Sadako Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Λοιπόν, ήρθε την εβδομάδα που μας πέρασε η νέα τηλεόραση (Sony KD-65XF9005) και πέρα από την συνήθη χρήση (ταινίες κλπ) μου πέρασε από το μυαλό η περιστασιακή (μιλάμε 1-2 φορές την εβδομάδα και αν) σύνδεση με το PC για gaming. Την απόσταση από την τηλεόραση στο PC την μέτρησα -ευθεία- κάπου 3μιση μέτρα, οπότε πάω για καλώδιο 5μ. Πρώτη μου σκέψη ήταν να μπω απλά σε ένα Public και να πάρω το πρώτο 5μετρο καλώδιο που θα έβλεπα μπροστά μου, αλλά μόλις γκούγκλαρα λίγο είδα ότι -μάλλον- τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Είδα για HDMI 1.4 vs 2.0 vs 2.1, certified και μη, για διατομές κλπ συν άλλα θέματα που νιώθω που δεν με αφορούσαν πολύ στην μέχρι τώρα χρήση μου. Δεν ξέρω πόσο σοβαρό gaming μπορώ να κάνω με την 1070 (8GB) σε 4Κ, σε 1080p ό,τι έχω βάλει είναι σε Ultra settings και πάει νεράκι. Είδα κάτι youtube βιντεάκια για 4K gaming σε 1070 και από αυτά που είδα δεν είναι όνειρο θερινής νυκτός, έστω και με κάποιους συμβιβασμούς, αλλά ειλικινά δεν έχω τρελές απαιτήσεις, μπορώ να κατεβάσω settings level, ακόμα και ανάλυση (εννοώ να πάω πχ σε 1440p), περισσότερο με ενδιαφέρει να δοκιμάσω την εμπειρία gaming σε 65 ίντσες και από την άνεση του καναπέ. Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη πρόταση για την χρήση που θέλω να κάνω σε λογικά χρήματα; Είδα στο σκρουτζ για κάτι 30-40άρια που οκ, δεν έχω σκοπό να πάω τόσο ψηλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα