαναγυρνάς στα 7ρια Η αγοράζεις ένα κλειδί για widows 10 Οπως και ναχει τα 7 ρια σε λίγο δεν θα έχουν υποστήριξη
vaha Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 σ'ευαριστω φιλε ΕΕΕ!! καποιες αμφιβολειες εχω βεβαια.. αλλη διαδικασια εκτος απο το πηγαινε ελα υπαρχει αραγε? ενας φιλος εχει τα 10 χωρις κλειδια δεν εχει προβλημα λεει λειτουργουν κανονικα εκτος απο εξατομικευση σε screen save εικονες
micos000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, vaha είπε ενας φιλος εχει τα 10 χωρις κλειδια δεν εχει προβλημα λεει λειτουργουν κανονικα εκτος απο εξατομικευση σε screen save εικονες Όντως, ισχύει αυτό. Δεν κλειδώνουν τα 10αρια.
vaha Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Ναι με ποιο σκεπτικό άραγε Χωρίς να είμαι ειδικός να υποθεσω οτι τωρα που γίνονται οι αλλαγές με τα 7ριαη μαικροσοφτ το αφησε "ανοιχτό" το 10 και καποια στιγμη μετα που θα εχουν γηνει οι μετακινήσεις θα κλειδώσει?
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι, δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα ήταν με τα καταστήματα που είχαν υπολογιστές σε test drive κατάσταση (στημένους για δοκιμή από πελάτες) οι οποίοι όμως δεν ήταν ενεργοποιημένοι και κλειδώναν σε 60 μέρες. Οι OEM παραπονέθηκαν στην ms η οποία άφησε αυτό το παράθυρο ανοιχτό. Να μην κλειδώνουν δηλαδή οι υπολογιστές αν δεν έχουν ενεργοποιηθεί. Αυτό βέβαια δεν νομιμοποιεί την χρήση τους χωρίς ενεργοποίηση, ούτε και την χρήση σε corporate περιβάλλον. Παρ' όλα αυτά όμως τα windows παραμένουν σε αυτήν την κατάσταση χωρίς να κλειδώνουν. Αν τώρα αυτό αλλάξει στο μέλλον κανείς δεν ξέρει, ούτε και θα μπορέσει κανείς να επιρρίψει ευθύνες στην microsoft αν σε μελλοντικό update διακόψει αυτήν τη λειτουργία. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2019 από micos000
vaha Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 λεω να κάνω δοκιμή με κάποιο Linux τι γνώμη έχεις για αυτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα