Moderators stormrain Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Γκαηζ εχετε να προτεινετε καποιο εστιατόριο για ανήμερα των Χριστουγέννων? Περιοχες Κέντρο μεχρι Βορεια Προάστια. Δεν ψάχνω κατι ιδιαιτερα εκλεπτυσμένο, οπότε τα ξενοδοχεία τυπου Electra κοκ τα εχω απορρίψει, αλλα ταυτόχρονα δεν θελω και κατι χασαποταβερνε τυπου Παρνηθας. Γενικά ριξτε ιδεες
Fotis13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, stormrain είπε Γκαηζ εχετε να προτεινετε καποιο εστιατόριο για ανήμερα των Χριστουγέννων? Περιοχες Κέντρο μεχρι Βορεια Προάστια. Δεν ψάχνω κατι ιδιαιτερα εκλεπτυσμένο, οπότε τα ξενοδοχεία τυπου Electra κοκ τα εχω απορρίψει, αλλα ταυτόχρονα δεν θελω και κατι χασαποταβερνε τυπου Παρνηθας. Γενικά ριξτε ιδεες Ψωμι και αλατι σταθερη αξια ,τσεκαρε στο site τους το μενου που εχουν για ανημερα Χριστουγεννων. 4 1
*nenya* Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 1 hour ago, stormrain said: Γκαηζ εχετε να προτεινετε καποιο εστιατόριο για ανήμερα των Χριστουγέννων? Περιοχες Κέντρο μεχρι Βορεια Προάστια. Δεν ψάχνω κατι ιδιαιτερα εκλεπτυσμένο, οπότε τα ξενοδοχεία τυπου Electra κοκ τα εχω απορρίψει, αλλα ταυτόχρονα δεν θελω και κατι χασαποταβερνε τυπου Παρνηθας. Γενικά ριξτε ιδεες Ένα εστιατόριο που αγαπώ: https://krithamos.gr/ (έχει και το menu στο site τους να πάρεις μια ιδέα) 2 1
katergaris79 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Prosopa, Zampano, Agora. Όλα δοκιμασμένα και πολύ πολύ καλά. Το Ψωμί κι αλάτι που αναφέρθηκε επίσης πολύ καλό. 2 1
stelios18120 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, *nenya* είπε Ένα εστιατόριο που αγαπώ: https://krithamos.gr/ (έχει και το menu στο site τους να πάρεις μια ιδέα) Είναι τοπ 👍👍 Έχω πάει και έχω φάει το καλύτερο κότσι και κριθαροτο. Αξίζει 100% Και το ψωμί και αλάτι βεβαίως αξίζει. (στα άλλα δεν έχω πάει, οπότε δεν έχω άποψη) 1
*nenya* Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 6 minutes ago, stelios18120 said: Είναι τοπ 👍👍 Έχω πάει και έχω φάει το καλύτερο κότσι και κριθαροτο. Αξίζει 100% Με τις μακαρούνες έχω κόλλημα εγώ χαχαχ! Και νόστιμα ορεκτικά έχει επίσης. 2
giorgos4ever Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ορίζοντες στον Λυκαβηττό/Τρένο στο Ρουφ. Τhank me later Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από giorgos4ever 1 1
ELTASSOS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Αυτα ειναι ακριβα μαγαζια για μπρουκληδες. Εχουμε μπατζετ εως 20 ευρω το ατομο. Δυο θα ειμαστε....περιοχη κηφησια και πανω βορεια
mclein² Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Αυτα ειναι ακριβα μαγαζια για μπρουκληδες. Εχουμε μπατζετ εως 20 ευρω το ατομο. Δυο θα ειμαστε....περιοχη κηφησια και πανω βορεια παγκακια ησυχα -> + ξηρους καρπους απο εδω -> https://www.evripidou.gr/ = 20αρικο ο καθενας και βγηκες αερατος Νέα Ερυθραία !. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από mclein² 1 1
giorgos4ever Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 51 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Αυτα ειναι ακριβα μαγαζια για μπρουκληδες. Εχουμε μπατζετ εως 20 ευρω το ατομο. Δυο θα ειμαστε....περιοχη κηφησια και πανω βορεια Μερακλής, Φλοίσβος
margaritagr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Agora και agora select στο κέντρο Ψωμί κι αλάτι κορυφή Ανετον που ανοίγει τώρα στο κέντρο By the glass 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα