Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα : πριν μερικές μέρες ενώ το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο άρχισε να χτυπάει η κόρνα από μόνη της(κόλλησε) και σταμάτησε.Εκείνη την μέρα δεν το πήρα χαμπάρι,την άκουσα αλλά δεν κατάλαβα ότι ήταν η δική μου κόρνα.Την επόμενη ημέρα χρειάστηκε να κορνάρω και συνειδητοποίησα ότι δεν χτυπούσε...

Πήγα στο συνεργείο,μου είπαν είχε φύγει ένα καλώδιο και για 1 εβδομάδα περίπου κόρναρε κανονικά.

Σήμερα έβαλα μπρος το αυτοκίνητο και πήγα να κορνάρω μιας και ήταν μια γάτα μπροστά και κόλλησε η κόρνα ξανά.

Άνοιξα το καπό και έβγαλα τα καλώδια της κόρνας και παρατήρησα ότι έκαιγε και δεν τα ξανασύνδεσα.

Τι μπορεί να φταίει; Χρειάζεται ηλεκτρολόγο;Να το κοιτάξω μόνη μου παραπάνω δεν γνωρίζω 😅

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, funkopop είπε

Χρειάζεται ηλεκτρολόγο;Να το κοιτάξω μόνη μου παραπάνω δεν γνωρίζω 

Την απάντηση την έδωσες μόνη σου…

Από την στιγμή που δεν γνωρίζεις να το επισκευάσεις μόνη σου τότε ο ηλεκτρολόγος δεν είναι μονόδρομος;;;;

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Την απάντηση την έδωσες μόνη σου…

Από την στιγμή που δεν γνωρίζεις να το επισκευάσεις μόνη σου τότε ο ηλεκτρολόγος δεν είναι μονόδρομος;;;;

Ναι απλά θέλει ηλεκτρολόγο ή να το πάω πάλι σε συνεργείο αυτό εννοούσα,σόρρυ αν το διατύπωσα λάθος😅

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, funkopop είπε

Ναι απλά θέλει ηλεκτρολόγο ή να το πάω πάλι σε συνεργείο αυτό εννοούσα,σόρρυ αν το διατύπωσα λάθος😅

Ενα συνεργειο γενικων επισκευών εχει μεγαλυτερη εμπειρια σε μηχανικα θεματα.

Καλυτερα να πας σε εναν φημισμενο ηλεκτρολογο οχηματων... εαν ξερει εστω και τα βασικα δε θα αργησει να βρει το προβλημα.

• Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, >>Morpheus>> είπε

Ενα συνεργειο γενικων επισκευών εχει μεγαλυτερη εμπειρια σε μηχανικα θεματα.

Καλυτερα να πας σε εναν φημισμενο ηλεκτρολογο οχηματων... εαν ξερει εστω και τα βασικα δε θα αργησει να βρει το προβλημα.

Ευχαριστώ πολύ😊Θα ψάξω για ηλεκτρολόγο τότε

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
 14 ώρες πριν, funkopop είπε

Το έλυσα το πρόβλημα😊

Oχι που δε θα το ελυνες.

Δεν μπορω να φανταστω ΙΧ.Ε. στο Ελλαδιστάν που η κόρνα του υπολειτουργεί!

Είναι το #1 εξάρτημα το οποίο πρέπει να είναι 100% ετοιμοπόλεμο! 😂

Επεξ/σία από >>Morpheus>>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...