gmts Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Θερμικό και μόνο. Εκτός αν σιχαίνεσαι τα λάδια,βρώμιες κλπ. Το τελευταίο που έχω είναι ένα truggy 1:8 με R.S. 30άρη Nosram και οργώνει τα πάντα. Δε μου έχει σπάσει τίποτα. Στα buggy θέλει μια παραπάνω προσοχή. Τα 1:5 που σου είπαν μόνο αν έχεις γκαράζ αυτοπκινήτου.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Στις 15/12/2019 στις 10:54 ΠΜ, SPANK είπε Καλημέρα Σκέφτομαι εδώ και καιρό να αγοράσω ένα τηλεκατευθυνόμενο ηλεκτρικό ή θερμικό , έχω δει ορισμένα της Kyosho που μου αρέσουν σε offtoad και onroad. Προσωπικά θα ήθελα να ασχοληθώ και για το χόμπυ της υπόθεσης με θερμικό αφού από ότι έχω διαβάσει λιγάκι πρέπει να δέσεις ορισμένα εξαρτήματα να το βάλεις μπροστά να το γεμίσεις με αυτό το υγρό ( δεν θυμάμαι ακριβώς πώς λέγεται ). Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι προτεινετε εσείς για αρχάριο αλλά θέλω να ασχοληθώ δηλαδή το θερμικό μπορώ να το κάνω μόνος μου συντήρηση ή θέλει εξειδικευμένες γνώσεις ; , δεν έχω πρόβλημα να ασχοληθώ και να παιδευτώ ίσα ίσα μάλιστα Τελικά διάλεξες;
SPANK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 9 ώρες πριν, _BASSstarlet_ είπε Τελικά διάλεξες; Καλημέρα Τελικά όχι δεν προχώρησα σε αγορά ακόμη
Giorgos241 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Στις 31/3/2020 στις 8:07 ΠΜ, SPANK είπε Καλημέρα Τελικά όχι δεν προχώρησα σε αγορά ακόμη Τελικά; Δεν ξέρω αν το έχεις δει αλλά έχω ανοίξει και εγώ ένα ανάλογο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα