Erebusas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα και καλές γιορτές. Έχω ένα θέμα πρόσφατα με μια οθόνη της turbo x. Κάνει συνεχόμενα επανεκκίνηση (ανοίγει μέχρι το logo,κλείνει και ανοίξει ξανά στο logo)αυτό μου το έκανε εντελώς ξαφνικά όταν πήγα να την ανοίξω. Έχετε καμιά ίδια τι μπορεί να φταιει;είναι εκτός εγγύησης και δεν θέλω να πάει ακλαφτη έτσι τουλάχιστον ας δοκιμάσω κάτι. Ευχαριστώ
htaccess Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλο το insomnia. Το καλώδιο, στην έξοδο της κάρτας και στην είσοδο του monitor, "πατάει" σωστά ?
Erebusas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Έχω αποσυνδέσει κάθε καλώδιο. Μόνο το ρεύμα είναι πανω
htaccess Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Erebusas είπε Έχω αποσυνδέσει κάθε καλώδιο. Μόνο το ρεύμα είναι πανω Τα περισσότερα monitors, αν δεν έχουν σήμα στην είσοδο εικόνας, μετά από ελάχιστο χρόνο "σβήνουν" αυτόματα. Δοκίμασε με σήμα στην είσοδο και πες μας.
Erebusas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είναι λογικό να σβήνουν. Μόνο που στην δική μου περίπτωση δεν σβήνει απλώς. Ανοίγει ,βγάζει το logo ,κλείνει εντελώς ,ανοίγει ξανά στο logo και συνεχίζει αυτή η διαδικασία ασταμάτητα. Προφανώς είναι κάποιο πρόβλημα hardware. Ψάχνοντας βρήκα για πιθανό θέμα στους πυκνωτές ωστόσο πως θα καταλάβω αν είναι αυτό το θέμα ; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας
htaccess Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Erebusas είπε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είναι λογικό να σβήνουν. Μόνο που στην δική μου περίπτωση δεν σβήνει απλώς. Ανοίγει ,βγάζει το logo ,κλείνει εντελώς ,ανοίγει ξανά στο logo και συνεχίζει αυτή η διαδικασία ασταμάτητα. Προφανώς είναι κάποιο πρόβλημα hardware. Ψάχνοντας βρήκα για πιθανό θέμα στους πυκνωτές ωστόσο πως θα καταλάβω αν είναι αυτό το θέμα ; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας Και με σήμα στην είσοδο εικόνας, έχει την ίδια συμπεριφορά ?
htaccess Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Erebusas είπε Ναι δυστυχώς Τότε, όπως είπες είναι θέμα hardware, θα πρέπει να την ελέγξει ηλεκτρονικός, παρεμπιπτόντως επειδή τυνχάνει να έχω και ένα turbox monitor δοκίμασα με πατημένο/κολλημένο τον διακόπτη αν έχει αυτή την συμπεριφορά και δεν την έχει, οπότε προφανώς κολλημένος διακόπτης δεν είναι, είναι κάπου πιο "βαθεία" η βλάβη.
htaccess Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Erebusas είπε Για πυκνωτή με κόβω τελικά 😂😂 Πολύ πιθανό, ίσως όμως να είναι και από μία απλή ψυχρή κόλληση, οπότε θα πρέπει να ανοιχτεί και να ελεγχθεί/μετρηθεί.
htaccess Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Erebusas είπε Κατάλαβα. Ευχαριστώ πολυ φίλε Να σε καλά !! Εύχομαι να είναι μικρή η ζημιά και να το επισκευάσεις με το μικρότερο δυνατό κόστος για εσένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα