Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

έκανα μια παραγγελία στο amazon de και την ωρα που ήμουν μέσα στο λογαριασμό μου, μου έβγαλε μηνημα οτι κλείδωσε λόγω ασυνήθιστης κίνησης. Λιγο αργοτερα μου έβγαλε οτι ''παγώνουν'' παραγγελίες αν έχω κάνει και θα βρουνε λύση μεσα σε 24 ωρες. Απο προχθές δεν μπορώ να συνδεθώ και δεν γνωρίζω τιποτα για την πορεία της παραγγελίας μου την οποία και έχω πληρώσει. Εν τω μεταξύ δεν μπορώ να βρω κάποιο mail για να επικοινωνήσω. Μηπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει;

Δημοσ.

Πιθανόν να σου χάκαραν τον λογαριασμό. Τα email που σου έστειλαν απο amazon μήπως ήταν phising? Κάνε reset password και ξαναμπες.

Δημοσ.
Στις 13/12/2019 στις 10:41 ΠΜ, Limona είπε

Καλημέρα!

έκανα μια παραγγελία στο amazon de και την ωρα που ήμουν μέσα στο λογαριασμό μου, μου έβγαλε μηνημα οτι κλείδωσε λόγω ασυνήθιστης κίνησης. Λιγο αργοτερα μου έβγαλε οτι ''παγώνουν'' παραγγελίες αν έχω κάνει και θα βρουνε λύση μεσα σε 24 ωρες. Απο προχθές δεν μπορώ να συνδεθώ και δεν γνωρίζω τιποτα για την πορεία της παραγγελίας μου την οποία και έχω πληρώσει. Εν τω μεταξύ δεν μπορώ να βρω κάποιο mail για να επικοινωνήσω. Μηπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει;

παιρνεις τηλεφωνο το αμαζον

00 1 206-922-0880

Θα σου ζητησουνε καπια στοιχεια να τα εχεις γραψει , οπως παραδειγμα το ονομα που ειχες δηλωσει στο ακουντ,τη ειχες βαλει στο καλαθι σου , πια ητανε η παραγγελεια που εκανες κτλπα
τι κινητο εβαλες, τι διευθηνση κτλπα
το εμαιλ που εχεις κανει εγγραφη
ποτε εφτιαξες το αμαζον ακουντ σου κτλπα
ελπειζω να βοηθεισα
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...