allure_boy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) παιδια της βοηθεια σας αν καποιος του εχει τυχη . αγορασα απο αμαζον γερμανιας το δεμα σταλθηκε με απλη αποστολη την οποια πληρωσα δεν ειχε να επιλεξω αλλη ποιο γρηγορη για το συγκεκριμενο προιον που αγορασα. δυο μερες αφου δεν ηρθε απο τον εκτιμωμενο χρονο ζητησα επιστροφη χρηματων εφοσων δεν εφτασε . το προιον ομως ηρθε αργοτερα τα χρηματα που εδωσα 45 ευρω εγινε πληρη επιστροφη μπηκαν στο λογαριασμο μου . εγω τωρα τι κανω να κρατησω το προιον ; η επιστροφη χρηματων εχει γινει ηδη σε μενα και το προιον μετα απο καποιες μερες τελικα εφτασε. απο ταχυτητα ειναι οτι χειροτερο το αμαζον γερμανιας αλλα η επιστροφη χρηματων εγινε αφου δεν ηρθε την ημερα που εγραφε το αμαζον ηρθε πολυ αργοτερα . πρωτη φορα εκανα παραγγελια και γενικα η εμπειρια δεν μου αρεσε καθολου Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από allure_boy
allure_boy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Στις 18/12/2019 στις 3:02 ΠΜ, kostasgr78 είπε Ήμουν για χρόνια πιστός πελάτης Amazon UK, μέχρι που άρχισε να μού στέλνει πράγματα αξίας χωρίς συστημένο (!!!), μερικά δεν ήρθαν ποτέ και όταν άνοιγα ticket στην εξυπηρέτηση, αντί να αναζητήσουν το δέμα ως όφειλαν και να με αποζημιώσουν, με έβαζαν να περιμένω ένα τεράστιο χρονικό διάστημα μήπως έρθει και μετά με αποζημίωναν μετά από άπειρα «τσουρέκια». Εκτός των άλλων, αυτό παραβιάζει την νομοθεσία, αφού πρέπει ο πωλητής να αποδείξει πού είναι το δέμα και αν το παρέλαβες. Από τότε το Amazon UK έλαβε το πτηνό από μένα. γενικα μια παραγγελια εκανα απο αμαζον γερμανιας ηρθε μετα απο 13 μερες απαραδεκτες αποστολες και δεν εχουν καθολου ποικιλια σε προιοντα ... δεν μου αρεσε η ολη εμπειρια εμενα.
dkmaster Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Επικοινωνείς με Amazon, τους λες ότι παρέλαβες και ότι θέλεις να πληρώσεις.
chios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 @allure_boy Το τίμιο που θα έκανα είναι επικοινωνία με το Amazon και πληρώνεις, πως θα σου φαινόταν να πουλούσες κάτι και να μην έπαιρνες τα λεφτά σου;
dinos234 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Από την στιγμή που σου έκανε επιστροφή και τα χρήματα σου εμφανίστηκαν λογικά στον λογαριασμό σου μιλάς η με το κατάστημα η με τον πωλητή πχ που το πήρες να σου πει τι πρέπει να κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα